אי אפשר להכנס באמצע הסרט ולהבין את כל הסיפור, צריך לראות מההתחלה, תנסה לבדוק מה קרה קצת יותר אחורה.
בזמן האחרון פיתחנו פער ביננו לבין העולם וכנראה זה הולך ונסגר עכשיו (לדוגמה הידעת שהיה לנו פער בין הסנופי למעוך בסביבות ה200 נקודות)
Printable View
אי אפשר להכנס באמצע הסרט ולהבין את כל הסיפור, צריך לראות מההתחלה, תנסה לבדוק מה קרה קצת יותר אחורה.
בזמן האחרון פיתחנו פער ביננו לבין העולם וכנראה זה הולך ונסגר עכשיו (לדוגמה הידעת שהיה לנו פער בין הסנופי למעוך בסביבות ה200 נקודות)
חברים, אני עוקב בהשתאות ובכבוד על התיקונים לפוזיציה - גם למי שלא רכש את האסטרטגיה
(ובוודאי למי שביצע אותה), המדובר בבי"ס אמיתי של התמודדות מול תנאי השוק המשתנים.
שחקן מעוף מציג תצוגת תכלית מרהיבה.
לכשעצמי, סגרתי את הפוזיציה כמה ימים לאחר שפתחנו, עם רווח שהתאים לי: קרוב ליעד אך לא שם, כ-900 ש"ח ליחידה לפני עמלות (היו 2 יחידות).
הבעייה בתיקונים הללו, מעבר לאי השקט בו נמצאים כמובן - היא הצטברות של עמלות בכל הצדדים.
\\בהצלחה, חג שמח !
...שחקן התותח הזה..
והפוך
אוליבאמת קרה לנו נס חנוכה : :d
איפה נכנסים לצ'ט עם שחקן מעוף ?
כאןציטוט:
פורסם במקור על ידי GALP
לא הצלחתי להיכנס לצ'ט עם שחקן ( זה מעלה לי את הדף אבל אני לא רואה כלום , גם בכרום וגם בIE).
מישהו יכול לעלות את הצ'ט מהיום או לחלופין לכתוב בתמצית מה נאמר שם?
תודה!!
נכון , מופיע דף ריק .
אצלי, אם אני מנסה להיכנס ממקום העבודה, זה אותו הדבר כי הם חוסמים פורטים (בבית אין בעיה).ציטוט:
פורסם במקור על ידי GALP
אתה יכול לראות את זה על ידי החלון בצד ימין שרשום 'כניסה ל צ'אט ', אם אין לך מספר בחלון הזה (של משתמשים מחוברים) אז גם אצלך חסום.
הצ'וט הועלה לפורום
viewtopic.php?f=93&t=14886
בקשר לאסט'
אני רואה שרוב הרווח בקרוב צריך להגיע מהקולים.
התטא מאוד גבוהה, כך שגם אם לא יהיה שינוי משמעותי, נראה רווח יפה לאסט' ביום ראשון.
ועוד אם ימשכו למטה בלי שהסטייה תעלה יותר מידי,
אזי יום שני אפשר לצאת.