Re: שוקת רחבה מרץ - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
פורסם במקור על ידי moti4196
דמי כיס בקשר למחירים בנקודת זמן שכתבת זאת זה נכון. בכל מקרה אתה צודק ואולי היה לי
באמת
עדיף לכתוב יותר רחוק עם הגנה פחות צמודה, אבל אני בונה את האסטרטגיה לפי אחוז רווח חודשי שאני שם לי למטרה..וכרגע אני עומד בו יפה ואף יותר ובכל מקרה אני לא חייב(ולא מתכוון) להישאר לפקיעה כדי לממש באחוז רווח הרצוי...בנתיים אני נהנה מהתטא ומקווה לסגור את האסטרטגיה בהקדם כשאגיע למטרה שלי...
דרך אגב, כשאני מדבר על אחוז רווח, אנימחשב זאת מתוך כל הכסף שאני משכיב בחשבון לצורך האסטרטגיה, כלומר אם יש לי בחשבון 1000 ש"ח אז 100 ש"ח זה 10% רווח בשבילי.
עוד שאלה שלא קשורה דמי כיס, אתה תהיה בכנס של שחקן שבוע הבא?
אני דווקא הולך מהכיוון של הסיכון, וכמה כסף שיצא, יצא. אני לא רואה למשל טעם לסגור פוזיציה טובה רק כי הגעתי לאיזו נקודה. אני כן רואה טעם לסגור/לשנות פוזיציה בעייתית אם היא מסוכנת.
חודש שעבר למשל, נשארתי לפקיעה כי היה לי 4 סטרייקים לכל צד. כל העסק הכניס עוד כמה מאות שקלים (וחיסכון של עמלות). יכולתי לקנות בחזרה אופציות של 3 ש"ח יחידה. אבל מה הטעם?
למרבה הצער שבוע הבא אני לא בארץ...
תהנו בכנס. תביאו תמונות. תעלו ליוטיוב סרט.
במקרה שלך אתה צודק.. אבל אני לא חושב שאשאר לפקיעה בקרבה כזו לסטרייק...אני אנסה להרוויח מהתטא כמה שיותר ולסגור לפני הפקיעה...מקווה ומאמין לדשדוש בגבולות שלי. ושוב אני מזכיר שהשתמשתי במעט כמויות כך שאני חושב שתהיה לי שליטה על זה במקרה הצורך..בסך הכל אני רוצה להתנסות קצת בעבודה קרובה לסטרייק ואני לא מסכן כל כך הרבה אני חושב. מה שכן ברור לי שזו לא שוקת רחבה כמו הנושא של הפורום הזה ואני גם זוכר את אחד החוקים החשובים של שחקן לגבי השוקת - לכתוב רחוק מהסטרייק.
תהנה בחו"ל...
אני נהנה לקרוא אותך ואת החברים האחרים בפורומים ולומד מזה המון..אני מקווה שייצא לי לפגוש אותך בהזדמנות אחרת.
האם כדאי לקדם את רגל הפוט מ-1140 ל-1170?
1160 ללא ספק.
1170 בסדר, אבל שתהיה מוכנות נפשית לתחושה לא נוחה בירידות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אבל שתהיה מוכנות נפשית לתחושה לא נוחה בירידות.
שרק יגיעו כבר :twisted:
אני שומע על ירידות כבר כמה חודשים... :P
אני מאמין שזה יבוא - אבל לא נראה לי שזה יקרה במרס.
אני חושש כי בקצב הזה, מחר בצהרים קידום ל-1180/1190 יהיה יותר מראלי!
הי סאן,
אל תחפז להתקרב כל כך, אומנם זה נראה כאילו המדד שכח את הצבע האדום. אבל אתה אל תשכח שלשבוע הפקיעה מומלץ להכנס במרווח של בין
4%-5% מה שמציב אותך באזור ה- 1160.
אנני יודע היכן אתה כתוב, אבל תנסה להגדיל את המרווחים שלך, או את מספר הכתיבות שלך במדד נמוך מ - 1180, מאשר לנסות לקחת תקבול שמן תוך הגדלת הסיכון משמעותית.
לשיקולך
ד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
אני חושש כי בקצב הזה, מחר בצהרים קידום ל-1180/1190 יהיה יותר מראלי!
בסך הכל יום אחד של עליות אחרי כמעט שבועיים של דישדוש. וזאת בשוק גבוה. יכול לחזור לדשדש סביב 1220.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david5
הי סאן,
אל תחפז להתקרב כל כך, אומנם זה נראה כאילו המדד שכח את הצבע האדום. אבל אתה אל תשכח שלשבוע הפקיעה מומלץ להכנס במרווח של בין
4%-5% מה שמציב אותך באזור ה- 1160.
אנני יודע היכן אתה כתוב, אבל תנסה להגדיל את המרווחים שלך, או את מספר הכתיבות שלך במדד נמוך מ - 1180, מאשר לנסות לקחת תקבול שמן תוך הגדלת הסיכון משמעותית.
לשיקולך
ד.
תודה על התייחסות, ניסתי לכתוב זאת בהומור, מובן שעבור שוקת רחבה זה קרוב מאוד. אבל בכל ההיסוסים שלנו מאמצע השבוע על כל סטרייק בו פזלנו בבוקר בערב הוא כבר היה מחוק ולא רלוונטי.
נקווה שהיום ידשדשו אותנו על 1220, + סוף שבוע של אורגיית טאטא, ויבוא לציון גואל.
דווקא עושה רושם של יום די תנודתי. אני הייתי מקדם את הקולים בעליות ואחרי זה את הפוטים בירידות.