יש לי תחושה שחודש הבאה יהיה מאוד מעניין :d
Printable View
יש לי תחושה שחודש הבאה יהיה מאוד מעניין :d
מי שרוצה לראות טירוף מה הוא, שיסתכל על הגרף היומי של P1170.
כמובן שגרפים כאלו מסוכנים למשקיעים כי הם מסחררים את הדימיון. בגדר "לראותם בלבד".
אפשר לראות בשעה האחרונה, איך הטתא התחילה לשים גז רציני.
דמי כיס:
לא רק טתא, אלא גם דלתה :)
קול 1200 בנתיים לא רוצה להשחק, נראה אם תהיה לו הזדקנות מואצת?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אפשר ללכת לים לשתות כוס קפה ... :d
טוב, בסוף כולם מרזים :d
מחר צריך לחשוב מה הטווחים שנפתח למאי.
אולי כדאי להמתין קצת לראות היכן השווקים מתיצבים.
סה"כ יום מוצלח, ניצלתי את הפניקה היום לכתיבת 1170 ב 250 ש"ח (סה"כ 5 כתיבות עם סטופ לוס צמוד), סגרתי בדקות אחרונות למסחר. כמו כן סגרתי גם כתיבות שהיו לי ב 1160 גדי לישון טוב טוב בלילה.
אפשר לסכם את החודש ב
I Love This Game :d
אני למרבה הצער, החמצתי מאד בעניין C1200. קניתי אותו בחזרה ב 95 ש"ח, בדיוק לפני הצלילה הגדולה בסוף. פשוט לא ראיתי שהוא זז ולא רציתי להתקע איתו. חבל אבל זה מה יש.
נוסחה מעניינת לרווח ביום האחרון:
קניתי בבוקר שתי שקתות צרות מאד מאי, C1200 P1180. שקתות אלו הרוויחו במשך היום, בעיקר כי סטיות התקן עלו. אבל מה שיותר חשוב, הם סיפקו מטריה של ביטחונות נוספים. השתמשתי בביטחונות הנוספים האלו כדי לכתוב שקתות בינוניות באפריל. הקפדתי שהכל יהיה סימטרי מבחינת הסכומים.
יש כאן למעשה טריק להגדלת הביטחונות. גם אם השוקת הקנויה לא מרוויחה כלום, היא בדרך כלל גם לא תפסיד. אם היא מרוויחה זה בונוס. ובעצם באופן זה מוצצים עוד קצת כסף מהשוק ביום האחרון.
ניתוח סיכונים:
אם המדד מתחיל להשתולל ביום האחרון. קודם כל, הסימטריות של השוקת נותנת פיצוי אם המדד מתחיל לזוז לצד אחד. כמו כן, הטתא הקטלנית נותנת ביטחון נוסף. צריך פשוט לשבת ולהשגיח. אם קורה משהו בילתי צפוי, אז חותכים.
כמובן שמכרתי הכל בסוף היום. מהשקתות הקנויות ועד למכורות. זה לא משהו שנכנסים איתו לפקיעה.
סיכום החודש שלי
6% אחרי עמלות ומיסים.
נראה לי כי אבולציה של חודש ימים עוברת ביום טרם הפקיעה, צריך להגיע לשבוע אחרון עם מספיק בטחונות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
ובארבע לסגור הכל , לא משנה מה :d
אצלי 3 אחוז מתוך עשרת האחוזים של הרווח החודשי הגיעו היום.
אז זהו, שבארבע זה מוקדם (כמו שראינו היום עם C1200). מצד שני גם לא טוב לחכות ל 4:25. כי אולי בדיוק יעלם האינטרנט, תיגמר הבטריה, תהיה הפסקת חשמל, המחשב יתקע, התוכנה תעוף, הווירוס יתקוף, הקרחונים ימסו, יופיע טורנדו, תהיה רעידת אדמה, הים יעלה, חייזרים ינחתו, המשיח יגיע.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99