לוי שלום לך
תודה על האזהרות שיש לקחת אותן בחשבון
לגבי מדד הבנקים גרף שבועי ציינת שנוצרה תבנית היפוך פחות מוכרת
איזו תבנית זו
תודה שוב
הרבה בריאות
אייל
Printable View
לוי שלום לך
תודה על האזהרות שיש לקחת אותן בחשבון
לגבי מדד הבנקים גרף שבועי ציינת שנוצרה תבנית היפוך פחות מוכרת
איזו תבנית זו
תודה שוב
הרבה בריאות
אייל
היי אייל,
מה שלומך ?
בבקשה , תו התבנית נרות יפנים המדוברת.
קובץ מצורף 7057
בהצלחה
סיכום העדכונים של סופ"ש.
03-05-15
ברשותכם , אנסה לסכם במהרה, את כול הסקירות שהוצאתי ביום ו" האחרון .
ובהם נכתב כבר ביום ו" לפני גם שבחו"ל הפסיקו לעבוד, וזה באופן חריג כי לרוב , אני המתנתי , שחו"ל יסיימו את העבודה ואז הוצאתי עדכונים , אבל הגרפים באופן גורף דיברו כול כך יפה באופן טכני ברור על ירידות , וזה כלל לא משנה שהשוק פתח היום ירוק, ובסוף האדום שולט בכלל הבורסה היום.
המדדים אשר כתבתי שכבר שברו את ממוצע 20, אז פשוט העמיקו את הירידות היום , ואלא אשר לא שברו , עד סופ"ש האחרון, שברו היום כמו מדד הבנקים , ששני הנרות היומיים הקודים היו עם צל תחתון , אבל היום האדום כהה הגיע, וזה פשוט היה הזדמנות כניסה נוספת היום ל תעודת שורט בנקים שהייתה היום בפתיחה ב מינוס 1.5% וסיימה ב + 2%.
המצחיק בנוסף הוא שחבר שולח לי במייל, עדכון של אחד המנתחים החשובים בארץ, כאשר הכותרת היא : " האם המשקיעים בפאניקה !!!!!"
חברים יקירים , קיבלתם אתם הזהרה ברורה ש האדום כאן באזור , בתצורת עדכונים על פני 3 טווחי זמן, ואין שום פאניקה בשום מדד, פשוט הצפי היה " המשך ירידות באופן גורף !!!
המדדים העיקריים כבר קרובים לעצירה בסבב זה, וכמובן יצאו לתיקון עולה, כאשר הצפי שלי נשאר בעינו.
" את הגבוה , כול המדדים ( פרט לדלק וגז ) , כבר ראו!!!
אני מאחל הצלחה לכול חברי הפורום
תודה ובהצלחה
בוקר טוב :
מדד V I X. ארה"ב
11-05-15 , עדכון לפני פתיחת המסחר השבועי.
ראשית מי שעדיין לא התעדכן על המשך מעקב על מדדי ישראל, הוא נמצא כאן כבר מיום ו" האחרון.....
http://www.s-maof.com/Forum/showthre...9C%D7%95%D7%99
וכרגע אני רוצה להתחבר למדד ה V I X של ארה"ב , בכדי להביא את אשר אני רואה כאן בגרף הזה ולהשליך על מדיים עיקריים , כולל תא" רבתי.
ברור לחלוטין שמדד V I X ' מדשדש כבר מספר שבועות , ללא יכולת ממשית לפריצות חזקות מעלה אשר בהחלט מאפיין את ה " רוגע " הכללי בבורסות ארה"ב.
אבל באם מסתכלים באופן טכני על הגרף הזה ( וכך צריך להיות, כי הרי הוא גרף לכול דבר, ולא משנה אם זו מנייה, מדד, סחורה וכולי"....) אזי גרף זה נמצא במקום שאין לו בדיוק לאן לרדת .
ובאם נשליך את מיקומם של הנרות היפנים בגרף ל ערכי מדד ה S P , אזי הוא נמצא שוב לפני הגבוה ב 2120 , כאשר הוא סיים ביום ו" האחרון מאוד חיובי, בזכות פרסומים פונדמנטליים מצוינים , באותו יום, על ה פיי רול החודשי.
לכן :
מה שאני רואה דרך גרף זה הוא : מכייוון שאין לו בדיוק לאן לרדת כאשר ה מדד עצמו נמצא ב 2116 , אזי בהחלט יתכן פריצה השבוע של ה 2120 אבל פריצה זו לא תחזיק יותר גבוה מ 2180, אם בכלל , וממנה הוא יחזור מטה לערכים ש יכולים להוריד את המדד מה 2000. כאשר אפשרות ברורה כרגע היא פריצת שוא של ה 2120 על בסיס יומי או שבועי . במילים אחרות אומר, שגרף זה נמצא במקום ש הדרך הקלה שלו להתנהל היא לעלות = ירידות במדד ולא לרדת שזה = לעליות במדד. ומקום ספציפי זה של הגרף V I X , מתאים לי מאוד להערכות שנתתי כבר לפני שבועיים שהמדדים העיקריים בתא" רבתי ראו את הגבוה, ומתחילים לפתח מגמת ירידה.
כמובן שכרגע כול הנכתב הוא הנחת עבודה , אבל היא הולכת מתגבשת, כי מה שצריך בסופו של דבר הוא לא לקלוע בהערכות על ה S P' אלא להבין את כיוונו של המעוף שהוא מדד מובל.
קובץ מצורף 7066
תודה ובהצלחה
מה קורה במדד הבנקים והנדלן?
תודה
מדד הנדל " ן
עדכון ל 17-05-15 1535 H
כהמשך למעקב שפורסם כאן על פני 3 טווחי זמן , המדד לא מצליח בינתיים ליצור מומנטום חיובי ולפרוץ את הקווים שנתתי ( שלושת הקווים התחתונים שמופיעים בגרף ).
כך שבמידה והגרף לא מצליח עם עצמו ליצור משהו מינימלי חיובי , אזי מצבו " לא טוב " כפי שהוגדר ב עדכון הרחב, כי יש להבין שכרגע ( ב 6 ימי מסחר האחרונים ) המדד נמצא בתיקון עולה = בעלייה, ולמרות זאת לא מצליח לפרוץ את הקו הקרוב אפילו.
לסיכום אומר :..
החולשה נראהתה כבר ב 490 שבו נאמר , זהירות משינוי כיוון ! יחד עם זאת גם כתבתי כבר שהגרף כבר יצר שיא יורד שהוא סממן נוסף להיפוך מגמה , וכרגע אינו מצליח לפרוץ אפילו את ממוצע 20 + הקו הראשון שהוא תיקון פיבו ראשון, ולכן כול האמור בא לחזק שהמדד הפך מגמה כבר במגמה המינורית והוא בדרך ל 450 בשלב זה .
הצפי נשאר שלילי.
קובץ מצורף 7073
תודה ובהצלחה
מדד הבנקים :
עדכון ל 17-05-15 1540 H.
הסקירה המורחבת על פני 3 טווחי זמן על מדד הבנקים מופיעה בשרשור זה למטה, ולמעשה אין לי הרבה מה להוסיף.
המחיר נתמך בירידה האחרונה על קו מגמה עולה בטווח הבינוני וממנו עלה חזרה ל 1360 , אבל הנתונים העמוקים והבסיסיים שנכתבו בסקירה לא השתנו על כן הייתה כאן בסה"כ דחייה בזמן. וכרגע העובדה שהמחיר לא פרץ את ה 1360 יצר בעייה טכנית נוספת שהיא " היבנות של ראש וכתפיים לירידה " !
לסיכום אומר, המדד היה שלילי ונשאר כזה , ומה שיוכל לשנות את מצבו הוא פריצה של ה 1380 וכול תסריט אחר יוביל את המחיר לירידות, ושבירת ממוצע 20 שהמחיר נוגע בו היום ומופיע בצילום יציין את המשך הירידות , , ובנוסף שבירת ה 1320 מכניסה לפעולה את התבנית ראש וכתפיים.
צפי שלילי להמשך.
קובץ מצורף 7074
תודה ובהצלחה
שלום עובדיה, שמח לראותך כאן שוב...
רציתי לשאול במידה ותבנית ראש וכתפיים נכנסת לפעולה, מה היעד? עד לאן המחיר צפוי לרדת?
תודה,
אייל
ערב טוב,
זה בינתיים ביקור .
ראה את הגרף, הגדלתי אותו.
קובץ מצורף 7075
בהצלחה
עובדיה בוקר טוב , תא 25 יש תבנית ראש כתפיים עם קו צוואר 1654 שנכנסה לפעולה 13.5.15 יעד 1695