מוכרת ? (כובעים) :d :d :dציטוט:
פורסם במקור על ידי aliza668
Printable View
מוכרת ? (כובעים) :d :d :dציטוט:
פורסם במקור על ידי aliza668
לא קונה עוד משאית להובלה :d :d :d
שלום,
אשמח לקבל התייחסותך לפוזיציה ר"מ:
לונג 7 קול 970
שורט 7 קול 1020
שורט 14 קול 1040
שורט 14 קול 1060
שורט 14 קול 1080
לונג 7 פוט 1020
שורט 14 פוט 970
שורט 14 פוט 960
שורט 14 פוט 950
דרישת בטחונות 270 א' ש"ח
תזרים מ 970 עד 1040 של 100 א' ש"ח
מקדים תודה
חג שמח
איציק
שלום שחקן ולכולם
אני הייתי רוצה להתייחס מפן אחר לגמרי, לא שאני חולק על המגיבים בשרשור הזה, הפוך מסכים עם כל מילה שנכתבה.
אתחיל בזה שאפו לשחקן, אין לי מילים, כמו כל הפעמים שראיתי את דעתך ורבות פעלתי לפי זה, שאם נצמדים לתוכניות שלך ו/או להמלצות שלך, בשורה התחתונה רק מרוויחים.
רציתי להוסיף שממתי שהאתר הזה התפרסם, (לא שמפריע לי המצטרפים החדשים) מפריע לי (בלשון המעטה) הלחץ שנהיה כאן באתר, ושוב אני לא מתכוון על הלחץ בצ'ט בגלל ריבוי האנשים, אלא הכוונה על לחץ חברתי שנהיה כאן היא ממש בלתי נסבלת, במיוחד לגבי ההמלצות של שחקן על מניה כזאת או אחרת, או על האסטרגיה, זכורני השרשור הענק שהיה כאן לא מזמן, על האטסרטגיה ששחקן הביא, אם כן הגיע ל10 אחוז או לא הגיע ל10 אחוז, חבר'ה מה עובר עליכם נראה לכם ששחקן לא עוקב אחרי האסטרטגיה שהוא כתב, תאמינו לי נסיון העבר הראה לנו שהוא עוקב אחרי זה ומבלי התערבות מאסיבית אומר מה לעשות, ואין צורך להפעיל לחץ פיזי לא מתון ולצעוק הגיע כבר ל 10 אחוז רווח או לחילופין מה עושים אם הלך נגד, ובמצב יותר גרוע להשמיץ אני מיישר קו עם כל אלה שכתבו לפני, חבר'ה מי שלא רוצה שלא יעשה את האסטרטגיה ומי שכן עושה גם שאני מסכים עם הסוברים שהוא עשה זאת על דעת עצמו, אבל בכל זאת הנסיון הוכיח ששחקן לא זורק אותנו על המים וגם אם הולך הפוך ממה שציפה הוא מדריך מייעץ ומכווין מה לעשות ואיפה לצאת, אז אנא מכם, אם אפשר פשוט להוריד את הלחץ הזה ולהיות בשקט ולראות איך יפול דבר, זה יהיה יומרני מדי שאם אני יאמר לכם לנסות את שחקן שבוע אחד כשזה הולך בעד ושבוע שזה הולך נגד ולראות אם שחקן זרק אותנו למים והלך לו או שהואבאמת מנסה לעזור (אני בוחר באפשרות לא לנסות בכלל כי כבר הכירותי מכבר שהתוצאה היא שהוא מעדכן לבד בלי לחץ)
אני כותב את זה מתוך אפשר לומר קצת כעס והרבה בשביל לעזור ועוד יותר מנסיון העבר כאמור שאין סיבה להפוך עולמות ולהשתולל.
איפה ישנם
עוד אנשים
כמו האיש ההוא
אשר הלך בערבות הבודדות
טרלה לה לה להל הל הל הל הל הל הל הל ה :d
מה שקורה פה הוא סופר מעניין
וכדי להזכיר למי שצריך
זה קורה בסופר-התנדבות ומפגן של רצון טוב
משהו אמר אהבת חינם?????? :d :d :d
אני כמובן לא שחקן אך נראה לי די נועז.רצועה צרה בתחילת החודש.אתה צריך חודש ממש סטטי ואם תבוא תזוזה חדה לכיוון כלשהו יתכן וידרשו ממך לסגור הרבה לפני פקיעה (אם כאני לא יודע באיזה מסגרת אתה עובד).זו לפחות דעתיציטוט:
פורסם במקור על ידי its
כתבת:
"אסטרטגיה שנבנתה במדד 1008 ומכסה ירידות, דשדוש או עליות עד חצי אחוז מנקודה זו הינה אסטרטגיה סולידית. האם מישהו מהכותבים בדק איפה נקודת האיזון באסטרטגיה במידה ואני מושך אותה לכיוון שבת (תטא משולשת)? האם החברים הכותבים הבינו שבסיום של1.9% כשגם בתרחיש הפסימי נכתבה האסטרטגיה ב1.4% הם בעצם מצהירים שלא יהיו ירידות ולו של חצי אחוז? או אולי דשדוש"
האם תוכל להסביר את המשפט?
מהם האחוזים? על איזה בסיס הם מחושבים?
תודה
שחקן,
אני חייב להודות שרעד לי הפופיק היום בבוקר. אבל כרגיל אני הולך איתך עד הסוף, ולא מתאכזב :P
הבעיה העיקרית פה לדעתי היא חוסר הבנה בסיסית בתחום האופציות.
אותו מגיב שהציע להפגש ב 1040, מוזמן לעזוב את האתר, ולחזור כשנגיע למדד הנ"ל.
יתרה מזאת, חדי העין יכלו לשים לב שזה בכלל לא משנה אם היו כותבים את האסט' לעליות או לירידות, ניתן היה להרוויח 10% כך או כך!
מסחר באופציות זה לא סתם לקנות פוט ולקוות לטוב. מי שלא יודע את ההבדל בין תטא לדלתא, מוטב שלא יכתוב פה את הרפש שלו, וישאיר אותו בבית.
בכלל, חוצפה שלא כדוגמתה, להכנס לבית אחר ולעלוב במארח!
בברכת חודש מוצלח לכולם!
כל מילה בסלע .ציטוט:
פורסם במקור על ידי Lior Asher
עם כל הכבוד לשחקן הפעם הוא ניצל בנס,
עדכון המדדים הציל את האסטרטגיה שלו.
בכל אופן, אני חושב שבמידה ואסטרטגיה לא מצליחה אז צריך לדעת לספוג את ההפסד,
התגובות שהיו פה לדעתי ילדותיות.
ועוד נקודה שחובה להזכיר שצריך סבלנות, הוא רשם בפירוש האסטרטגיה צריכה להמשך גם בשבוע הבא, כך שרווחים היו אמורים להגיע רק ביום ראשון שני בשבוע הבא.