Re: שוקת רחבה יוני - דיונים ופרשנויות
ואילו אני עברתי אתמול מרווח פוטנציאלי של מעל 7K בשוקת ועוד יציבות באסט' של שחקן מ6.6, להפסד שכמותו עוד לא חוויתי.
יש לי קולים כתובים על 1120,1130 (אסט' של שחקן) ו1140 (שוקת שלי).
כנראה שהיום אסגור את כל הכתיבות בהפסד משוער של כ 10-20K.
יש למישהו עצה איך להתמודד עם עליות נוספות היום? חשבתי לקחת את ההפסד ולפתוח את יולי, אבל מה לכתוב ביולי? אפילו 1200 מפחיד (ולא שהוא יכסה לי את ההפסד).
אשמח לעצה :(
ניר הכי חשוב לא להכנס לפניקה. לגבי האסטרטגיה יש את שחקן שבוודאי יעשה תיקון. כמו כן קח בחשבון שהרווחתם החודש ב3 אסטרטגיות מעל 30% כך שבסה"כ זה עדיין לא נזק. לגבי ה1140 חכה הכל עוד יכול לקרות כולל תיקון עצבני כלפי מטה. שחקן תמיד אומר לא לפעול מיד על הבוקר. גם אתמול ביום הרצחני ראינו התמתנות בסוף היום (שאפשרה לי לסגור בנוחות את ה1150). לסטיה יש עוד מה לרדת והתטא פועלת אז רק אל תכנס ללחץ ותעשה שטויות.
לגבי 1200 ביולי אני בטוח שגם אם יהיו עליות בהמשך יהיו לך מספיק ימי חנינה בדרך
היי גומר,
אני חושב שצריך להמתין קצת. התטא עכשיו בשיא. גם אם יהיה המשך עליות מתונות התטא תיכסה אותם. אני באופן אישי אסגור את הכתיבות הבעיתיות שלי ביום רביעי בסוף היום.
מפת הפוזיציות ממשיכה להפתיע אותי.
למרות כל הסקווזים אתמול, לא ראיתי שסגרו אתמול בצורה מאסיבית.
זה אומר שנראה המשך של הסקוויזים?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
ואילו אני עברתי אתמול מרווח פוטנציאלי של מעל 7K בשוקת ועוד יציבות באסט' של שחקן מ6.6, להפסד שכמותו עוד לא חוויתי.
יש לי קולים כתובים על 1120,1130 (אסט' של שחקן) ו1140 (שוקת שלי).
כנראה שהיום אסגור את כל הכתיבות בהפסד משוער של כ 10-20K.
יש למישהו עצה איך להתמודד עם עליות נוספות היום? חשבתי לקחת את ההפסד ולפתוח את יולי, אבל מה לכתוב ביולי? אפילו 1200 מפחיד (ולא שהוא יכסה לי את ההפסד).
אשמח לעצה :(
dunr
גומר שלום,
מספר נקודות שהייתי ממליץ לך לחשוב עליהן:
1. לעשות הפרדה בין האסטרטגיה של שחקן לבין השוקת. שחקן ישפץ היום את האסטרטגיה ואתה צריך לחשוב איך משפצים את השוקת.
2. רגל הפוטים שלך נשחקה היטב כנראה, ולכן אתה יכול לשקול לקדמה, לא הייתי ממליץ לעלות מעבר ל 1070.
3. רגל הקולים - לראות מה קורה באיזור 12:00 ואז להחליט האם לדלגה סטרייק אחד למעלה (אם יש בשר) או להמתין למחר ואלי הטתא תעשה עבודה.
4. לשקול האם להשאר עם קול 1140 לפקיעה או לסגור ביום רביעי אחר הצהריים.
והכי חשוב:
5. לחרוט היטב בזיכרון את הלקחים מהשבוע. ניתן ללמוד מהם המון!!!
תודה על התגובות חברים.
הקולים 1120,1130 הם מאסט' של 6.6 ששחקן אתמול הוציא הודעת סגירה ולא סגרתי. סגרתי רק את הפוטים, כי באסט' החדשה מאתמול ניתנה הנחת יסוד לתיקון מטה...
השאלה היא האם לסגור במדד 1130 (נניח) ויש הפסד מסויים. או לחכות לרביעי ולסגור במדד גבוה יותר (ייתכן) ובעלות גבוהה יותר...
פשוט לא עוצרים באדום! :twisted:
אחד החודשים הכי רווחיים נהפך במהירות לאבק... חבל...
אתמול קבעתי לעצמי StopLoss לגבי 1150.
ברגע שהגיע לשם, התקפלתי ל 1160. ללא הכפלות.
עדיין נמצא ברווח יפה מאד החודש.
אבל מאד אשמח עם העסק יעצור קצת...
לא האמנתי שזה יקרה, אבל אני מוצא את עצמי חושב על ה-1170...
עוד אחוז עליה ואני אתחיל לחשוב על תזוזה.
אני כתוב ב-1170 וגם מתלבט אם לדלג ל-1180 או 1190 או להשאר.
סה"כ היה חודש כמעט מושלם בגלל תיזמון פתיחת השוקת, והדילוג רק יקטין קצת רווחים.
מצד שני אני רואה הפרש ענקי בין TA25 לבין TA75 ואולי שחקנים יצליחו לבלום עד הערב ...