Re: שוקת רחבה מרץ - דיונים ופרשנויות
ניסיתי אתמול לעשות קידום מדגמי של 1270 ל 1260. לראות מה זה שווה. עשיתי את זה בשיא העליה. ניסיתי להתעקש על מחירים. זה היה מאד קשה. התהליך ארוך. את הסגירה של 1270 הצלחתי לעשות לא רע, אבל זה לקח שעה. ואז התחלתי לבנות את 1260. עד שזזתי, התחילו טיפה ירידות ודפק את כל ההעברה.
בקיצור, אחרי כל הטירחה והעבודה ותוספת הסיכון, התוצאה הייתה קרובה לאפס. שווה לעשות קידום רק אם יש סיבה טובה לעשות זאת. מכיוון ש 1250 מסוכן מדי (לטעמי), אין טעם לעשות קידום בקולים.
כשאני משחזר את הקידומים שעשיתי בפוטים, הם היו די משמעותיים:
1000 - 1050 - 1090 - 1110 - 1140 - 1160(חצי כמות).
כאשר בהתחלה זה היה ללא הגנות, ובהמשך ההגנות הצטרפו.
אני מרים את הידיים מהמקלדת. שבוע הבא הזמינות שלי בסימן שאלה. אז שישאר ככה.
איך שלא יצא, הגעתי ל 4% (אחרי עמלות ומיסים!). אני מניח שאם הייתי זמין שבוע הבא, הייתי יכול להגיע ל 5%.
אני ממש לא מתלונן על "רק" 4%. הם שימחה גדולה ותוספת תקציב משמעותית למשפחה. צריך לקחת בחשבון שזה בניצול של 99% מהביטחונות שלי.
בנתיים גם התבלין שלי, מתנהג יפה (אוכף על 1210).
דמי כיס,
הצמדת את ההגנות? או שהן עדיין במרחק של 2-3 סטרייקים?
4% חודשי זה דבר נפלא! מדובר על כ 50% שנתי לפני ריבית דריבית... הלוואי על כולנו :)
בוקר טוב,
מפת הפוזיציות נראת לי קצת מוזר בצד הקולים.
למרות הירידות עושה רושם שמישהו הזיז כ 3000 יחידות מ 1250 ל 1260, נשמע קצת מוזר...
בנוסף כל המגדלים בקולים דיי שווים (ונמוכים).
יש סיבה לדאגה???
המשך יום מוצלח לכולם!
ביום חמישי במסחר יכולנו לראות ממש מלחמה של מסחר תזזיתי.
לדעתי (ודעתי בלבד- נא לא להסתמך עליה יותר מדי) אנו לפני שבוע סוער, היום אדום אבל אני לא בטוח שלא יסתיים ירוק. ונכון שהשחקנים רוצים פקיעה 1180-1210 אבל אני לא בטוח שיצליח להם. לכן אני כתוב למעלה 1260 והרווח עכשיו מאוד יפה. ונכון שנראה ש1260 מחוץ לטווח לגמרי, אבל יכול להיות שאקריב כמה מאות שקלים רווח ואסגור פוזיציה נראה איך יתפתח.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
דמי כיס,
הצמדת את ההגנות? או שהן עדיין במרחק של 2-3 סטרייקים?
4% חודשי זה דבר נפלא! מדובר על כ 50% שנתי לפני ריבית דריבית... הלוואי על כולנו :)
אני נשאר בהגנה במרחק שני סטרייקים. מסכים איתך ש 4% זה מעולה.
ערב צח,
בתחילת החודש פתחתי בסימולציה ראשונה לפני מסחר אמיתי עם שוקת ב-
P1060\P1070 + C1280\C1290.
עם העליות בשבוע הראשון סגרתי וקרבתי את הרגל הרווחית ל-
P1140\P1150 + C1280\C1290.
יציאה היום ב 9-10% רווח ברוטו (בחישובי לפחות) לקראת סוף היום ואחרי תטא של סופ"ש.
אשמח לכל פידבק מתותחי השוקתות (למשל האם היה כדאי לקדם את הרגלים יותר)
:mrgreen:
שאלה: יש משהו שמחיר רגל הC שלו הוכפל ולא הזיז אותה? אני כתבתי ב1270 והמחיר יותר מהוכפל אז הזזתי ל1310. אח"כ קרבתי חזרה ל1260. וכרגע אני בהפסד של 10% כולל עמלות וכו'. הבנתי שלפי הכללים של השחקן אם מחיר האופ' הכתובה הוכפל אז מזיזים. אני צודק או לא?
לפי הכללים כן מזיזים ואתה צודק.
המרחק להזזה תלוי בכמה הוכפל המחיר ובהתאם צריך לבצע הזזה.
השאלה האם ביצעת הכפלות בהזזה ?
בכל מקרה צברת נסיון לחודש הבא ועכשיו אתה מבין שכתבת קרוב מדי וכניראה גלגלת רחוק מדי 4 סטרייקים (אני לא מכיר את המחירים).
תכתב רחוק כמה שתרוויח תרוויח העיקר כאן שקט נפשי ולא רווח.
tizaer msimulasiot al yaves velo bkesef amiti. ze noten lec tcusat azlaca cvacol
simulasia akniot em virtualiot iabitconot em celu.
aem lo nilaczt msinui amdadim?
היי שוקי,
באמת כתבתי קרוב מדי. סטיית התקן הנמוכה ממש הפכה את הרווחים מהשוקת למינימאליים. נראה לי שרק מי "שהפר את הכללים" עשה כסף החודש. ד"א כתבת שהתזוזה קשורה בהכפלה, אני זוכר שאם הוכפל אז מזיזים 2 סטרייקים ואם יותר מהוכפל אז שלוש או משהו כזה. זה נכון לפי כללי השחקן?