עשוה רושם שהשחקנים מחזיקים את השוק.
מוזר שסטיות למאי כמעת ולא עלו.
אגב מישהו מכר היום p1170 ב 200 ש"ח!!!! לא יאומן!
Printable View
עשוה רושם שהשחקנים מחזיקים את השוק.
מוזר שסטיות למאי כמעת ולא עלו.
אגב מישהו מכר היום p1170 ב 200 ש"ח!!!! לא יאומן!
אם ישבאמת שחקן שכתוב p1180 בכמויות, אני בטוח שתקוע לו קניידאלע לא קטן בגרון.
מכיוון שאני כתוב ב P1140 בלבד, אני ממשיך לספור את התשואה לפני הפקיעה
אבל אני חושב שגם מי שכתוב ב P1150 אין לו מה לחשוש. P1160 יכנס לבעיות רק בתסריט אפוקליפטי, אבל אני יכול להבין את מי שמתחיל להלחץ ממנו. בכל אופן, מי שרוצה לסגור אותו, עדיף שישב במצב "היכון" כמה שיותר זמן, וימתין לדקה האחרונה על מנת לסגור.
הימור למי שמחפש הרפתקאונת:
נניח בתיאוריה, שמי שמחזיק את השוק זהבאמת השחקנים (ואולי מדד ת"א 75 מרמז שזה אכן כך). ונניח שבאמת העולם יורד וימשיך לרדת.
קונים שוקת צרה למאי. C1200-P1180.
אם השוק יעמוד יכולים להפסיד טיפונת או בכלל לא.
אם השוק ירוץ מחר אחרי הפקיעה, כאשר ישחררו למדד את ההאנד ברקס, אז אפשר להרוויח כמה לירות.
(למה שוקת ולא סתם אופציות חשופות? כי זה יותר בטוח. עדיף לקנות כמה שקתות צרות מאשר לעבוד חשוף).
בוקר טוב,ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
בקשנו עליות בסטיות וקבלנו.
צריך לברך "ברוך מחייה המתים".
הפוטים ב- 1160 התעוררו לחיים, בבוקר היתי גרידי הצעתי למכירה ב- 110 ש"ח וראיתי כי המקסימום שתפס זה 100.
בסופו של דבר מכרתי 2 ב- 70 ואחד 1150 ב- 35.
נותרו לי 2 פוט 1160 קנויים שעוטפים לי יפה את המכורים ב- 1150/1140, בכל אופן הפחד מדבר.
כנראה מה שהיתי צריך לעשות זה למכור 2 ב- 1170 ב- 150 ולהמתין לסוף היום ולקנות אותם חזרה. 300 ש"ח לעומת 100 ש"ח.
אבל עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ.
מי שרוצה להסתכן יכול למכור פוט/170/180 עם הגנות צמודות ובסוף היום לקנות אותם חזרה אם לא תהיה התפרקות הרווח יהיה גדול, בכל מקרה לא להשאר איתם לפקיעה.
נראה שהעסק בשליטה.
סה"כ כרגע אין התפרקות של השוק. אם אין ארועים חיצוניים קשה לראות כיצד היום יגמר בפחות מי 1180.
sun99, אתה בסך הכל צודק. אני חושב שיש אפשרות לקחת כסף בסיכון קטן.
פתחתי P1160-P1150
ומצד שני C1200-C1220.
בשום פנים ואופן לא לפקיעה. רק כדי לנסות לסחוב שחיקה רצינית של יום אחרון.
שני אלו אמורים להפוך ברובם לאבק עד סוף היום, ואם לא אבק אז לפחות חול דק.
שני הצדדים מגינים זה על זה במקרה של תנועה חדה (דאגתי שהסכום של הכסף שנכנס יהיה דומה עם פור לטובת הקולים).
Stoploss עובדים שעות נוספות. בסך הכל יש כאן סיכון.
גם אני סגרתי שליש ב1270 והזזתי ל1210 מוגם 1220
למה ס"ת למאי עדיין סביב ה 16? זה הגיוני לאור כל הירידות?
מאוד הגיוני. אנשים רוצים לראות כיצד הכל יתפתח, אולי הירידות הם רק גחמא רגעית ומחר בבוקר כולם ירוצו לקנות והעליות יחזרו.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אנשים לא בלחץ, יש להם 30 יום לפקיעה!
צודק. גם תכל'ס אין הפתעה - בעיית יוון ידועה וזה שפורטוגל הבאה בתור גם לא חדש. כולה הורידו דירוג (הגיע הזמןבאמת. ..) והמשא ומתן על הסיוע מתעכב.
הבוקר סגרתי את צד הפוטים שלי. זה הוריד לי את הרווח החודשי בחצי אחוז, אבל שנאת הסיכון שלי גברה על ההרפתקנות.
מקווה שעשיתי זאת לחינם :d
מה שברור, זה שבטווח הקרוב עשוי להתבשל לו שורט לא קטן, הבעיה מתחילה במדינות אירופה, הבורסות שם נחתכות כמו חמאה, החוליות החלשות שם יוון , פורטוגל, ספרד פשוט צונחות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
הגוש האירופי=גרמניה נקרע בין הרצון לעצור את הסחף לבין עמידה על דרישה אמתית לשינוי התנהגות של יוון, והשווקים מתמחרים את זה.
אם מחר בבוקר תהיה עסקת חבילה ביוון כמו בישראל בשנות השמונים, של מדינה עובדים מעסיקים, הגדלת גיל הפנסיה קיצוץ שכר והטבות , מיסוי, אז הכל ירגע... עד המדינה הבאה.