Re: אסטרטגיה מכירת אוכף+קניית שוקת+שיפוצים 01-2010.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי סביון
למי שלא יודע מי זה ארתור, אני רק אומר שבמרץ 2008 הוא החל בסדרה של הסברים איכותיים בפורום של Trading4Living על איך לנהל אוכף כתוב ואוכף קנוי. במשך מספר חודשים הוא העביר בזמן אמת הסברים של השיטה ולימד קבוצה גדולה של אנשים את שיטתו.
השיטה דומה מאוד לשיטה שמוצגת ע"י משה ואין לי שום מושג מי לימד את מי. אני יודע דבר אחד שהיום ניתן למצוא מספר ח'ברה שעובדים בשיטה זו עם כמה שינויים פה ושם.
בפורום שהזכרתי הוכנסו שרשורים אלה לאגף "נכסי הברזל" של האתר וניתן גם היום לעבור על השרשורים האלה ולראות איך ארתור פעל בכל מקרה ומקרה.
אני מאוד מקווה שמשה יבין שיש לו כאן פורום שמת לשמוע את דבר פיו. אני בכל מקרה אשמח לעקוב ולראות את השינויים שהוא הבטיח שיחודיים רק לו.
ארתור ציין באחד השרשורים שלו שכל אחד יכול להמשיך מהשיטה הבסיסית ולפתח וריאנטים משלו על נקודות השיפוץ. גם לי יש כמה וריאנטים על השיטה הבסיסית שמנוצלים כדי להתמודד עם תנאי השוק המשתנים.
אז יאללה משה תשים בצד את כל נושא ההעלבויות והאגו ותעשיר אותנו מניסיונך.
הצלחות לכולם,
סביון.
סביון מה דעתך להראות לנו קצת מימה שאתה יודע מאוד מעניין גם אותי ואני מאמין גם את החברים.
אם אתה מכיר שיטה דומה למה אתה לא העלת אותה עד היום.
עדיין לא הבנתי מימה אני צריך להעלב,
ארתור גם היום עדיין לא יודע עוד שיפוצים במעוף+במט"ח שאני עובד איתם ומרויח כסף טוב.
רוב האנשים בעולם ניזונים מחצאי עובדות,לכן בתי המישפט מלאים בתביעות על לשון הרע+הוצאת דיבה.
ליפני שאתה מעלה השערות תיבדוק טוב-טוב,או לפחות היית כותב לי בפרטי והייתי עונה לך,
הבורסה מדשדשת כמה ימים , אין שיפוצים ואנחנו גולשים לעניינים
שלא קשורים באמת.
משה , לעניננו יש עוד 3 שבועות לפקיעה ולאט לאט הטטא תתחיל לעבוד ,
לטובתנו באוכף ולרעתנו בשוקת.
האם צריך לחול שינוי במרווחים שבהם משפצים כל אחד ממרכיבי האסטרטגיה ואיך היווניות יבואו לידי ביטוי.
איך אתה מתכנן את ההמשך?
תודה
ערב טוב משה,
שלושה דברים:
1. עוקב אחרי השרשור ומאד נהנה מהמקצועיות שלך בניהול אוכף ושוקת, הרבה ידע ונסיון נדרשים לכך.
2. ארתור או דוד ארתור או ארתור והמימונים, כבודם במקומם מונח ולא אגיד אליו אף לא מילה מעבר לכך כי הוא איננו כאן, אבל מי שנמצא כאן ופורס בפני כולם את דרכי הפעולה, ומקדיש ים של זמן להסביר ולענות לכולם, ומצוייד בהרבה מאד סבלנות - זה אתה, ועל כך מגיע לך שאפו גדול.
3. אני חושב שהרמה שלך מדברת בעד עצמה ואין צורך בשום הוכחות או דיונים לגבי מי קדם מי. אני בכל אופן לא מתרגש מכאלו שמדי פעם "מתחלקת" להם בכוונה או שלא בכוונה איזו תגובה לא לעניין.
תודה על הרצון לשתף את כולם ועל היכולת להתמיד בכך.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי devy
הבורסה מדשדשת כמה ימים , אין שיפוצים ואנחנו גולשים לעניינים
שלא קשורים באמת.
משה , לעניננו יש עוד 3 שבועות לפקיעה ולאט לאט הטטא תתחיל לעבוד ,
לטובתנו באוכף ולרעתנו בשוקת.
האם צריך לחול שינוי במרווחים שבהם משפצים כל אחד ממרכיבי האסטרטגיה ואיך היווניות יבואו לידי ביטוי.
איך אתה מתכנן את ההמשך?
תודה
devy שלום שלושה שבועות זה המון זמן בשוק המעוף.
היוניות לא משחקת הרבה תפקיד בגלל השיפוצים.
לשפץ את השוקת צריך סה"כ פחות מהלך מאשר את האוכף.
אל תיהיה בלחץ יש יותר מידי זמן עד הפקיעה,זה יצא טוב שהחודש הזה הוא ארוך{זה טוב לשיפוצים}.
הייתי בטוח שאתם לומדים קודם וירטואלי את השיפוצים כמו שביקשתי.
מהסיבה שאחרי שתדעו טוב לשפץ אתן לכם את התוספת שמשנה את תמונת הרווח.
תודה משה
מה היא התוספת ומתי אמורה להתבצע ?
משה אתה תורם מאוד לאתר !!
בבקשה תמשיך ללוות אותנו בהמשך הדרך.
מפעם אחת לא נלמד כמו שצריך את השיטה.
הלכתי אחריך עשיתי את האס'. אל תשאיר אותנו פה עם חודש אחד בלבד.
מספיק טפש אחד לשרוף יער שלם .
אל תתן למישהו להעכיר את האוירה.
בזאת אני פונה למנהלי האתר להוריד מהאתר את כל ההודעות הפוגעות אישית!
לכולם שלום,
אני מוכרח לומר מספר דברים:
1. זה לא ענין ברור מראש שאדם יגלה סודות מקצוע לכל מי שדורש. משה עושה זאת באופן גלוי, הוא לא מסתיר דבר, ונותן לנו תקווה לעתיד והכי חשוב מראה ומלמד את הדרך מההתחלה ועד הסוף. הוא לא מגלה טפח ומשאיר את היתר באפלה, הוא מגלה את הכל כך שכל אחד יוכל לבצע זאת ואף אחד לא יהיה תלותי בו. זו גדולה של ממש, כי זה מראה שהוא עושה זאת רק ממטרות חיובית הוא לא מחפש אגו ולא שליטה ולא תלות - הוא רוצה לשחרר אותנו לחופשי, ושנדע להבין כיצד לשרוד בתוך הגונגל הזה שנקרא מעוף.
2. אני לא מכיר את נועם, אבל נראה לי שעצם הרעיון להכנס לשרשור של אחרים, לזרוק פצצה, ליצור אש יש מאין - כל זה למה ומדוע? הסיבה היחידה שעולה בדעתי היא קנאה או פחד או רצון למנוע ממשה לתת לאחרים מהידע שלו - אולי יש מי שרואה במתן הידע לאחרים צרות עין ופחד על עצמו, ולאור העובדה שהוא ככל הנראה כבר מכיר את השיטה - ינסה למנוע מאחרים לדעת אותה. זה לא יפה. זו לא הדרך. במיוחד בגלל שיש מספיק לכולם, כל שיטה מתאימה לאנשים מסוימים ומאחר שאין שיטה מנצחת - כולן חשופות להפסד למעט ארביטראז', אז לא צריך לחשוש.
3. זה בכלל לא משנה אם יש מישהו שהכיר את השיטה קודם. מה הרלבנטיות? גם משה נשען על יוסף, והוא נשען על יעקב שנשען על יצחק שנשען על אברהם. אז מה? אם המטרה לעשות טוב לכולם - אז מבחינתי מי שהולך בדרך הזו הוא גם משה וגם יוסף וגם יעקב וגם יצחק וגם אברהם - הוא בעיני מייצג את כל התורה על רגל אחת. ואם הוא מחפש טובה לעצמו - הכבוד יברח ממנו כמו מאש והוא יפסיד הכל בסוף.
אני מכיר את משה מעבר להתכתבות בפורום, ואני יכול להגיד לכם שהוא אוהב לעזור בלי קשר לשום אינטרס. הוא עזר לי בלי לקבל מאומה. אני מאמין בדרך שלו וברצון שלו לסייע.
שבוע טוב לכולם
1) שמי נעם ולא נועם.
2) צודקים פה כולם, אני מפחד מלחשוף את השיטה, אני טיפש, אני נוכל ועוד ועוד ועוד.
3) אני שמח מאוד שמשה מלמד את השיטה.
4) אפשר להתקדם הלאה?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי noam_a
1) שמי נעם ולא נועם.
2) צודקים פה כולם, אני מפחד מלחשוף את השיטה, אני טיפש, אני נוכל ועוד ועוד ועוד.
3) אני שמח מאוד שמשה מלמד את השיטה.
4) אפשר להתקדם הלאה?
אל תקלקל את האתר בבקשה ואל תתבכיין!
סליחה
חשבתי שכבר עברנו הלאה.
אם אפשר, בואו לא נגיב יותר על העניין הזה.
נעם טעה, הבין את הטעות, חטף על הראש, והתנצל. אז די. כל אחד יכול לטעות. הוא לא ה"רשע של הפורום" ולא צריך להעלות אותו על המוקד.
נראה לי שגם משה הבין מהחברים כאן את רוח הדברים ועזב את זה.
פליז. בואו נגלה בגרות, ולא נוסיף יותר אף מילה שלא קשורה לעניין.
בשביל אופרות סבון יש את ערוץ ויוה.
משה, אני מקווה שהדברים מקובלים עליך.
בבקשה, כתוב גם אתה מילה שסוגרת את הנושא.