משה, תפוח רקוב אחד לא מעיד על כל הסל !
תרשה לי להיות דוברו של הקול הדומם של אלפי האנשים שקוראים אותך באופן פסיבי - אל תפסיק ! אנחנו לומדים הרבה ונהנים.
Printable View
משה, תפוח רקוב אחד לא מעיד על כל הסל !
תרשה לי להיות דוברו של הקול הדומם של אלפי האנשים שקוראים אותך באופן פסיבי - אל תפסיק ! אנחנו לומדים הרבה ונהנים.
אני לרוב לא נוטה לכתוב אלא אם כן יש לי משהו לומר, אז אני חורג ממנהגי וכותב. אני ורבים אחרים מעריכים מאד את פועלך ואת הרצון לשתף, לי אישית יש שני נושאים שמאד מעניינים אותי באתר בתקופה האחרונה והם הדיון על השוקת הרחבה שנתן לי כמה רעיונות, והדיון כאן שבו הצגת את השילוב של השוקת והאוכף ואני חייב לציין שפתח לי מאד את העיניים לאחר שכתיבת אוכף היה נראה לי כמו משהו שאני אף פעם לא אעשה כי זה היה נראה לי מסוכן מדי. אז אל תוותר ואל תתייאש כי יש לך מספר רב של קוראים שמחכים למוצא פיך כדי להשכיל וללמוד ואני לא חושב שאתה צריך לשנות את מנהגך בגלל תגובה אחת שאינה במקום (ובמיוחד לאחר שגם עד כמה שראיתי הבחור חזר בו)
הי משה.
אני חושב שאתה אחד מהאנשים היותר מוערכים בפורום. אפשר לראות זאת באין ספור הודעות ברחבי הפורום. גם בשיחות ביננו בקורס דובר רבות בשבח הידע שלך ובנכונות שלך לשתף.
העץ הזה הוא אחד הנקראים ביותר בפורום. 241 הודעות יש בו. 6500 צפיות. וזה אחרי שבועיים בלבד. אני אישית עוקב מקרוב אחרי כל מה שקורה, ומקדיש לזה המון מחשבה.
אני חושב שאותם חברים שיעצו לך, טועים הפעם. אנשים סומכים עליך ומשקיעים את כספם על פי הוראותיך. איזו הוכחה צריך יותר מזה?
אז נועם כתב איזו שטות, ואחר כך הצטער על כך. לא צריך בגלל זה לעשות Over Reacting. אם שחקן היה כזה רגיש, הוא היה סוגר את האתר אחרי יומיים.
משה ,
כמה משעוממים לוקחים את הדיון למקום לא רלוונטי שמן הסתם אינו מעניין את רוב ככל חברי הפורום , סבורני שהחברים מוקירים את תרומתך ואתה יכול להבחין בזה ברוח התגובות , לכן אל לך לתת להם להעכיר את רוחך .
חזק ואמץ ותמשיך בדיוק כפי שעשית ( אין צורך לשפר :) )
אגב , יש לי מס' תהיות על השיטה ( אשמח ללמוד ) אך עדיין לא מצאתי את הזמן לכתוב תגובה ( במקרה הנוכחי לא יכולתי להתעלם ) .
משה,
אני רוצה להודות לך על השיתוף.
למדתי ממך המון ואני עדיין לומד.
אני נמצא עכשיו באסט' שלך אבל בזכות ההסברים שלך גם באסט' שגזרתי ממנה (אוכף מתנייד ושוקת קבועה - ימים יגידו אם זה שווה משהו...)
אני מקווה שתחזור בך ותמשיך ללמד אותנו ולמנוע מאיתנו (מחלקנו לפחות) לעשות טעויות מיותרות.
בכל מקרה,
שיהיה לך סופ"ש רגוע ונעים.
(ולכל עם ישראל)
תודה.
משה
בד"כ אני לא נוהג להגיב (חוץ מלשאול שאלות ספציפיות )
אני אחד מאותם רבים שנהנים לקרוא, ללמוד ולנסות להבין את המחשבה מאחורי האסטרטגיות שאתה מציג
אני מאוד אשמח להמשיך ללמוד את מה שאתה מוכן ללמד אותנו.
בכל מקרה תודה רבה וסוף שבוע טוב לכולנו
היי משה, ערב טוב
אני משתדל לעקוב אחר האסטרטגיה שאתה מרביץ כאן ואחר השתתפות כל החברים כולם, כבר 25 דפים ועוד היד נטויה עד הפקיעה (3 שבועות בעז"ה)
לאחר השרשור של שחקן, השרשור שלך הוא השני בגודלו במספר הצפיות בו ועל כך לא יוכל אף לא אחד להעיב.
אנא המשך בדרכך, הבט בהערכת המשתתפים והנח לכל השאר
סופ"ש נעים!
היי משה
אני קורא ולומד מדבריך ומודה לך ומעריך אותך על הרצון לשיתוף ועל השיתוף.
אני מאמין שהאתר הזה שכולנו משכילים לומדים ומרויחים (גם כסף...) ממנו נוצר על מנת לתת לאנשים קרקע נוחה להעביר מהידע שלהם לאחרים שרוצים לדעת.
תמיד זה שרוצה לתת ונותן צריך את הצד השני שרוצה לקבל ומקבל.
אני רואה בזה ברכה ואני בטוח שזה גם משמח אותך.
האסטרטגיה וניהולה מאד מעניינים וניתן לאמר שאני מחכה כל יום ללמוד עוד דבר מנסיונך.
אשמח ללמוד בהמשך הדרך מכל מה שתוכל לתת .
רוני
שלום משה היקר
אני מצטער להגיד לך שחברים שלך טעו ובגדול.
אם רק היית יודע כמה אני צריך אותך!
אם רק היית יודע כמה אני מחכה להודאות שלך!
אם רק היית יודע כמה דברים אני לא יודע ואתה כן יכול ללמד אותי!
אני רציני ואמיתי לגמרה!
.דוגמה קטנה :אתה אמרת ששנתיים שברת את הראש על הסטרטגיה הזו.אני גם אם הייתי שובר את הראש עשר שנים לא הייתי מגיע לזה.אתה נתת לי את זה עם כפית.
אני מודה לך מכל לב על כל ההשקעה שלך!
בבקשה תשקול שנית !
תשאר איתנו בבקשה אנחנו צרכים אותך מאוד מאוד.
למי שלא יודע מי זה ארתור, אני רק אומר שבמרץ 2008 הוא החל בסדרה של הסברים איכותיים בפורום של Trading4Living על איך לנהל אוכף כתוב ואוכף קנוי. במשך מספר חודשים הוא העביר בזמן אמת הסברים של השיטה ולימד קבוצה גדולה של אנשים את שיטתו.
השיטה דומה מאוד לשיטה שמוצגת ע"י משה ואין לי שום מושג מי לימד את מי. אני יודע דבר אחד שהיום ניתן למצוא מספר ח'ברה שעובדים בשיטה זו עם כמה שינויים פה ושם.
בפורום שהזכרתי הוכנסו שרשורים אלה לאגף "נכסי הברזל" של האתר וניתן גם היום לעבור על השרשורים האלה ולראות איך ארתור פעל בכל מקרה ומקרה.
אני מאוד מקווה שמשה יבין שיש לו כאן פורום שמת לשמוע את דבר פיו. אני בכל מקרה אשמח לעקוב ולראות את השינויים שהוא הבטיח שיחודיים רק לו.
ארתור ציין באחד השרשורים שלו שכל אחד יכול להמשיך מהשיטה הבסיסית ולפתח וריאנטים משלו על נקודות השיפוץ. גם לי יש כמה וריאנטים על השיטה הבסיסית שמנוצלים כדי להתמודד עם תנאי השוק המשתנים.
אז יאללה משה תשים בצד את כל נושא ההעלבויות והאגו ותעשיר אותנו מניסיונך.
הצלחות לכולם,
סביון.