לצערי אני לא יכול לתת פה את הניהול (גם ללא הסברים).
הניהול מביא את האסטרטגיה למצב בו הסיכוי להפסיד יורד מ 10% וכל אחד יכול להבין מה אני עושה.
לכן אני לא אתן פה ניהול.
Printable View
לצערי אני לא יכול לתת פה את הניהול (גם ללא הסברים).
הניהול מביא את האסטרטגיה למצב בו הסיכוי להפסיד יורד מ 10% וכל אחד יכול להבין מה אני עושה.
לכן אני לא אתן פה ניהול.
אם אתה לא יכול לתת הכל, עדיף שלא תתן כלום.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Astrateg
מיסטר gabbayo יש לך טעות בסיסית אחתציטוט:
פורסם במקור על ידי gabbayo
1) שחקן מעוף פתח את האתר הזה על מנת לשתף אחד את השני ברעיונות ושיטות + הסברים למה אתה סבור שצריך לקנות ו/או למכור נכס מסוים
כמה וכמה פעמים נאמר על ידי שחקן שאי אפשר לפרסם לקנות ו/או למכור נכס מסויים בלי נימוקים
ולכן אין שום זכות לאף אחד לבוא לכאן ולפרסם דבר ללא נימוק בניגוד לתקנות האתר (אם הוא לא רוצה לתת נימוקים שלא יפרסם בכלל (לאף אחד אין בעיה אם זה))
2) נכון מאד שאף אחד לא יכול לבקש ממך חינם ידע ממקצועך אבל שונה הדבר כאן שאי אפשר להכנס לבית של מישהו אחר ולפרסם דברים בניגוד לכללי הבית ואני לא אפחד ואתיימר לומר שיש לך כיום המון ידע שקיבלת מאנשים אחרים חינם (דרך האינטרנט או כל דרך אחרת)
3) אין לי מושג האם שחקן מעוף עושה או לא עושה כסף וכמה ואין זה מענייני כלל וכלל כל עוד שזה האתר שלו ובבית שלא יש לו זכות להכתיב את הכללים האם משתמש רשאי או לא רשאי לגבות כסף (במקרה הזה הוא החליט שלא רשאים לגבות כסף)
ולכן אסכם בקצרה שחקן מותר לו לעשות כסף (זה הבית שלו) אדי אסור לו לפרסם כאן אסטרטגיות בלי הסברים ונימוקים (מה לעשות זה כללי האתר) אתה אינך חייב לתת עיצות וטיפים לאף אחד מהמקצוע שלך חינם (למרות שאני בטוח שיש לך בראש רעיונות שקיבלת מאנשים אחרים חינם) אבל אם תפרסם כאן באתר משהו על תיכנות תהיה חייב לתת הסברים מאחר וזה כללי האתר
סורי על הבוטות
מדהים
אדי פשוט אינטרנט טרול, רק כאן בשביל לקבל תשומת לב... :)
ו gabbayo, האנלוגיה שלך כל כך קלושה...
חבל לבזבז על זה זמן
היי אדי .ציטוט:
פורסם במקור על ידי Astrateg
אין חולק על הידע שלך . אך למה הכל בדיעבד.
חבל מפסיקים לכבד אותך באתר על אף הידע שלך.
תזרום ותן דייטים בזמן אמת . תאמין לי רק תרוויח מזה והמבין יבין.