-
hi pirate
yr style is interesting 2תודה על התגובה.
אגב התגובה שלך ציטוט: "אני לא כל כך בטוח שהתגובה שלך קשורה .... לקמן - אבל נו מילא." סוף ציטוט.
אני לא הכוונתי בכלל לכתוב על קמן שמזכיר לי את קיימן מקלט המס (איזה מקום חביב) cayman islands.......
פשוט אתה בין היחידים בנושא שאותי מעניין.
אגב יש לי אפריקה אג"ח וגם פטרו ואכן האחרונה עלתה יפה אבל עדיין לא מוכרים. אני לא סביבון LOL (כמעט לא עושה סיבובים פרט ל -
תשובה דלק אנרגיה שמככבת אצלי ..... וכן גם מודיעין.....
וכן הסגנון שלי לא קונבנציונאלי (למרות ושלא בניגוד, באוניברסיטה העבודות שלי היו לענין בלי "מריחות" יבשות ...LOL)
תודה נראה לי ישנם כמה אנשים על רמה כאן מחוץ ל chat יפה שאפו
המשך ערב נעים
Rר
אהבתי את הקטע על האוניות מזכיר לי את הקאריביים ואת הקטעים שלך בהימורים (להזכירך יש vegas ותחרויות פוקר ........)
-
אהלן,
נראה שהלחץ של לאומי עובד עבורו - אלרואי מצמץ ראשון (ולא לקח לו הרבה זמן). הבעייה בעולם הזה עם בריונים (ואין מילה אחרת לתאר התנהלות שכזו) - שהם בריונים. הם לעולם אינם יודעים היכן עובר הגבול ולכן עדיין התחושות שלי פסימיות (שחררתי מעט מאחזקותי בישאל/קמן, אך לא מספיק לטעמי - תקוע עם חלקם הגדול). אני סופג פה עד העצם ..., נראה - אולי בכל זאת יסתדר.
בכל מקרה, אם הייתי נשאל עכשיו אם קמן/ישאל או גלובל פיננס 5 עדיף - הייתי חוטף גלובל פיננס 5 מלוא החופן וללא היסוס (מה שרק מתאר את רמת הפסימיות שלי לגבי קמן).
בהצלחה לכולנו,
-
הי pirate האם אתה לא מעודד מההצעה החדשה לבנקים של קמ"ן? לא קראתי אותה בפירוט, אבל נראה שעושים שם מאמצים להימנע מפירוק....
-
היי freedom,
החברה מנסה בכל כוחה להימנע מפירוק (ולא לפגוע כלל בבעלי האגח).
השאלה המרכזית היא - האם בנק לאומי יאפשר לה.
אגב, בשעה זו נסחרת קמן אגח ג בעלייה של 10%, לכן אני מניח שהתשובה היא חיובית ולמישהו יש מידע פנים ...
בהצלחה לכולנו ...
-
ללא ספק רואים מאמץ לא לפגוע בבעלי האגח וזה כבר משהו חיובי יחסית למה שהורגלנו לאחרונה.
הבעיה בקמן כרגע היא הסחירות. העליה היום התבצעה ב 2 עיסקאות בסכום כולל של 11K, וההיצע הקרוב ביותר הוא ב 68%+. לכן מי שחושב שהסאגה הזו תגמר בצורה חיובית ומעוניין להשקיע, עדיף לקנות את האגח של ישאל.
האגח ירד חדות בימים האחרונים עקב תשלום קופון ונסחר כרגע בשער 28. פיתרון בגיזרת קמן והאגח יזנק.
בהצלחה
-
היי pirate
שוב שאפו עליך כל הכבוד. אתה תורם והמון.
נסה שוב להאיר על אאורה ...............G הלהיב אותי עם ההמלצה שלך ......
תודה,
אם תרצה אפילו בפרטי אלי
אבל עדיף כאן שכלם יראו
ושוב חבל שאתה לא ב chat (רצונו של אדם כבודו)
בהצלחה
Rר
-
הי rema,
בוקר טוב ומבורך,
pirate הוא בהחלט וירטואלי (פה את צודקת) וכנראה שאת צודקת גם ש-pirate אינו אנונימי (שהרי קוראים לו .... pirate). תודה על התיקון.
ראשית, כדרכך בקודש, ב-post של קמן את מדברת על אאורה (אולי את עושה את זה בכוונה? נראה לי שיכול להתאים לאופי) - עם זאת, אני משוכנע שבסוף תצליחי להתאים בין ה-thread ל-post :-).
שנית, אנא, אנא, יש לי סיוטים מהמילה "המלצה" (מתעורר בלילה עם זיעה קרה), אינני ממליץ על דבר וחצי דבר.
דרך אגב, מי זה G לעזאזל?, את מדברת עליו מספר פעמים כאילו אני אמור לדעת מי זה ...
בברכה,
-
תודה על הסקירה והדיון המועיל
-
ידידי,
עוד דיווח בעייתי לבורסה (גם בישאל שעלה פה לא מעט לדיון) על אינסוף מחיקות ערך ועל הדרך בטח יכניסו עוד ניקויי שולחן....
מתי רגינה תלמד לתת עוד כמה גרושים ל"מעריכים"????
אכן אלרואי עושה מאמצים לאורך זמן וזה סימן טוב, אבל ממליץ להמתין עוד כמה ימים לדוחות האדומים מאד.
PIRATE ידידי, בסוף אני עשוי להסכים איתך שהקלפים בגלובל עדיפים....
בברכה,
אודי
-
החלטתי שמספיק,
אני מכיר מישהו שנמצא בתפקיד בכיר באחת הקרנות ומדי פעם אני שואל אותו לגבי נקודות ספיציפיות. הוא טוען (ועד היום יש לו אחוזי פגיעה מרשימים - מידע פנים כבר אמרנו?) שלוש טענות:
1. השמועה אומרת שהפרסום האחרון ב-maya הוא על דעת בנק לאומי (ושאר הבנקים).
2. השמועה אומרת שנציגות האגח הסכימה לוותר על השיעבוד.
3. השמועה אומרת שהבנקים מודעים לדוחות של Q4.
אני לא אוהב להסתמך על שמועות (הוא לא טוען לידיעה, אלא שהשמועות מסתובבות) ובכל מקרה אין לי הרבה מה לעשות עם האגחים שברשותי ולכן פשוט חשבתי לפרסם את אשר שמעתי - אולי יעודד מספר אנשים ...
בהצלחה,