Re: אסטרטגיית ינואר - תיקון/מיקסום רווח !
[quote="david15"]חברים לא לדאוג
איך סוגרים C1060 מכור אם הוא לא סחיר?
א. המכונות נותנות מחיר סביר
ב. יוצרים חוזה יורד ע"י קניית P1060
וכנגד החוזה היורד, יוצרים חוזה עולה שמבטל אותו. (לא משנה על איזה סטרייק- היכן שנוח - היכן שיש מסחר סביר- נניח להיום 1110)
מוכרים P1110
קונים C1110
נסו את זה על סימולטו תראו שאתם מקבלים קו ישר של אסטר' מאופסת.(עם זה הולכים לפקיעה- כמה שצד אחד ישלם צד שני יתוגמל)
תגובתי
הנסיון לייצר קופסא מקבע הפסד של 1000 ש"ח על קול 1060, משום שמכרנו אותו במחיר של 5480 ש"ח וכעת מחירו 6480ש"ח. אכן בסימולטור מתקבל קו ישר, אך אבוי.. על מינוס 1000 ש"ח. נא לא לנסות לבצע!
אויש מה יהיה כאן
קודם מגיע לכאן ITZHAK0 וכותב
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ITZHAK0
הנחת היסוד לגבי בנית הפוז' לא התקיימה(ירידות) מין הראוי היה לתת גם עידכון .
למותר לציין שהתעלמות משאלות של הגולשים בעיניי מאוד חמור.אנא תשובתך בהקדם
וכשחקן מגיע ומבצע תיקון
זה עדיין לא נגמר
ומגיע itsikf1 וכותב
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
חברים,
האמת
היא שהאסטרטגיה הסתבכה !
אין אפשרות, לכשינתן האות, שמאות חברי האתר יסגרו מאות רבות של קולים כתובים ב-1060 ולא יתפשרו באופן כבד על המחיר.
איך שאני רואה את זה יש לתקן את האסטרטגיה בהנחה שהולכים לפקיעה,
או
שתבוא הצלה בדרך של ירידות נאות.
איציק.
ואז מגיח david15 ומציע פתרון ועדיין לא טוב
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
על הנייר נראה אחלה. אבל אתה מציע פעולה מסובכת מרובת כתיבות וקניות שאני בספק אם שחקן יבצע.
ההנחה בבסיס האסט' הייתה ירידות ונכון לכרגע היא התבדתה. וכמו כל אסט' שהשוק הולך בניגוד להנחות הבסיס שבה היא הסתבכה.
יבואו ירידות אחלה, אם לא יש להיערך ללכת עימה לפקיעה.
לכן תמיד עדיף אסט' שלא בוחרת כיוון.
חבר'ה תעשו טובה, מנסיוני באתר (שבועיים בערך) אני יכול לומר לכם שאם
באמת
יש סיבה לדאגה, אז שחקן הרבה יותר מודאג מכם מהסיבה הפשוטה, כל אחד ואחת מכם יש לכם אסטרטגיה אחת (כל אחד מה שביצע) שחקן יש לו פי כמה וכמה (כל האסטרטגיות של כל חברי האתר)
דבר נוסף, כבר היו דברים לעולמים שאסטרטגיה דרשה התערבות, של יותר מתיקון אחד ויותר מ2 וכל פעם הייתי נפעם מחדש מהראיית שוק שלו וחישובים מתמתמטיים שלא העליתי על דעתי
אז אנא מכם התאזרו בסבלנות ואל תשדרו פאניקה וכו'
צהרים טובים
הרבה זמן לא ראיתי לחץ כזה מאסטרטגיה, והאמת גם לא ברור מדוע דוקא בזו עלה מפלס הדאגה. בכל מקרה התיחסות לשאלות:
1. מוזר לי מאוד שאתם מנהלים דיון ער בדבר העובדה שהאסטרטגיה הניחה ירידות. מוזר – היות והתקבול הוא חיובי, ולכן לעניות דעתי משמעות הדבר היא כי גם דשדוש (ואפילו עליות מתונות) תנבנה רווח.
2. האסטרטגיה נכתבה במדד 1096. במשך למעלה משבוע עלה המדד בכ 1.5%, ולכן איני מבין מאין הבטחון הזה לכתוב שהנחת היסוד כשלה (מה גם שהיא מעולם לא היתה ירידות, וירידות חדות אף היו מסבכות אותנו).
3. על אותו משקל לכתוב "האסטרטגיה הסתבכה" בגלל הקושי לסגור C1060 מאוד שגוי. ככל שאופציה יותר עמוקה בכסף, כך היא מקבלת את השווי התאורטי שלה. כל שעליכם לעשות בכדי לסגור במחיר המדוייק הוא להזין פקודה בשווי התאורטי, ומשם כבר האלגו יעשו את שאר העבודה. אם יש לכם ספק, שחקו עם המכונות במספר נמוך ב 100 ש"ח מהשווי התאורטי – אלגו יתן מחיר גבוה ב 20 ש"ח; אתם תתקנו; שוב ידלג מעליכם – וכל זה עד השווי התאורטי. אין כל חשש מבעיתיות בסגירה. אם למישהו לא ברור אבצע דוגמא בזמן
אמת
מכספי בפעם הבאה שאהיה בצאט.
4. נקודה מקצועית שחמקה ממרבית הכותבים: ציינתם את החשש מפני המשך עליות. בפועל, התיקון היום סגר את משמעות המשך העליה במדד ודוקא פקיעה גבוהה יותר יכולה לשרת אותנו (דוגמת 1120 ולא רק).
5. וניחא אם היינו קרובים לפקיעה אך שבועיים וחצי הם די והותר זמן בכדי להמתין להתפתחויות מעבר לים.
6. ITZHAKO - אני תמיד משתדל לענות אך בשל שרשורים מאוד ארוכים לא תמיד רואה את השאלות. בכל מקרה, דוקא את ההערה ראיתי אך לא מצאתי לנכון לכתוב שהנחת היסוד לא התקיימה, פשוט משום שזה מוקדם לקביעה שכזו.
7. איציק – לכתוב שתבוא הצלה בדמות ירידות נאות היא סמנטיקה שגויה. לא הצלה, ודי בירידה של אחוז בכדי לדלג הרבה מעל יעד הרווח.
8. שימו לב שהסוד של האסטרטגיה הוא יותר בוגא מאשר
בדלתא.
ירידות חדות לא יטיבו עימנו, ולכן אולי הדשדוש אף עדיף על היפוך.
יכול מאוד להיות שהאסטרטגיה תיסגר ברווח ויתכן ולאו. מה שבטוח שלסכם בשלב כה מוקדם של החודש (והאסטרטגיה) הינו שגיאה, ולכן
הפעולה החשובה ביותר בשלב זה היא התאזרות בסבלנות.
המשך ערב טוב.
מילים כדורבנות!!!
אני רק מקווה שBYRON - המקטרג הרשמי של אולימפיאדת לונדון - קורא אותה...
שחקן - רק שתדע לך שכל קצריי הרוח כאן חסרי סבלות רק באשמתך.
אתה הרגלת אותם לאסט' שחוצות ת'יעד שלהן אחרי 6 שעות
אם היית מרגיל אותם לאסט' של 6 ימים - לא היית שומע/קורא תלונות.
ישר כח.
זה מצחיק לראות את כל ההיסטריה סביב האסטרטגיה ונבואות שחורות. מי שלא בוטח בשחקן שלא יעשה את האסטרטגיה. אבל להציע הצעות שונות ומשונות ולהיכנס למרה שחורה זה פשוט מגוחך. אני גם באסטרטגיה ואני רגוע לחלוטין למרות שאני במינוס 100 שקלים ליחידה מהמחירים של שחקן.
יש לי דהז'וו.. כל פעם אותו סיפור.. חברה קצת יותר סבלנות ואופי . ואגב,ממליץ לחלק פה לקחת קורס על אופציות מכיוון שניכר שחסר ידע בניתוח והבנת התחום.או לפחות בהבנת האסט'.שחקן - מילים כדורבנות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
חברים לא לדאוג
תודה , למדתי
אין אין עליך
אתה הגדול מכולם
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
צהרים טובים
הרבה זמן לא ראיתי לחץ כזה מאסטרטגיה, והאמת גם לא ברור מדוע דוקא בזו עלה מפלס הדאגה. בכל מקרה התיחסות לשאלות:
3. על אותו משקל [...]. ככל שאופציה יותר עמוקה בכסף, כך היא מקבלת את השווי התאורטי שלה. [...]
....
ואני דווקא חשבתי שככל שהאופציה עמוק בתוך (או מחוץ) לכסף הפער בין שוויה לשווי התיאורטי גדל בגלל העיוות בסטיית התקן. הלא כן?