Re: אסטרטגיה מיום 13.9 - האם אני טועה?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tzurlis
אני אוהב ידענים. הם בדרך כלל טובים בלתת עייצס לאחרים אבל לא מצליחים בעצמם, שנאמר:"מי שלא יכול לעשות - מלמד"...
משה, אם אתה אכן מקצוען רחמיי על לקוחותיך. אם אתה עושה לעצמך ורוצה להתנגח - הצג נא אסטרטגיה חלופית, יעילה יותר, או שתפסיק לכתוב שטויות.
האסטרטגיה הזו, בסיסית ופשוטה ויעילה בצורה מפחידה, הניבה 11% לפחות. אני לא יודע איך אתה מחשב, אבל כדאי שתחזור לקורס הבסיסי או שתפסיק לטעון בידענות דברים שהם טועים ומטעים. זה נקרא חטא היהירות.
ראשית אני לא בתחרות עם אף אחד שנית אני לא מתנגח רק מנסה לעזור.
אם השוק היה מגיע אתמול ל-990 הייתה ניכנס להפסדים ולא הייתה כותב מה שאתה כותב כעת.
אני לא יודע כמה זמן אתה בשוק כניראה אף פעם לא חויתה מחיקה של תיק אופציות.
במצב של שורט סקויז אם אתה מבין מה זה אתה יכול להפסיד בלי סוף.
כדאי לך לשמוע גם מה שאחרים אומרים בייחוד מבעלי ניסיון זה רק לטובתך.
אני יכול לתת אסטרטגיות לחודש שאפשר ליסגור אותם אחרי שבוע.
אולם אני לא אפריע לשחקן מעוף מפני שזה האתר שלו.
תקבל את ההערות בהבנה מהסיבה שאני בסה"כ רוצה לעזור,
אם אבין שאתם לא רוצים עזרה יותר לא אכתוב באתר................תודה מראש.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
ציטוט:
פורסם במקור על ידי rnytbtiv
שלום משה,
שמי רונן ואני חדש באתר אבל לא כל כך בתחום.
מצ"ב למטה ביצוע מהיום שעדיין לא סגרתי אנא בדוק ותאמר לי למה לדעתך לא מדובר בחישוב רווח אמיתי.
הסיבה שלא סגרתי היא שלא יכולתי לעקוב היום.
13/09 11:05
מכרתי פוט 900 ספטמבר ב (250) עלות סוף יום (439)
קניתי פוט 940 ספטמבר ב 880 עלות סוף יום 1396
מכרתי 2 קול 980 ספטמבר ב (2960) עלות סוף יום (1736)
מכרתיקול 1020 ספטמבר ב (340) עלות סוף יום (165)
סה"כ עלות (2670)
סה"כ שווי נוכחי (944)
סה"כ רווח/הפסד 1726
רווח 65%
דרישת בטחונות 26,839 ש"ח
עד כאן
מקווה שמחר לא יהיו עליות מטורפות (לא יהיו)
רונן
http://www.zerosum.co.il/UserPortfolio.aspx?UserId=561
נתת לינק ל ZEROSUM בו בדקת את הביצוע של הפוזיציה שלי. נכון לעכשיו יש רווח של למעלה מ 80% על הפוזיצייה..
אני מניח שאתה מבין עכשיו את חישובי הרווח.
כמו שהסברתי קודם רק מצב שבו צדקת בפקיעה או שיש תנועה חזקה במעוף לטובתך ניתן להשיג תשואות גבוהות מאוד באסטרטגיה.
ואכן היום בהתאם לסקירה ובהתאם למצב הטכני בו נמצא השוק אנחנו בדרך למטה ועצירה יציבה קיימת רק בין 918 ל 923.
בהצלחה.
רונן
שלום לכולם
אני מציע לא לעקוץ אחד את השני. ההפך הוא הנכון. אם מישהו מבצע אסטרטגיה שנראית לו טובה אדרבא, אחרי שיבצע אותה שיכתוב אותה כאן וגם אחרים יבצעו. הוא לא יפסיד דבר כי הרי כבר ביצע אותה. אחרי התגובה להערתי אחשוב האם להוסיף או לא
יום טוב ומוצלח לכולם וכמובן שנה טובה
דוד
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
שלום לכולם
אני מציע לא לעקוץ אחד את השני. ההפך הוא הנכון. אם מישהו מבצע אסטרטגיה שנראית לו טובה אדרבא, אחרי שיבצע אותה שיכתוב אותה כאן וגם אחרים יבצעו. הוא לא יפסיד דבר כי הרי כבר ביצע אותה. אחרי התגובה להערתי אחשוב האם להוסיף או לא
יום טוב ומוצלח לכולם וכמובן שנה טובה
דוד
דוד אני מסכים עם כל מילה.
עם זאת ויכוח ענייני יכול גם הוא להועיל.
כאן לדוגמא ללא הויכוח לא הייתי יורד לעומקם של דברים כפי שעשיתי בשבועות האחרונים ובימים האחרונים.
אני לא חושב שצריך להתייחס להמלצות כאן כתורה מסיני ואינני חושב שיוזמי האתר התכוונו לכך, עם זאת אין ספק שלפחות מאז 31/08/09, היום בו נכנסתי הנה, הסקירות וההמלצות פגעו בול במטרות והרבה מעבר לכל טעות סטטיסטית אפשרית.
יישר כוח ותודה.
רונן.
נ.ב.
חג שמח ושנה טובה לכולם כמובן.
מה שלא הבנתי וראיתי שמישהו כבר שאל ולא נענה, זה מה עושים כשהאסטרטגיה לא הולכת בכיוון הנכון. שמתי לב שאנשים כאן מבצעים באדיקות כמעט משיחית את מה ששחקן מעוף מנחה אותם, עכשיו מאז שאני באתר (כחודש וחצי) אכן האסטרטגיות קולעות. עכשיו הבנתי שהTAKE PROFIT מוגדר כ-10% רווח, אבל נשאלת השאלה מהו ה-STOP LOSS. רוב האסטרטגיות בונות על כתיבות, אבל במקרה של תנועה חדה של השוק עלולים להגיע להפסד בלתי מוגבל וכאן הייתי שמח לקבל הגדרה של יציאה מראש ולא לחכות להודעת של שחקן מעוף לצאת כי ההפסד במקרה כזה יכול למחוק רווחים של שבועות רבים.
היי רונן
אשמח אם תשלח לי בהודעה פרטית או כאן מה דעתך ועל מה אתה ממליץ. אקרא באדיקות. לגבי המגיב הנוסף, לתשומת לבך אתמול ביצעתי רק כ85% מהאסטרטגיה ונמנעתי מלכתוב כמדומני קול 1030 , כך שאתה טועה באומרך שמבצעית ב"אדיקות". כל אחד קורא ומבצע מה שמתאים לו. כמובן שגם הערכה אישית נכנסת לכאן
יום נעים
דוד
דוד שלום,
אני לא מתיימר לתת עצות והערכות.
לאור מה שנחשפתי לו באתר זה, המלצתי לך היא למד היטב ועל בוריו את נושא הניתוח הטכני, היה מעודכן ככל שתוכל בענייני השוק והיה זהיר ולא חמדן.
מעבר לכך ועד שתפנים את שתלמד, המלצתי לך לדבוק בקריאת הסקירה השבועית של שחקן מעו"ף. ואם אתה יכול אז לבצע את הפוזיציות שהוא מציע תוך השינויים המחוייבים רק אם אתה יודע לעשותם.
לניסוי וטעייה ללא עונש אני ממליץ על אתר ZEROSUM.
אני לא ממליץ לך לגעת במניות בשוק הישראלי ואם כן אז רק בדואליות הגדולות וביניהן רק
בטבע.
בברכת יום טוב ורווחים נאים,
רונן.
היי רונן
ראשית תודה
למדתי קורס ניתוח טכני אצל אייל גורביץ ומאיר פרי
למדתי מזה הרבה, בין השאר שמאוד קשה להסיק מה לעשות היום
ניתוח שנתיים חודשיים ושבועיים אחורה נראים מאוד ברורים. מאידך מה לעשות היום? זה קשה
יותר מזה הניתוח הטכני בחודשים האחרונים לא כל כך הצליח
יכול להיות כאשר המצב יתייצב זה יועיל מאוד
אני מושקע במספר סלים בישראל וארה"ב ביניהם eeb iyr ועוד
בינתים יום נעים
דוד
http://i30.tinypic.com/5z09qx.jpg
יודע שהפוזיציה הייתה אמורה להיסגר אמש,רק תוהה איך משה המשיך בשלו.
כפי שרואים רווח גם ב-% הרבה מעבר לנקודת היציאה ששחקן המליץ לצאת בה לסגירה
נתונים שהוכנסו היו עפי בסיס 965 ובהתאם למחירים הנקובים לכל אחת מהאופציות הנקובות ע"י שחקן בהמלצתו!
אין ויכוח שאסטרטגיה רווחית .
מיסטר גלובל ביז
רציתי לומר לך שאתה פשוט טועה ומטעה זה משמראה בזירוסום שהרויחה 151 אחוז החישוב לא נכון בהתאם לכללי שחקן כי החישוב שמה זה רק עלות שזה בערך 1900 ולכן כתוב שהרווח היא 151 אחוז מה שאין כן אצל שחקן הוא גם לוקח בחישוב את הבטחונות כחלק מההשקעה שהם סביבות 22K ולכן עכשיו הוא עומד בערך על 13 % רווח
תודה