-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו,
13-10-13
הסבלנות משתלמת וכפי שנכתב " כול עוד מעלה 775 = חיובית, המחיר ממשיך לעלות " , ואין לו סיבה טכנית בכול אופן לעצור.
המחזור היום יחד עם המתנדים הטכניים צפוים ומבקשים עוד עליות,
התנגדות אחת בינתיים נפרצה היום ב 821 , והיא די חשובה !
המחיר בדרכו ל 848 ולאחר מכן ל 900.
821 תשמש כרגע כתמיכה טובה.
קובץ מצורף 1694
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו ,
18-10-13
המחיר עושה א ת העליות למדרגה הבאה כצפוי מהעדכונים , ושם ב 848 עוש עצירה , כאשר היא במקום זה כבר 4 ימי מסחר ללא הצלחת פריצה.
כרגע מתנדי מומנטם , חלקם , נכנסו לקניות יתר, אבל מתנדי מגמה , למרות שנחלשו בהקשר לעליות , עדיין חיוביים.
כול פריצה כאן = בדרך ל 900.
קובץ מצורף 1740
תודה ובהצלחה
-
עובדיה שלום ,
באמתחתי שאלה שאינה בדיוק טכנית - אם תוכל לענות אשמח ואם לאו הנחה אותי את מי לשאול :
היום ראינו את כלל ביו מזנקת ב 3.4 % במחזור גבוה , זאת עת התבשרנו כי אחת מחברות הבת (ביוקנסל ) צללה ב 18.9 % .
מאחר וכלל ביו נרכשה במניות כלל ביו הרי שמתקיים בינן קשר הפוך - ככל ביוקנסל יורדת ככה ככל ביו עולה ..
והשאלה היא - האם אתה מסכים עם הערכה זו , האם רואה לכך תימוכין בטכני ,האם יש לצפות להמשך כיוון זה ( כלומר יחס הפוך בינן ) ועד מתי ?
-
היי רמון
איני הכתובת לנושא זה,
צר לי.
-
-
-
כלל ביוטכנו.
22-10-13
לפני 4 ימי מסחר בעדכון האחרון צויין שפריצת ה 848 יוביל ל 900 , ואכן הפריצה מתרחשת אבל המחיר בוחר לעצור ב889 , וקצת מוקדם מהצפוי. המימוש של היום פחות ברור טכנית כי אכן הקו החזק באזור הוא ה900 ולא ה 889.
כרגע המתנדים הטכניים התהפחו וכבר מבקשים מהלך יורד.
הקו החשוב באזור נמצא ב 821, כך שכול מימוש שיגיע והמחיר יוכל להישאר מעל קו זה = חיובי להמשך עליות.
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו ,
23-10-13
או ! או !,
רק אתמול נכתב שהגרף הזה רוצה מטה !!! אבל מעל 6% בתוך יומי ושבירה בינתיים של קו ה 821, זה קצת יותר מדי למשהו טכני,
זה מתאים יותר לפונד.! ומכייוון שאני לא קורא פונד , על אף אחד, אני משאיר זאת לכם , לבדוק.
שבירת ה 821 עם סגירה יוביל מהר ל 775 כפי שמסומן בגרף.
קובץ מצורף 1767
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביוטכנו.
25-10-13
כלל ביו ממשיכה את דרכה על פי העדכונים, אבל חייב לציין שעוצמת המוכרים גדולה, המחיר שובר תמיכות חשובות בדרך , וגם את ה 775 שדובר עלייה רק אתמול כיעד.
הצפי נשאר שלילי, והמשך ירידות. , המתנדים הטכניים שמחים עד השמיים על המהלך היורד שמתרחש, שזה אומר, צפי לעוד !
הכיוון כרגע ל 755 -- 720.
קובץ מצורף 1790
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו,
8-11-13
למרות תמיכה טכנית ב 750 , כתחתית כפולה, המחיר לא מוצא את הכוחות להמשכיות.
חולשה רבה נכנסה למתנדי מגמה שכבר היו חיוביים, ו פרסה נוצרה במתנדי מומנטום המדברים כרגע על ירידות נוספות,
לכן, שבירת ה 775 החשוב יציין שהמחיר בדרך ל 755 -720.
קובץ מצורף 1922
תודה ובהצלחה