יש כבר 10%רווח. מי הבא בתור? נא לא להצטופף ולשמור על הסדר.
Printable View
יש כבר 10%רווח. מי הבא בתור? נא לא להצטופף ולשמור על הסדר.
אני הבאה בתור....
כן עשיתי שוקת החודש, גם אוכף (לא הייתי בטוחה מאיפא יבוא הכסף)
הפעם היתה שוקת אלגנטית במיוחד, כי נכנסתי בשבועיים האחרונים של החודש, מה שאומר שלא עבדתי קשה.
בנוסף, רב הזמן ישנתי רגוע, לא הייתי לצד השחקנים אלא תמיד אבל תמיד הצצתי מאחורי גבם, למרות זאת קצת דאגתי מהגבול העליון (מהכתיבה על 1140).
תוצאות - 10.9% לאחר עמלות ולפני מס. 8-)
מצד אחד, כל הכבוד. רווח פנומנלי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
מצד שני נועז מאד מאד. אני הסתכלתי עקום לפעמים על 1160. אני בטוח שכשהמדד גירד את 1128, היה מאד לא נעים להיות ב 1140.
אני רק רוצה לעדכן שב8.7, כשהמדד היה בערך 1090, פתחתי יחידה אחת של "שוקת אלימה" - 1080-1120 הגנות צמודות, כדי לבחון רווח של אסט' כזו לעומת שוקת רחבה.
התקבול הראשוני היה 490 שח, כך שהפסד מקסימלי = 510 שח.
לא נגעתי באסט' כל החודש (האמת - שכחתי ממנה לחלוטין :d ), ואתמול בסגירה סגרתי אותה ברווח של 17% אחרי עמלות ומסים.
לו הייתי מתייחס אליה טיפה יותר, ונזכר לקרב את הפוטים, הייתי מעלה את הרווח בעוד כמה %.
כמובן שקל "לשכוח" מאסט' שיש לך כשבוצעה יחידה אחת וכל מה שאתה עלול להפסיד זה 500 שח, אבל אני בהחלט מתכוון להוסיף את הסוג הזה של השוקת לארסנל האסט' החודשיות.
ניר, כמה השקעת בפרפרים?
ביטחת גם את 1110?
כן ריקי, היו לי מעט פרפרים על 1110, אבל העיקר על 1120 בסופו של דבר.
לקחתי בפקיעה 4.5K, והחודש - בניגוד לחודשים קודמים -התחלתי לאסוף פרפרים רחבים כבר מהיום. העלות שלהם (אם לא הייתי עובד על תנועות מדד) היא נמוכה מאוד (80 שח לפרפר צמוד), וע"י תנועות לא היסטריות כבר הצלחתי לארגן אחלה פרפרים לאוגוסט בתקבול חיובי. והיד עוד נטויה...
הי גומר.
ניסיתי גם את עניין צייד הפרפרים שלך.
זה לא פשוט בכלל. אם רוצים כרטיס הגרלה בחינם, צריך הרבה מזל.
הצלחתי פעם אחד לקבל כרטיס הגרלה (פרפר) בעלות של 40 ש"ח.
בפעם השניה, המדד ברח לי. עלה לי כרטיס ההגרלה 300 ש"ח. ממש לא שווה.
זה מזכיר לי יותר מדי את ההימורים הפרועים מהצ'ט.
אני, שבחיים לא ממלא לוטו שמוטו ושאר הקישקושים, פתאום השקעתי 340 ש"ח בשני כרטיסי הגרלה על מדד 1120 בפקיעה.
זה מסוג הדברים שתמיד מישהו אחר מצליח...
בדיוק מה שקרה לי בחודש שעבר :d . המדד ברח לכיוון השני והפסדתי כמה מאות...ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
היי גומר,ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
סיכמנו כבר מזמן שהכל מגולם במחיר.
זה שפרפר צמוד עולה היום רק 80 ש"ח אולי מצביע על כך שהסיכוי בתחילת החודש שהפרפר ישלם הוא נמוך ביותר, לא?
חוץ מזה אפשר להסתכל על פרפר כזה בצורה אחרת קצת - הרי זה בעצם אוכף עם הגנה צמודה שהתקבול עבורו הוא 920 ש"ח על 1000 ש"ח בטחונות.
פרפרים מאוד יעילים לקראת הפקיעה שכבר יודעים פחות או יותר את איזור הפקיעה ולכן גם עולים יותר (במחירי השוק כמובן).
אני מסכים עמכם חברים - מדובר בהימור כפול, גם על טווח הפקיעה ובעיקר על כיוון המדד בזמן הקרוב.
לא כל הפרפרים מצליחים לי בתקבול חיובי או 0, אבל בסופו של דבר מבחן התוצאה עומד עדיין על רווחים נאים ב2 הפקיעות האחרונות.
לא ממליץ לאף אחד, רק משתף.ואגב, הפרפרים שאני אוסף בשלב הזה של החודש הם פרפרים רחבים על שמגדילים את טווח הרווח על פני 3 סטרייקים.