איילת
את הרווח תקבלי מהדלתאת מהפוטים שקנית ומהשחיקה של הכתיבות
Printable View
איילת
את הרווח תקבלי מהדלתאת מהפוטים שקנית ומהשחיקה של הכתיבות
ביצעתי את האסטרטגיה בתחילת המסחר 1008 ומשום מה סך הבטחונות שלי הגיע ל20000 כמו כן סך האסטרטגיה עלתה לי 1540 (בקיזוז של הקניה והמכירה) אני מבצע את הפעולות דרך הבנק שלי(בינלאומי)האם זה נראה לכם הגיוני?כי לפי אדמין הבטחונות הרבה יותר קטנים.והקניות היו אמורות להיות מקוזזות עם המכירות.האם יכול להיות כזה הבדל בין בנק לבית השקעות?? אודה להתייחסותכם
בנקים דורשים יותר ביטחונות למיטב הבנתי
בכל מיקרה 7000 הוא האיזור הנכון של הביטחונות
זה פשע לשלם כל כך הרבה עמלות לבנקים כדאי לבדוק בתי השקעות
בתחילת דרכי סחרתי עםציטוט:
פורסם במקור על ידי קרנף
הבינלאומי, לא מבינה איך עשיתי שטות כזו
רק שתדע שיש להם את מערכת המסחר הכי הכי דפוקה שנתקלתי בה.האמת שאי אפשר לקרוא לה אפילו מערכת מסחר....
עכשיו שאתה כותב כמה בטחונות הם דורשים, אז הם בכלל על הפנים.
מעניין מה הפרסומת החדשה שלהם מציעה.
שחקן, כרגיל למען הלימוד.....
אפשר הסבר למה דווקא נקנו שלוש יחידות מהקול ונכתבו שלוש יחידות מהפוט כהגנה.
למה דווקא שלוש? ולמה דווקא בסטרייק הזה ולא רחוק יותר? האם יש קשר שכל אחת מהן שווה כמחצית מהצד הנכתב (הקול הקנוי בערכו מחצית מהקול הכתוב וכך עם הפוט)
מה צריך להיות היחס (בכסף ולא במספר האופציות) בין הקנויים כהגנה לבין הכתיבות?
התשובה מאוד פשוטה: שלוש אופציות מכל צד עוצרות לך את ההפסד הפוטנציאלי במקרה שהשוק " טס " למעלה או מתרסק למטה, אתה אדיש כי על כל שקל שתפסיד מהכתיבות -תרוויח מהקניות ( בניקוי הפרשי הפרמיות )
לגבי מחיר מימוש- כמה שהאופציה שקנית רחוקה יותר ממדד השוק -עלותה כמובן זולה יותר אך תיחום ההפסד מתחיל רחוק יותר וזה לשיקול כל משקיע כמובן.
ברור לי שההגנות נועדו להגנה מפני טיסה למעלה וסטרייק רחוק יותר יהיה זול יותר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי theprttt
מה ששאלתי את שחקן זה למה דווקא הבחירה היתה כזו
פירוש רש"י
המדד הוא 1010 וההנחה היא שהכיוון דרומה/ דישדוש
לטובת הכיוון דרומה נבצע חוזהדלתא א-סימטרי
2 סטרייקים מכל כיוון של המדד, אם נניח היינו עושים את האסטרטגיה על המדד הפוזיציה הייתה מגיבה חזק לכל שינוי במדד, וזה סוג של הימור.
נרכוש 2יחידות PUT 990
נמכור CALL 1030
נבצע חוזה תטא א-סימטרי. הכוונה היא שהחוזה מאבד מערכו בשל חלוף הזמן (2 כתיבות של קולים) וגם הוא לא סימטרי. בשל המרחק הרב יחסית מהמדד (4 סטרייקים) השינוי במחיר יהיה יותר מינורי
נמכור 2 יחידות CALL1050
נרכוש PUT 980
כעת, יש לנו 3 אופציות PUT שיניבו לנו רווח בעת ירידות (בשלב הזה קצת מפסידות בשל הזמן)
ו3 כתיבות בקולים שגם מניבות רווח בירידה, וגם נשחקות ומניבות רווח (נמוך בשלב זה) בגלל חלוף הזמן
בגלל שאין הגנה כלפי עליות, אנו רוכשים 3 אופציות רחוק מהכסף ויש הגנה מסויימת כלפי עליה- אם כי לא מוחלטת (לכן האסטרטגיה היא אלימה- מוטת כיוון שוק)
לצרכי הגנה:
נרכוש 3 יחידות CALL 1070
ל מיקסום רווח, וניצול בטחונות:
נמכור 3 יחידות PUT 940
לשחקן מעוף תודות רבות מקרב לב על סקירות ואיסטרטגיות מקצועיות, על נתינה אינסופית, איכפתיות מזולת, על השקעתך ללא ציפיה לתמורה.
מאחל שהשקעותיך האלה בזולת והמעשים הטובם יניבו לך הרבה בריאות, נחת ויתר הדברים להם אתה זקוק ו/או חושק.
יישר כח ורצון.
נ.ב.: באותה הזדמנות לא אוכול להתעלם מכך כי חלק מהמגיבים (מביני עניין) מפרסמים את האסטרטגיות ודעות שלהם ולא מסתירים אותם, על כך ברכות ותודות גם לכם. הדברים הללו מעידים על אינטלגנציה ורמתם הגבוהה של האתר ושל המשתמשים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי נימרוד
תודה רבה נמרוד
(אם אפשרי להוסיף גם עוד נו"כ חוץ מרש"י חחחח)