Re: מחר מרחץ דמים בבורסה!!!!!
נקודה למחשבה. כאשר צצים חוזי עתידות ומדברים בהחלטיות על כיוון, כדאי מאוד למי שאין לו קשר עםשחקנים גדולים לקבל מידע פנימי, לעקוב אחריהם. המכונות של השחקנים מתוכנתים לפי הילוך מחשבתם של אנשים כאלה בשביל להוציא מהם את כספם. לכן כדאי מאוד להקשיב לדבריהם ולעשות הפוך, כך להצטרף עם מפעילי המכונות להרוויח משהו.
לא חשוב לא ירד היום אז הרווח שלי ידחה למחר...
היום התיק שלי עמד על 8 פוט 1240 קנויים ו 8 פוט 1170 כתובים...
היום חיזקתי והתיק שלי עומד עכשיו על 15 פוטים קנויים 1240 ו 15 פוטים כתובים 1170....
נתראה מחר!
רק נחכה שהמדד יפול מה 1220 והקריסה תבוא!!!!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sohermaof99
היום חיזקתי והתיק שלי עומד עכשיו על 15 פוטים קנויים 1240 ו 15 פוטים כתובים 1170....
נתראה מחר!
זאת האסטרטגיה שלך ?
להישאר עם פרמיה שלילית ולכתוב פוטים ביחס של 1 ל 1 במרחק 7 סטרייקים ?
ומה עם הצד של הקולים ? או שאת הבטחונות בצד הזה אתה מבזבז ?
אני אשמח אם תסביר את האסטרטגיה שלך
כמה זמן אתה סוחר באופציות.
ומה תוחלת הרווח שלך.
בברכה ובהצלחה
Long
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sohermaof99
נתראה מחר!
יכולת לכתוב 8 קול 1240 היית מגן עם C1310 היית הופך את ההשקעה לחוזה סינטטי.
מבטל את השפעת הסטיה הגבוהה שהיית היום.
שלום סוחר
איזה יופי שיש מי שדואג לנו כל כך ומזהיר אותנו, תודה לך.
והמשכיל בעת ההיא יידום.
שבוע מוצלח
[left:1jnd5nmh]ארז[/left:1jnd5nmh]
יש נושאים שפשוט משעשעים אותי... זה היה אחד מהם...
אותי לא כל כך, הבחור כאן אומנם לא העפרון הכי מחודד בקלמר, אבל זה לא אומר שלא צריך להציע לו דרך חשיבה קצת אחרת או לפחות להגן על התיק שלו באופן מסויים.
אז סוחר מעוף 99, קודם כל התגובות שלך לא ראויות לפורום ציבורי, אני לא כותב כאן יותר מדי, אבל דיי בהסתכלות סביב בשביל לראות שלא זה הסגנון שנדרש מהמשתמשים באתר הזה. לא שאלה של אליטסטיות אלא מינימום כבוד הדדי, אני לא נכנס לשיח אנשים (גם אם אני מוזמן) ומתחיל לצרוח בקולי קולות את משנתי, ואני מאוד מקווה שגם אתה לא נוהג כך בחייך הפרטיים.
באשר להרגשתך, היא לא רחוקה מהמציאות, אתה לא היחיד שמרגיש ככה, אבל, כשכולם בבונקרים אין מלחמות ולכן גם אם יהיו ירידות הן יבואו או לאחר עליות שירדימו את המשקיעים, או לאט ובזהירות. לא מרחץ דמים ולא שואה גרעינית.
גם אם אתה בוחר לנקוט עמדה ולקחת כיוון, זה אמיץ וראוי מצד אחד, אבל טיפשי ופזיז מצד שני. יש דרכים לפעול באופ' בצורה כזאת שתבטיח לך רווחים במידה ואתה צודק, ולא תגזור לך את הבריאות במידה ואתה טועה.
אתה ילד גדול (לא יודע למה אני מניח את זה, אבל אני נוטה לחשוב שלא נותנים לילדים לסחור באופ'), אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. אבל אם אתה בוחר להמר לך, אז סע לוגאס, יש שם אלכוהול חופשי.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי רמי
נקודה למחשבה. כאשר צצים חוזי עתידות ומדברים בהחלטיות על כיוון, כדאי מאוד למי שאין לו קשר עםשחקנים גדולים לקבל מידע פנימי, לעקוב אחריהם. המכונות של השחקנים מתוכנתים לפי הילוך מחשבתם של אנשים כאלה בשביל להוציא מהם את כספם. לכן כדאי מאוד להקשיב לדבריהם ולעשות הפוך, כך להצטרף עם מפעילי המכונות להרוויח משהו.
יש לך מושג עד כמה מגוחך זה נשמע?
תשובה ללונג:
זאת לא האסטרטגיה שלי בד"כ אבל החודש אני עשיתי אסטרגיה כזאת בגלל שחודש שעבר קניתי 8 פוטים 1240 שהם היו זולים מאוד ולא כתבתי כלום אז אחרי הפילות כתבתי 8 פוטים 1170 במחיר שקניתי את הפוטים 1240, מבין?.. והיום שיפרתי את האסטרטגיה והוספתי כסף כדי להגדיל את הרווח...