סאן,
מה יעד הרווח שלך?
Printable View
סאן,
מה יעד הרווח שלך?
ערב טוב, אין לי יעד רווח.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אני אקח מה שהשוק ייתן, אם ייתן.
מנסה להגיע לשבוע פקיעה בצורה סבירה, ששם מצויה התמורה היפה.
אבל כן , התיקונים מובילים אותי לנקודות יציאה בהתקיים תנאים מסוימים.
כפי שתראה בשירשור למעלה , התיקון האחרון הוביל אותי ליציאה בתחום העליון באיזור 1300.
תודה על התשובה!
כלומר, השאיפה היא להגיע לשבוע הפקיעה גם אם יש רווח נאה לפני כן? (אם כמובן לא נעבור את 1300 כפי הכתבת)?
ערב טוב , עבר עלינו שבוע מלא תהפוכות ובתנודתיות גבוהה. אסטרטגיה נפתחה ב- 1310, הגענו ל- 1250(תנודה של 60 נקודות). וסוגרים את השבוע ב- 1275, כאשר החוזים באמריקה ירוקים.
בשבוע הבא יהיה לי קשה להיות מול מחשב, אני לוקח סיכון מחושב שהמדד עשוי להיות למעל 1320 או מתחת 1250 בלי יכולת להגיב וזאת כיוון שהאסטרטגיה מוגנת וסגורה ובשבוע שלאחר מכן ישארו לי שבועיים לבצע תיקונים במידה וידרש.
במידה ויהיו נתונים טובים בסוף השבוע באמריקה יתכן והתיקון האחרון שבצעתי יהיה בעוכרי, אין מה לעשות , אבל זה גם התיקון שהכתיב לי את נקודת היציאה בחלק העליון,
לי נראה בלמעלה- 1300 תתנגד חזק, במיוחד לאחר שנכתבו ערמות של קולים בניגוד לחודשים קודמים.
בלמטה - 1240 תשמר, היות ולא מעט אנשים יראו שם הזדמנויות לקנייה.
הדרך "הנכונה" זה לממש באזור 1280 שבוע הבא(אם לא יפתח בגאפ) ולקחת את שיא הרווח, ב- 1300 לחתוך ולסגור אסטרטגיה זאת במטרה לאסוף את הרווח ששהשוק ייתן, בלמטה יש מקום עוד להמשיך ולתקן.
כיוון שהמטרה שלי זה להגיע לשבוע הפקיעה ושבוע הבא יקשה עלי להיות ליד מחשב ולתת תגובה בזמןאמת אני לוקח את הסיכון הזה.
אגב, שימו לב שהאסטרטגיה המרכזית החודש בכסף הינה כתיבת אוכף על 1280 ביום הירידות הראשון המשמעותי- התקבול שם היה למעלה מחמשת אלפים ש"ח דהינו מוגנים 1230-1330.
בהצלחה.
נכון מאוד.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
כעת נראה שחוזרים למעלה עקב נתונים טובים בארצות הברית.
אגב אל תשכח שיכולות להיות עוד לא מעט טריגרים שיורידו את המדד ואז הרווח שיש על הנייר כעת עשוי להימוג.
בוקר טוב, לאחר שבוע שהיתה לי גישה מוגבלת למסחר, הפוזיציה הגיעה לפרקים לרווח יפה שלא מומש.
רציתי לסגור בבוקר יום א' את הפוזיציה אך לא הייתי נגיש למחשב, אכן הירידות אתמול בסיום אכלו את כל הרווח שנצבר עד כה, לא נורא נמשיך.
כיוון שהפוזיציה סגורה ומוגנת לאחר ירידות אתמול המדד אכן חרג מגבולות הגזרה הרצויים, למטה ירד מ- 1250.
נבצע תיקונים כדלקמן: במדדים 1246-1249.
רגל הקול: נשחקה עד דק מכל הכתיבות ב- 1310 נותרו 170 ש"ח בלבד, לכן נסגור זאת ונכתוב יחידה אחת של קול 1250 מוגן 1290.
רגל הפוט: הכתיבות מצויות כיום עמוק בכסף- נכנסנו לשבועיים אחרונים בטרם פקיעה לכן נזיז את רגל הפוט ל- 1245. נרכוש 2 כתיבות פוט 1280 נמכור 2 הגנות 1250. נכתוב יחידה 1250 + יחידה 1240 = (1245). הגנות 1220.
מכל המהלך החזרנו לשוק - 1370 ש"ח. יש לנו עוד בטחונות לנצל , לאחר שנראה לאן השוק זז אם בכלל, והעמדנו את הכתיבות באיזור הכסף. כרגע התחום לפקיעה הוזז לגבולות 1231-1278.
http://www.zerosum.co.il/Users/1141/Pos ... Show/10926
סאן,
תודה רבה על העדכון, אני לומד המון מניהול האוכף שלך!
בהצלחה!
בוקר טוב,
ננצל את העליות הבוקר לשם ניצול בטחונות בצד הקול.
נכתוב קול-1260 עם הגנה קול 1290 ,תקבול 780 ש"ח.
כרגע באיזור 1250 ,דלתא אפס~.
אם ימשיכו עליות = ירידת הסטיה= נהנה מהווגא.
אם ימשיכו ירידות = הוספנו תקבול להרחבת הגנה.
אנו נכנסים לקראת הישורת האחרונה, צריך לסחוב לקראת שבוע הפקיעה.
נראה אם החברים יצליחו להרגיע את השטח בשבוע האחרון במיוחד לאור כל הנסיבות העולמיות הקשות, יהיה שבוע מעניין.
שימו לב, תקבול מקורי בתחילת אסטרטגיה היה 3900 ש"ח. כרגע התקבול עומד על סך של 3600 ש"ח, בכל התזוזות אבדו לנו 300 ש"ח.
גבולות לפקיעה ראשוניות היו -1270-1350.
כרגע אנו עומדים על 1227-1273. והמדד במרכז-1250~.
להזכיר המטרה להגיע לשבוע הפקיעה ורק אז לסגור.
במידה והכל ילך כשורה- המצב היחיד שיישקל לפקוע זה במידה וביום ד' בשעה 16:00 נעמוד על 1250(ובמידה ועד אז האסטרטגיה לא נסגרה).
http://www.zerosum.co.il/Users/1141/Pos ... Show/10926
סאן שלום.
הכבוד על הנהול המוצלח, ותודה על השיתוף!
הצלחות.
לא מת בכלל על חודשים כאלו. לי די קשה לסחור אותם.
הורדתי כמויות החודש עקב כך...
שמת לב סאן שנכון לסיום המסחר היום 17.3.2011, האסטרטגיה שלך, אחרי כל התיקונים בהפסד של 465 ש"ח... ואילו אם לא היית מבצע כלל תיקונים היית בהפסד רק של 48 ש"ח.
קיצר... לא אוהב את החודשים האלו :evil:
בכל אופן בהצלחה בהמשך.
מקווה בשביל שנינו שיניו ירידות בסופ"ש
הראל