ציטוט:
פורסם במקור על ידי chizhk
קולים רחוקים יתנפחו ?????????
פתיחה מחר 1315
קול 1400 מרץ ישיל מחר אולי 200שח
קול 1420 פברואר יסחר מחר לדעתי 30-35 שח
פוט 1190 פברואר יסחר מחר לדעתי 90-95 שח
ברכות
Printable View
ציטוט:
פורסם במקור על ידי chizhk
קולים רחוקים יתנפחו ?????????
פתיחה מחר 1315
קול 1400 מרץ ישיל מחר אולי 200שח
קול 1420 פברואר יסחר מחר לדעתי 30-35 שח
פוט 1190 פברואר יסחר מחר לדעתי 90-95 שח
ברכות
הכל מזל בחיים.
כתבה מאוד מעניינת בכלכליסט על עולם האופציות.
ולמה הוא הופך לאט לאט בגלל האופציות.
על חזירים שרוצים תשואה גבוהה יותר ויותר.. וגם הסיכון.
http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 05,00.html
מאוד ארוך, אבל ממש שווה קריאה.
בברכה,
גיא
בקולים (וכל אופציה לגופו של עניין) הכל תלוי ביחס בין ווגא ודלטא וזה לא ברור מאליו (שוב כמו שכתבתי תלוי במידת עליית הסטייה) שקולים בהכרח יוזלו משמעותית, יתכן מאוד (במידה ווגא גוברת על דלטא) שירידה במדד ועלייה משמעותית בסטייה יגרמו לקולים להגיב באי ירידה או אפילו בעלייה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
ניצלתי את הירידות היום לפתוח למטה.
אני מתרכז בעיקר ב 1160.
להערכתי, הירידות היום הן סתם פחד טהור, וצריך לנצל את זה. שום דבר בעולם לא השתנה.
מובראק לא יפול, אין מצב.
בקיצור, הזדמנות.
ניסיתי למכור ביום חמישי P1130 ב30 ש"ח ולא הצלחתי.
היום מכרתי ב1090 ב30 ש"ח .
ההשערה שלי לא התממשה - קולים מרוחקים בכל זאת ירדו (דלטא גברה על ווגא), עשיתי בדיקה של כמה אופציות בודדות, ס"ת בהן לא עלתה דרמטית (16-17% לעומת 19% באזור הכסף).
חושב לפתוח פוטים היום באזור 1160
חבל. התיזמון שלי לא היה טוב.
יש פאניקה באוויר.
לדעתי, פאניקה מאד לא מוצדקת, אבל לך תתווכח עם הציבור.
בנתיים, נזק לא קטן (אבל גם לא גדול). אבל הכי חשוב, נזק שמאד נמצא על הנייר.
אמנם, יש לי P1200 מכורים, אבל בכמות מזערית.
המאסה שלי היא P1160, שחשבתי בצהריים שמכרתי במחיר מצויין, מה שהסתבר מאוחר יותר כמאד לא נכון. אבל זה מה שיש.
האשמה היא כמובן, סטיית התקן, שעלתה באופן נמרץ מאד ל 18.5%. אוכף על הסטרייק חזר להיות 5000 ש"ח כמו בימים הטובים.
דעתי שזו פאניקה טהורה. עם כל הכבוד למצרים, עדיין לא קרה בכלכלה שלנו שום דבר קריטי שמצדיק כאלו ירידות.
בת"א 100 - 99 מניות ירדו ואחת עלתה.
ביתר 50 - חוץ מגבעות (שלה יש חיים משלה) וקמדע, כולם ירדו.
בקיצור, אני מאד לא אתפלא אם יהיו מחר עליות.
מהצד הפוליטי, אני חושב שמוקדם להספיד את מובראק. יותר מדי גופים חזקים, ובניהם גם הצבא הם בעדו.
מעניין היה לראות את הסכין בגב שהוא קיבל מבן בריתו הקרוב, אובמה.
מה שמעלה את השאלה, איזה סכין בגב נקבל אנחנו מהממשל הכושל הזה, אם חס וחלילה נזדקק לו.
בהחלט נזק לא קטן, מכרתי בבוקר פוטים ב 1170 שכבר הכפילו את עצמם ויותר...
נראה מה יהיה מחר
הי דמי כיס , אני לא מתעסק בניגזרים , אך תרשה לי להגיב .ציטוט:
בקיצור, אני מאד לא אתפלא אם יהיו מחר עליות.
מהצד הפוליטי, אני חושב שמוקדם להספיד את מובראק. יותר מדי גופים חזקים, ובניהם גם הצבא הם בעדו.
מעניין היה לראות את הסכין בגב שהוא קיבל מבן בריתו הקרוב, אובמה.
דבר ראשון הבורסה כיום נשלטת ברובה ע"י הציבור , והציבור שעד עכשיו רץ וקנה מכל הבא ליד חוטף רגלים קרות , אתה צודק שהפאניקה אינה מוצדקת אבל אפקט העדר הוא ששולט ביד רמה בזמן האחרון.
דבר שני , אירופה עדיין לא הגיבה על הירידות שהיו בוול סטריט ביום שישי האחרון (ולא נבעו לגמרי מ "אפקט מצרים" , אלה מנתונים חלשים ו"רצון" המדדים לתיקון לאחר עליות מטאוריות) , קשה לי לראות את הבורסה פה עולה כאשר יהיו ירידות בארופה , מה גם שהכאוס במצרים רחוק מלהסתיים ולכן ילחץ את המדדים למטה . אני אתפלא אם יהיו מחר עליות.
כאמור , דעתי היא (ודעתי בלבד כמובן) שמחר הירידות ימשכו , השאלה הגדולה היא מה יהיה בהמשך השבוע , ודעתי היא שנמשיך לראות ירידות בעולם , כחלק ממגמת תיקון שהתחילה בעולם ותלווה ע"י האירועים שמתרחשים במזרח התיכון . האם המהומות יהיו הטריגר למשבר הבא ? יכול להיות ,אבל את זה כבר קשה מאוד לדעת . אם תפתח את השירשור המרתק של אחתנון "למה החלטתי ללכת על זהב" (viewtopic.php?f=93&t=9267) תראה על איזו חבית של נפץ העולם יושב .
לסיכום , צריך לנקוט במשנה זהירות בימים הקרובים .
תמיר.
נ.ב
אני עוקב אחר הפוסטים שלך בנאמנות ומאוד נהנה לקרוא אותם .