תודה עובדיה
Printable View
תודה עובדיה
עובדיה הי קודם כול תודה על העבודה המעולה שאתה עושה ועל ההשקעה למעננו מניית AAPL איך נראית מבחינה טכנית? תודה.עמיחי
עמיחי , תודה לך.
תקבל עוד כמה דקות את הצפי הטכני של אפל בשרשור שלה
חג שמח.
שלום עובדיה
תוכל לתת ניתוח למניית בריינסויי,ואת דעתך עליה
בריינסווי,
18-09-13
המחיר מגיע לפני 3 ימי מסחר לקו אופקי יחד עם קו מגמה יורד ב 5600 ! בקו האופקי יוצר הגרף תקרה משולשת והיא מסומנת ב חצים אדומים, ואילו קו המגמה היורד נמצא באותו מקום בו מסומן בעיגול.
מה הלאה,
מתנד סטוטכטיק מתוח מאוד בקניות יתר ולא פלא כלל שהמחיר לא פרץ כך שה 5600 היה יעד , והמתנד מבקש מימושים נוספים , כאשר התמיכות ב 5300 - 5200 - 5000 באות בחשבון להגעה.
הדבר הטוב היחיד שאני רואה כאן הוא בגרף השבועי , כי כאן כן יש כוח לפריצת ה 5600, כך שהכול תלוי כרגע בעומק התיקון או הירידות מטה, בשאלה האם יצליחו להזיז את מתנדי מומנטום שבועיים או לא לאזורים שליליים., ואני מעריך שכול עוד התיקון עד ה 5000 ביומי, המתנדים בשבועי ישהרו בדעתם מעלה.
כול פריצה של ה 5600 ללא המשך תיקון מטה יכולה להתקבל על כן המתח הוא ה 5600 שבמידה וייפרץ יש מקום ל 1000 נק" מעלה בשקט.
קובץ מצורף 1587
תודה ובהצלחה,
חג שמח
תודה על הניתוח המעמיק,וחג שמח
בכייף גדול,
חג שמח.
בוקר ו ושבוע טוב.
עוד שבוע מקוצר לפננו, הכולל בתוכו פקיעה ב 24-9, על כן מיותר הוא להוציא סקירות על מניות עקב התנודתיות הגדולה הצפויה !
יחד עם זאת אשמח לתת העכרות טכניות וצפי על פי טכני ומתנדים למניות ספציפיות אשר חברי הפורום יבקשו.
אני חוזר על מה שכבר כתבתי, מדד האס אנד פי בסיכום השבועי לא פרץ וחזר לנקודת המוצא שלו או לתקרה כפולה כך שתא" לא תוכל להיעזר בסיום המדדים בחו"ל , ונמצאת בזכות עצמה, או במילים אחרות ברצונם של שחקני מעוף.
תודה ובהצלחה.
עובדיה שלום וחג שמח !
תוכל לנתח את סיטיגרופ ,c מגמה ויעד . תודה מראש.
סיטיגרופ --- C
22-09-13
המחיר יצר ביום ו" האחרון תקרה משולשת, כך שסיכויי העליות מכאן קטנים מהירידות.
יחד עם זאת הגרף נמצא בקניות יתר במתנד אחד.
עליות בגרף זה רק בפריצת ה 53$ , מה שנראה קצת קשה כרגע , אבל כול עוד המחיר מעל ה 51$ המנייה = חיובית, רק ש הצפי הטכני ביום המסחר הבא, הוא לירידות וסיכוי שבירת ה 51$.
קו מגמה עולה נמצא כרגע באזור ה 49$.
קובץ מצורף 1591
תודה ובהצלחה