Re: קבלו אסטרטגיה לפקיעה.נא לשים לב למחירים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
...
.
כל אסטרטגיה שנתתי עד היום יצאה עם רווחים יפים
משה douze points , המציאות אצלך עולה על כל דימיון (או להפך, מי יודע ?)
100% הצלחה בכל האסטרטגיות (או בכל פעולה שהייתה) טרם נראה במחוזותינו או בכל אזור הים התיכון, מאז ימיו של המלך
מידאס
אשר כל דבר בו נגע הפך מיד לזהב.
ניתן לבדוק לאחור את כל האסטרטגיות
ואכן העניין נבדק, ובאמת אחת לאחת ובלי אף יוצאת מהכלל, כל האסטרטגיות נחלו הצלחה רבתית, הביסו את המעו"ף על שלל שחקניו, רמסו את מדע הסטטיסטיקה עד שהפך לעפר דק, ועין האדם טרם ראתה כזה אוסף מרשים של הצלחות
חד
משמעיות.
בקיצור- אם זה טוב מכדי להאמין, מוצלח מכדי להיות קיים ומדהים מכדי להיות מציאותי, אז כנראה שקשה מאד להאמין כי דבר כה מוצלח קיים במציאות.
או במילים אחרות- אם זה נראה מהונדס, מריח מהונדס ועושה קולות של הינדוס, אז כנראה ומדובר במקצוע חדש - הנדסת מעו"ף יצירתית.
באסטרטגיה הזאת נתתי מחירים והבהרתי שצריך לעשות אותה בשלבים
מעניין למה השלבים באו רק אחרי שצעקנו גוועלד
פעם אחת תראה לנו בצוע של אסטרטגיה אחת.
צר לי אך איני מגיע אפילו לקצה הקרסול של כושר היצירתיות שלך (ואולי, גם טיפטיפה מכבד את חברי האתר ולא מפנטז להם עלילות של הארי פוטר)
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול-
בגלל זה איחלתי לך עוד מקודם בהצלחה בכל מעשיך, ושתהנה מכל שקל שתוכל לקחת מהמעו"ף (ואף חוזר על אשר כבר כתבתי, ושם שאלתי האם יש מי מבין חברי האתר, חוץ מ-משה כמובן, אשר הצליח לבצע ואף להרוויח משהו, מאיזו שהיא אחת מכל האסט' שפירסמת)
אתה מלא בתירוצים-
בעיני האחד ייתכן ואלו תירוצי סרק, ובעיני האחר, ייתכן וזו המציאות, אך שוב, צר לי לומר שעם כל הרצון להסביר את עצמי ולהוכיח כי אין אלו תירוצי התחמקות, התועלת שתצמח לי מפירוט העניין, בטלה בשישים מול הנזק שעלול להיגרם לצד מסויים שלישי (ואגב העניין שבגללו אני כה קצר בזמן, אינו קשור לאתר ואף לא לשוק ההון בכלל)
רק משפט אחרון- למשה, אם אתה מפיק תועלת כלשהי ממשחקים בסימולציות, או מפיק הנאה מהכרה בגדולתך הרבה בעינייני המעו"ף, תבורך חביבי ותהנה מכל רגע, ומכל מי אשר מעיין באותן סימולציות מרהיבות ומפנטז על איי בורה בורה.
למי מבין חברי האתר הקורא תגובה זו- עשו עם כספכם מה שאתם רוצים, רק אנא, עשו זאת מתוך הבנה של מה שאתם עושים, ובעיקר גם מתוך ההכרה במכלול הסיכונים (עד כמה שאני יודע לא ניתן לחשב את גודל הסיכון של הפנטזיה או אחותה התאומה גב. אילוזיה)
גיל.לא קיים בטוח בשוק המעוף.
יש סיכון מול סיכוי.
כל הזמן אתה מעביר בקורת על כל העולם ואחותו.
אם יש לך אסטרטגיה טובה יותר תראה לנו פעם אחת.
כל האסטרטגיות שהעברתי באתר עשו רווחים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי המגיב
משה שלום,
מרבית האסטרטגיה הייתה יכולה להתבצע היום בין השעות 15:30 ל 16:15, לא בכמויות שכתבת כמובן, אבל בכמויות קטנות יותר בהחלט, למעט, P1320 שבאותן שעות נסחר בין 1100 ל 1250, בניגוד לאחרים אני חושב שהיה אפשר עם הרבה סבלנות לבצע,
שאלה, במידה והייתי מבצע והייתי נתקע בלי ה PUT1320 , ונניח ומחר הוא לא יגיע לשער שקבעת 1480, מה ניתן לעשות כדי לתקן ?
תודה
http://zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/8889
המגיב קבל יותר מובן ופשוט לבצוע.
תעשה חצי כמות אם קשה לך עם הביטחונות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
גיל, אני תמיד משחק ברעיון לפתוח אסטרטגיה חלקית ולחכות לשחיקה כדי לקנות ביטחונות זולים יותר וכל פעם אני נתקף אימה מהסיכוי שזה ילך נגדי לכן אני לא עושה זאת...
לדוגמא אתמול שיניתי קצת את האסטרטגיה שלי לחודש והייתי צריך לקנות ביטחונות של 1290P
רציתי לקנות ב 350 אבל המחיר החל לטפס מעלה. ידעתי שאם אני אחכה יום זה ירד (ואכן היום יכלתי לקנות ב 270) אבל הסיכון נראה לי מיותר והצלחתי לקנות ב 350. נכון שהיום זה עומד על 270 אבל זה יכל גם לעמוד על 500...
נכון,
אבל כפי שציינת, אתה מודע לסיכונים, עוקב אחריהם ומקבל החלטות , גם אם לא תמיד ההחלטות היו בתיזמון מייטבי, אבל הן היו החלטות מושכלות שנבעו בניהול ומעקב אחר כלל הסיכונים.
לכן כתבתי, שניתן לבצע אסטרטגיות בתיזמון משתנה, כאשר חלק מהרווח מושג בעזרת שחיקה, וחלק אחר בעזרת משחק על כיוון, אבל, כמו תמיד - צריך לדעת ולהבין מה עושים.
נראה לך שיש מצב כי מישהו מבין את את הסיכונים וכיצד לנהל את האסט' של משה, ואם כן, אני מוריד את הכובע בפניו.
אין צורך לקחת כיוון פתרתי לך את בעיית הכיוון..
גיל אם הייתי נותן לך את האסטרטגיה שאני עושה כל חודש ומרוויחה כסף טוב,לא הייתה הולך לעבוד ולא היה מי שיכין לי את כל הפינוקים,צריך גם אנשים שיעבדו אין מה לעשות,יש זרג ויש דרג.
http://zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/8889
בשורה התחתונה, לאור התגובות "המפרגנות" רציתי לבדוק אם זורמים עם משה ומנסים להבין למה הוא התכוון - יוצא משהו.
בדקתי מחירים אתמול וכאמור מתוך 4 הרגליים, אפשר היה לקנות 3.
וכמו שכתבתי נתקעתי עם רגל לא מכורה P1320 , היום בצהריים כבר היה אפשר למכור את ה P1320 במחיר שמשה נקב.
ונכון לעכשיו האסטרטגיה מרוויחה. הרבה מעבר ל 10 אחוז.
מסקנה,
למשה - תודה רק תהיה יותר ברור בהקשר של השלבים (לטובת טירונים כמוני)
לשאר המגיבים, תנו צ'אנס !!! באופציות הכל ייתכן .
סופ"ש שקט ונעים
מישהו צריך כאן להזהיר אתכם שאסטרטגיות המבוססות על בנייה חלקית ואח"כ תפילה שהשוק ילך בכיוונכם הן לא אסטרטגיות בכלל אלא סוג של מסחר יומי או הימור.
בחלק גדול מהמקרים תחתכו הפסדים בגלל הלחץ.
מה שיפה ב"אסטרטגיה" זו היא שכמה שאתה חזיר יותר, כך הסיכוי שישפדו אותך גדל.
הבעיה שעוד לא הגענו ליום העצמאות ובד"כ ביום העצמאות אני מעדיף להיות בצד המשפד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי סביון
מישהו צריך כאן להזהיר אתכם שאסטרטגיות המבוססות על בנייה חלקית ואח"כ תפילה שהשוק ילך בכיוונכם הן לא אסטרטגיות בכלל אלא סוג של מסחר יומי או הימור.
בחלק גדול מהמקרים תחתכו הפסדים בגלל הלחץ.
מה שיפה ב"אסטרטגיה" זו היא שכמה שאתה חזיר יותר, כך הסיכוי שישפדו אותך גדל.
הבעיה שעוד לא הגענו ליום העצמאות ובד"כ ביום העצמאות אני מעדיף להיות בצד המשפד.
סביון לידיעתך את השיפוץ ניתן לבצע גם למעלה וגם למטה.
אתה כמו גיל ואריה קוטלים מבלי לחכות לתוצאה.
אם לא הבנת תישאל לא בושה,ואכן לא הבנת את האסטרטגיה עם כל הידע שאתה חושב שיש לך.
אין דבר כזה בטוח,יש סיכון מול סיכוי.ויש תזמון שהוא החשוב ביותר.
משה,
אין לי למה לחכות. הצעתי לך באתר אחר לנהל בזמן
אמת
את האסטרטגיה ואני מציין את זה גם כאן.
אל תרשום את השיפוצים העתידיים ואת המחירים העתידיים.
תגיד בזמן אמת: "שמתי הוראה ל....", "קניתי/מכרתי עכשיו ...".
כך נוכל
באמת
להתרשם שמה שאתה מציע
באמת
עובד.
בצורה כזאת גם כולם יוכלו להבין את סוג הסיכונים שאתה מציב ואת רמת הבטחונות שאתה מציב בכל נקודה בזמן.
את האסטרטגיה האחרונה שלך פתחת בציטוט של מחירים שמעולם לא התרחש בו זמנית. נתת לעצמך רווח של 8000 ש"ח ראשוני.
נעזוב לרגע את המצגת הזאת. גם השיפוץ שאתה מציע לא מובטח לך.
תנועה איטית לעבר 1300 או 1320 ואתה מתחיל לשלם כסף בגלל התטא שעובדת שעות נוספות בשבוע הפקיעה. נראה אותך מחזיק מעמד עד לתנודה חריפה מספיק כך שתרויח עוד 22 אלף שקל.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי המגיב
בשורה התחתונה, לאור התגובות "המפרגנות" רציתי לבדוק אם זורמים עם משה ומנסים להבין למה הוא התכוון - יוצא משהו.
בדקתי מחירים אתמול וכאמור מתוך 4 הרגליים, אפשר היה לקנות 3.
וכמו שכתבתי נתקעתי עם רגל לא מכורה P1320 , היום בצהריים כבר היה אפשר למכור את ה P1320 במחיר שמשה נקב.
ונכון לעכשיו האסטרטגיה מרוויחה. הרבה מעבר ל 10 אחוז.
מסקנה,
למשה - תודה רק תהיה יותר ברור בהקשר של השלבים (לטובת טירונים כמוני)
לשאר המגיבים, תנו צ'אנס !!! באופציות הכל ייתכן .
סופ"ש שקט ונעים
גם אני בדקתי ושום דבר לא הסתדר,
ומכיוון שייתכן כי אני זה שפיספסתי משהו, האם אפשר לבקש כי תרשום לנו מתי ניתן היה אתמול לבצע כל עסקה ועסקה במחירים שציין משה (מלבד Put 1320 שלגביו שנינו מסכים כי לא ניתן היה אתמול).
דבר נוסף שלא כל כך מסתדר לי, משה ציין באחת מתגובותיו כי אלו מחירים שהוא מצפה להשיג בשבוע הפקיעה (כיומיים לפני הפקיעה, באם איני טועה) ואילו אתה מציין כי כבר אתמול ניתן היה להשיג את מרביתם. אם איני טועה יש פה סתירה מסויימת, האם יש באפשרותך לתת השערה כלשהי לסיבת הסתירה (או להסביר כיצד לדעתך הם כן מתיישבים יחדיו) תודה מראש