התיקון נראה טוב, אבל מעט אנמי.
אם נמשיך לרדת מחר הייתי שוקל לבצע את אותו התיקון פעם נוספת במחיר משופר.
לדעתי אתה גם יכול להרשות לעצמך מעט יותר כתיבות קולים רחוקים.
בהצלחה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
Printable View
התיקון נראה טוב, אבל מעט אנמי.
אם נמשיך לרדת מחר הייתי שוקל לבצע את אותו התיקון פעם נוספת במחיר משופר.
לדעתי אתה גם יכול להרשות לעצמך מעט יותר כתיבות קולים רחוקים.
בהצלחה.
ציטוט:
לגבי כתיבת קולים, אני לא חושב שיש טעם לבצע כתיבות מרובות גם בגלל הפרמיה הנמוכה, וגם שמשום מה, בדר"כ הבעיה שלי מגיעה מהחלק העליון של האסטרטגיה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
במידה ויהיו שינוי דרסטי במצב השוק אשקול לבצע שינויים יותר קיצוניים
בוצע היום עוד תיקון שמהותו תחילה של הסטת מרכז הרווח מעלה.
http://www.zerosum.co.il/Users/941/Positions/Show/9077
הי הראל,
המלצה שלי לקדם את הקולים הכתובים ב-1300 כלפי מעלה. זה היה צריך להיות התיקון שלך היום.
זה נורא כואב כי צריך להחזיר כסף אבל זאת הדרך. קנייה של 1300 וכתיבה ב-1320 או 1330 לבחירתך.
אתה יכול לבצע מעבר חלקי אם מרכז הכובד של האסטרטגיה זז יותר מדי כלפי מעלה.
הצלחות,
סביון.
היי סביון,
לשנינו ברור שאני צריך לבצע פעולות להרמת איזור הרווח מעלה + שיפור איזור ההפסד ברגל העליונה.
למה זה כזה קריטי לך שאני אבצע דווקא את הרחקה של ה C1300 כחלק פעולות התיקון? (כי הרי יש כל מיני דרכים לבצע את מה שכתבתי במשפט הראשון...)
תודה
הראל
ציטוט:
דחוף לשפץ כלפי מעלה
1340 נכנס לכסף
היי,
בינתיים אני מבצע בימים האחרונים פעולות כתיבה בצד ה PUT-ים שנועדו מצד אחד ל"הרים" את איזור ההפסד בחלק העליון, ומצד שני להזיז את מרכז הרווח מעלה , מ 1300 לכיוון 1330-1320.
במידה ונצא באופן מובהק מאיזור הדשדוש אבצע פעולות יותר קיצוניות.
הראל
הקול הכתוב ב-1300 הוא כרגע עם מעט בשר עודף (תטא) וכדאי להחליפו בקול כתוב עם תטא מכסימלית (1330 או 1340).ציטוט:
החסרון בכתיבת פוטים הוא כמובן בטחונות והסכנה מתיקון.
חשוב שתשאיר את שיא הרווח שלך מתחת למדד במקרה ותחליט לתקן.
בימי חמישי אני קצת חורג ממנהג זה ובודק את מיקום שיא הרווח המסומלץ ליום ראשון ומתקן בהתאם.
הראל, ערב טוב.
אני מסכים עם סביון.
יש לך 4 קולים כתובים על 1300,הדבר הכמעט יחיד שנשאר לך שם זה דלתא.
מאוד פשוט לראות את זה קול 1300 סגר היום על 4K, דהינו יש שם רק 400 ש"ח וגא וטאטא.
המינימום שצריך לעשות זה להעלות את הכתיבות של הקולים ל-4 כתיבות ב- 1330, שם יש לך מספיק טאטא ליתרת השבועיים שנותרו.
כיוון שבצד הקולים יש לך רק קול אחד כתוב חופשי(בלי הגנה) ולעומת זאת בטחונות שלך בכלל עומדים על 54K, יש לך מקום לעוד 3 קולים חופשיים כתובים מבלי להעלות את הבטחונות.
לדעתי, אתה יכול באופן סביר לקנות 4 קולים 1300 ולכתוב 6 קולים 1330, המהלך עצמו מוגן 1313-1363, שיא הרווח שלו 1330, מרכז הדישדוש של השבועיים האחרונים.
באותה ההזדמנות תקנה חזרה את קול 1380 הכתוב בשווי של 95 ש"ח. (בכדי שיקל עליך להתנהל במידה ומדד יפרוץ למעלה את גבול הדישדוש).
במידה ומדד יפרוץ את תחום הדישדוש 1320-1340, אתה כבר יודע מה לעשות.
כל יום דישדוש נוסף יהיה רווח נקי בשחיקת הקולים. אם יתמזל מזלך והדישדוש בתחום יהיה עד יום ה' הרווח מהמהלך יהיה כ- 2K.
בהצלחה.
סאן וסביון,
תודה רבה לכם על ההתייחסות שלכם. מצטער שרק עכשיו יוצא לי לכתוב... היה לי ילד מאושפז בימים האחרונים ולא היה לי ממש זמן.
בגדול אני מקבל את עמדתכם. בהחלט יש היגיון רב במה ששניכם כתבתם.
עם זאת, חלק מהתיקונים שכבר ביצעתי שכללו כתיבות PUT-ים וקניות PUT-ים גם שינו את הגרף לפקיעה מצד אחד, וגם בעצם היוו מעין איזון כלשהו לקולים העמוקים יחסית ב 1300.
החלטתי הפעם להמשיך את השיטה שאני מבצע (עם הPUT-ים), במיוחד שיש גבול תחתון של השחקנים ב 1300.
אני בהחלט אשקול לבצע את המלצתיכם בפעם הבאה!
שוב, תודה רבה על ההתייחסות
מקווה שאני לא אצטער שלא שמעתי בקולכם :-)
הראל