האם תוכל להסביר איך מזיזים חלק? אני כתוב ב1130 ומוגן (קנוי) ב 1120, נניח יש לי 10 יח' בכל רגל. איך מזיזים חלק ונשארים באותה רמת בטחונות?
תודה
Printable View
האם תוכל להסביר איך מזיזים חלק? אני כתוב ב1130 ומוגן (קנוי) ב 1120, נניח יש לי 10 יח' בכל רגל. איך מזיזים חלק ונשארים באותה רמת בטחונות?
תודה
על כל פנים לתשומת לבך, כעת אני רואה, כי בהודעת שחקן לסגירת פוזיציה מהיום, ציין שחקן כי הוא חושש מירידות. אולי כדאי לקדם דווקא לאחר ירידות(אתה מוכר אותו סיכון ביותר כסף. או ללכת על הצד הבטוח ולא להזיז כלל.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
תודה sun,ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
רק הערה קטנה - אחרי הירידות הסיכון הוא לא אותו סיכון אלא גבוה יותר ובהתאם נמכר ביותר כסף.
גם אני קראתי את ההודעה של השחקן.
בוחר בינתיים להשאר במקום.
בטחונות בדוגמא שנתת 10K.ציטוט:
פורסם במקור על ידי pinia
תרכוש 5 יחידות 1130 עלות:275 ש"ח.
תמכור 2 יחידות 1140: תקבול-150 ש"ח.
תמכור 2 יחידות 1150: תקבול -210 ש"ח.
סה"כ : תקבול 360 פחות קניה 275=85 ש"ח. תוספת לרווח לפני הוצאות פחות מאחוז.
תישאר בדיוק באותה רמת בטחונות.
במצב שתארתמבלי להגדיל בטחונות (ז.א שאתה כבר מציתה אותם) זה מהלך שאינו כדאי, אם לא מתקדמים בצעד גדול הרבה יותר קדימה, לאור הערת שחקן לתיקון אסטרטגיה מהיום (חשש שלו מירידות) אולי כדאי להמתין ולבצע צעדים רק לאחר תנועה בשוק.
אתה צודק המילה סיכון אינה נכונה, כוונתי הייתה לגבול הפסד מקסימאלי, כאשר עובדים עם הגנות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
שלום לכולם.....
קירבתי היום רגליים בשוקת ורציתי לשמוע את דעתכם...
גבול עליון 1250 עם הגנה ב 1260.
גבול תחתון 1170 עם הגנה ב 1160.
40 נקודות לכל צד (3.3%).ציטוט:
פורסם במקור על ידי moti4196
גבול עליון סביר. גבול תחתון נועז. הכל כמובן בתלות בכמות הכתיבות שעשית.
כעיקרון, זה בסדר להיות נועז, כל עוד אתה מוכן נפשית לשלם את המחיר.
תדמיין עכשיו את המדד עושה נסיגה קלה. נניח יורד ל 1199. תבחן את הרגשתך לגבי 1170.
מוטי, זו שוקת, אבל לא רחבה.
בהתאם לכך, אתה חייב לעבוד עם _הרבה_ בטחונות פנויים לתיקונים, ו/או הקטנת הסיכון הכולל.
זה נהפך כבר להרגל בזמן אחרון.
כמעת כולם כאן באתר מצפים/חושבים שיהיו ירידות אבל השוק ממשיך בשלו... :?
בהקשר למה אתה כותב את זה?ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog