גם אני חושב שהכותבים פה נעשים נועזים מדי מדי חודש בחודשו
א ב ל
אם מחר נסגור 1190 אני אשן טוב מאוד בפקיעה (אלא אם כן נתקוף באירן בלילה קודם, שאז גם אם הייתי כתוב 1100 לא בטוח שהייתי רגוע)
Printable View
גם אני חושב שהכותבים פה נעשים נועזים מדי מדי חודש בחודשו
א ב ל
אם מחר נסגור 1190 אני אשן טוב מאוד בפקיעה (אלא אם כן נתקוף באירן בלילה קודם, שאז גם אם הייתי כתוב 1100 לא בטוח שהייתי רגוע)
אין מה לעשות מה שמכתיב את הכללים זה קודם כל תנאי השוק, היות והסטיות נמוכות לא היה מנוס מהקרבה הזו.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
חמישה אחוז= 60 נקודות, לדעתי התחלנו את השבוע במרחק מתאים בצד הפוטים, דווקא צד הקולים היה קרוב יותר ובסופו של יום המחיר שבעצם מגלם הכל הוא שמכתיב את המרחקים.
מה שאותי אישית מנחה זה המרווחים בין הסטרייקים.
אני אישית החלטתי לא ללכת לפקיעה עם P1150 וסגרתי אותו ביום ראשון (הצלחתי לקבל מחיר טוב, אך זהו מזל גרידא ולא משנה את החלטה העקרונית). נכון שסיכוי לא גדול לפקיעה מתחת ל-1150 אבל בפקיעה פשוט לא לוקחים שבויים. זה אומנם צימצם לי את הרווח החודשי לעומת המצב ש P1150 פוקע כצפוי מחוץ לכסף, אך כפי שנאמר מצד שני רוצה לישון בשקט.
החודשבאמת ראינו התקרבות מעבר למותר, אך זאת לא בגלל הגדידיות אלא שאלטרנטיבה היתה פשוט לא לכתוב שוקת בכלל
כפי שהדברים נראים כרגע, גל הירידות ימשיך, ואיתו גם עליה בסטיות התקן. זה נופל לנו לא רע בכלל. עליה בסטיות התקן רגע לפני שמתחילים עם חודש מאי, יכול לסדר לנו מאי רווחי וטוב. ה VIX בארה"ב מגרד כבר את רמת ה 21. סביר לראות שאצלנו תהיה גם עליה.
אני מדגיש את מה שכתבתי אתמול. בפתיחה של מאי, צריך יהיה להזהר מאד בצד התחתון. אני מציע לפתוח רחוק, ולקראת השבוע השלישי לראות מה הולך...
טוב, הולך להיות מעניין היום....
נראה לי שחלק מהאנשים פה ספרו כסף ותשואות מוקדם מדיי.
אני באופן אישי גם לא הכי רגוע. רוב הפוזיציה נמצאת ב 1150 ויש גם כמה יחידות ב 1160.
נראה לי שאני הולך לסגור היום את 1160 אבל כדאי לעשות זאת אחרי 16:15 על מנת לקבל שחיקה מקסימלית.
אפשר גם לנצל את הפניקה שהולכת להיות בבוקר וקפיצה בסטיה למסחר התוך יומי (כמובן לא כחלק משוקת רחבה :))
שיהיה בהצלחה!
בוקר טוב,
אכן הולך להיות מעניין היום.
אני כתוב ב-1150/1140 ואני לא חושב שנגיע לשם עד הפקיעה.
לדעתי הפתיחה תהיה בירידות חזקות אבל בהמשך היום הירידות יתמתנו
בגלל שנשארו לי עוד בטחונות כתבתי אתמול C1240 ב-30 ש"ח ליחידה.
שיהיה בהצלחה לכולנו...
נחזיק אצבעות לשחקנים - אני מקווה שינסו להרים את השוק...
החוזים בארה'ב סבירים - אולי זה ירגיע קצת.
כתוב ב1160 מוגן ב1150 חצי וחצי ב1140.
העסק ניראה מפחיד, עדיין לא החלטתי מה לעשות אמתין, אולי אירופה תתקן מעט.יחד עם זאת אם שחקנים יתחילו לסגור לא תהיה אפשרות לחקות יותר מדי כל עוד הם מגלגלים הם יחזיקו לאחר מכן תגיע צלילה.
אתמול היתה תוספת של כ-3200 יחידות של P1180. לפי ביזפורטל (לא ברור עד כמה ידיעה אמינה), שחקן גדול כתב הרבה יחידות בסטרייק הזה. בטוח שלא יהיה משעמם היום (ומחר בבוקר) :) מן הסתם התיקון (מי שינסה להזיז אחורה) יהיה מאוד יקר ומה שמדהים לדעתי בכל הסיפור הזה, זה התזמון - בדיוק יום לפני הפקיעה כאשר למעשה פשוט אין זמן לתקן. כמו כן, ייתכן שזו אפשרות טובה למכירת הפוטים של מאי בהתחשב לקפיצה הצפויה בסטיות היום.
ועוד משהו שהוא אני חושב שיעור הכי חשוב בכל הסיפור הזה - impossible is possible. מי בכלל חשב על תסריט כזה בדיוק יום לפני הפקיעה? בקיצור (למרות שאנחנו מדברים על זה המון), זהירות זהירות ועוד פעם זהירות, במיוחד לקרת סוף החודש.
דווקא עדיף שזה קרה עכשיו - כמה כבר השוק יפול ביום אחד ?
אם זה היה קורה לפני שבוע השוק היה יכול לצלול 10% וכולנו היינו סופגים הפסדים כבדים... :roll: