Re: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות
דמי כיס: אני רואה ששקט בגזרת השוקת הרחבה, הכל רגוע וטוב שכך.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
דמי כיס: אני רואה ששקט בגזרת השוקת הרחבה, הכל רגוע וטוב שכך.
אכן כן. אמנם, השוקת הרחבה שלי הפסידה היום 500 ש"ח על הנייר, בגלל קפיצת מחירי הפוטים והעליה בסטיות, אבל זה מאד על הנייר, וזה אחרי רווח של כמה אלפים. בסך הכל זה היום הראשון החודש שערך השוקת יורד (אני לא מדבר על עשרות שקלים בודדים).
שחקן כתב היום, שכאשר יש סטיות תקן כל כך נמוכות, אין טעם להזיז. זה כלל מעניין מאד שאני אאמץ. כי יש את הרצון הטבעי לקרב כדי לא להפסיד ימי טתא. אבל זו פיקציה. תזוזה קלה בסטיות התקן וכל הטתא הופכת לא רלוונטית. וקירובים בסטיות תקן נמוכות גורמות להתקרבות יתר על המידה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
...
שחקן כתב היום, שכאשר יש סטיות תקן כל כך נמוכות, אין טעם להזיז. זה כלל מעניין מאד שאני אאמץ. כי יש את הרצון הטבעי לקרב כדי לא להפסיד ימי טתא. אבל זו פיקציה. תזוזה קלה בסטיות התקן וכל הטתא הופכת לא רלוונטית. וקירובים בסטיות תקן נמוכות גורמות להתקרבות יתר על המידה.
היי דמכ"ס, ערב טוב
דגש קטן, הכלל שציינת נכון בתקופה הזו לפני הפקיעה. כוחו של הכלל יפה, אולם הוא הולך ופוחת עם ההתקרבות לפקיעה, משמע- כוחה של הווגא קטן עם ההתקרבות לפקיעה- וכוחה של התטא- עולה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי HRL
היי דמכ"ס, ערב טוב
דגש קטן, הכלל שציינת נכון בתקופה הזו לפני הפקיעה. כוחו של הכלל יפה, אולם הוא הולך ופוחת עם ההתקרבות לפקיעה, משמע- כוחה של הווגא קטן עם ההתקרבות לפקיעה- וכוחה של התטא- עולה
אתה צודק כמובן.
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי HRL
היי דמכ"ס, ערב טוב
אתה צודק כמובן.
אבל לקבל כסף לפני הפקיעה צריך להיות מאוד קרוב וזה מסוכן למי שרוצה תיק סולידי ולישון בשקט.
להלן תרומתי הצנועה לשרשור.
מצ"ב ניתוח שוקתות לאורך 2009, בהתבססות על ההנחיות ששחקן סיפק עד כה.
אסייג ואומר שהניתוח ראשוני ומצוי בבדיקות.
1. ממצאי שוקתות 2009 עם תיאור פרטני של הפוזיציה ב-12/09.
2. התקדמות הפוזיציה ב-12/09 - התקדמות הרגלים, הכנסות ברוטו ונטו.
3. פירוט הביצועים בכל רגל ב-12/09.
אורחן,
בפולנית אומרים- סחטיין!
אפשר הסבר נוסף לניתוח למתקשים?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
לדמי כיס,
יש דו"ח ביניים כמה שקתות פתוחות?
כמה בטחונות "הושכבו"?
פוזיציה , ורווח נכון לסוף השבוע?
הי,
הנה המידע שאני חולק עם הציבור :d
אני נמצא ב 1020-1260. עדיין בלי הגנות. אבל זו הפעם האחרונה. מההזזה הבאה יהיו הגנות.
עומד על רווח פוטנציאלי של 3% אחרי עמלות, כאשר הרווח נמדד באופן הפסימי ביותר - מהשיא המקסימלי של הביטחונות (ביטחונות בנק).
טווח באחוזים 12.5% למטה, 8% למעלה. וזאת שבוע 3 לפקיעה. 29 פוטים, 27 קולים.
העדפתי לא להזיז היום משתי סיבות - אני מקבל את הכלל של שחקן שצריך שחיקה של 50% לפני הזזה, וגם יש לי חששות לגבי כיוון השוק. יכול גם להמשיך לטפס, ויכול באותה מידה לעשות תיקון רציני.
כמו כן, ההזזה הבאה כבר צריכה הגנות, ואני עובר ממחיר אבסולוטי להפרשי מחירים. אז צריך לתת לאופציות הנוכחיות להוציא קצת יותר מיץ לפני הקרוב.
אופיר , בסוף החודש "תצטרך" להוציא חוברת הנחיות מקובצת לניהול ותפעול שוקת רחבה המשלבת את הנחיות בית ספר של שחקן "וכל" התובנות שנאספו באלפי המילים שנכתבו בעץ מחודש הקודם ועץ נוכחי.
ואת כל זה נצטרך לנעוץ , בספריה חדשה שאדמין יקים, ניהול אסטרטגיות-הלכה למעשה-מתאוריה לפרקטיקה. כל זאת לנחות משתמשים חדשים וותיקים כאחד.
כל הכבוד על התמדה.
מצטרף לפניה כולל כמובן לפניה כזו לשחקן מעוף.
ובפרט, אנחנו יודעים איך לפתוח את החודש (17% למטה ו-13%), אבל מה הכללים לניהול השוטף כאשר הימים עוברים ? היבנו ששבוע לפני הפקיעה אסור להתקרב יותר מ-5%, אבל מה קורה שבועיים-שלושה לפני הפקיעה ? ובכלל כפונקציה של מספר ימים לפקיעה.
והאם יש מקום להתחשב בפרמטרים נוספים כמו סטית התקן כולל גם בהתחלת החודש ושבוע לפני הפקיעה ?
ובכלל, האם יש לינקים מומלצים לניהול שוקת ?
תיכנס לשרשור של ניהול שקת חודשית ששחקן פתח בתחילת החודש ,הכול מפורט שם לפרטי פרטים .