כרגע המדד 1015-16,במידה וישאר כך,
אני סקרן לראות האם שחקן סוגר את האסטרטגיה או מושך את זה עד יום א להרוייח את התטה.
בכל מקרה זה שיעור טוב עבורי,לצבור נסיון.
בכל מקרה אני ממתין להכרזה... :d
Printable View
כרגע המדד 1015-16,במידה וישאר כך,
אני סקרן לראות האם שחקן סוגר את האסטרטגיה או מושך את זה עד יום א להרוייח את התטה.
בכל מקרה זה שיעור טוב עבורי,לצבור נסיון.
בכל מקרה אני ממתין להכרזה... :d
אסטרטגיה כבר ברווח 7% גלום 1005 ואני עוד מאלה שביצעו במדד נמוך
יחסית 1009 ונפגעו מזה.
שחקן לא הודיע כלום אז נשארים למחר.
איפה אלו שיצאו בהצהרות אחרי שעתיים שהאסטרטגיה נכשלה :d
אני כרגע בקורס אופציות מעו"ף שאורגן ע"י מנהלי האתר
השבוע לראשונה הבנתי את האסטרטגיה של שחקן וזה תענוג לעקוב אחריה
בשאיפה מהשבוע הבא גם לבצע.
לשחקן מעוף,
אני מוריד לפניך את הכובע. רציתי לסגור הפוזיציה ב1022 אבל אמרת שהירידות יבואו ועוד איך הגיעו. אני בתחילת הדרך אבל למדתי היום המון. תודה לך.
אני קורא כאן את התגובות ולא יודע אם לצחוק או לבכות
תחום הנגזרים הוא התחום שנחשב הכי מסובך בתחום ההשקעות
אנשים לא מבינים מה הם עושים, לא מבינים אסטרטגיה ולא מבינים
מה הם עושים. מי שחושב שהוא משקיע באג"ח ממשלתי של ארה"ב כדאי שיזמין צלצול השכמה ודחוף!!
מי שרוצה להסתמך על המלצות שחקן מעוף מוזמן לעשות זאת על אחריותו, בנתיים ההמלצות הללו מניבות יפה וכל שאר הציניקנים חסרי הידע מוזמנים לאכול את הכובעון שלהם בזמן אמת
אני ממליץ לכל מי שרוצה להשקיע בשוק המעו"ף לעשות קורס, בסיסי ומתקדם ורק אז להכנס בסכומים קטנים עד שיצבור נסיון
גם עם תואר שני במימון אני אומר שיש לי הרבה מה ללמוד ובמיוחד מבעלי נסיון כמו שחקן מעוף
אני יודע שמן הסתם הוא גם יטעה בהערכותיו מהסיבה הפשוטה שהוא אדם ולא מכונת חיזוי. זה נלקח בחשבון במסגרת הרצון שלי ללמוד מהמלצותיו ומדרך החשיבה שלו
בהצלחה לכולם!
תודה רבה אלטון
אני בטוח שהכוונה ביעוץ טובה אך כל עוד הפוזיציות אינן בעלות הפסד מוגבל יגיע היום שהחברה שעושים אותן ימחקו את כל כספם.יגיע היום בו תהיה תנודה חדה מאוד לאחד הכיוונים וזה יהיה סוף המשחק.