ערב טוב,
אני זקוק לעוד יום אחד בכדי שאוכל לענות ביתר ביטחון,
אבל אין ספק שתחילת הירידות בנדלן מאפשרת לבנקים לעלות בלי קשר למעוף,
מחר בבוקר כבר לאחר הפתיחה נוכל לגבש דעה.
תודה
Printable View
ערב טוב,
אני זקוק לעוד יום אחד בכדי שאוכל לענות ביתר ביטחון,
אבל אין ספק שתחילת הירידות בנדלן מאפשרת לבנקים לעלות בלי קשר למעוף,
מחר בבוקר כבר לאחר הפתיחה נוכל לגבש דעה.
תודה
ערב טוב לוי,
בתשובתך לאייל בהקשר למדד הנדלן כתבת: "אבל אין ספק שתחילת הירידות בנדלן מאפשרת לבנקים לעלות בלי קשר למעוף,"
מה כוונתך?
ובניתוח מדד הבנקים מוקדם יותר ציינת את העובדה שהמדד נראה חיובי בזכות פועלים ולאומי בלבד - האם זה משנה משהו כרגע בצפי למדד?
תודה, ורדה
ערב טוב ורדה,
כבר דיברתי על כך שמדד הבנקים רק מאפס בחודשים האחרונים, ופעם על פקיעות, שבועיות/חודשיות ,פעם על מניות הדלק , ובימים האחרונים עקב מדד נדל"ן .( כי הרי מדד הבנקים מזמן כבר יכל לעלות והוא התעכב !)
לגבי החלק השני, גם אני ציינתי וגם את כתבת שזו עובדה , ולא מפרשים עובדות כי הם כאלה,
האם זה משנה משהו ?
בוודאי, פועלים לבד לא תעלה כול יום 3%, למרות שהגרף שלה נראה מצוין, אבל זה לא יקרה, על כן יוכל לקראת אחת משלוש:
1- שכול הבנקים ילכו שבי אחריו וישנו מתנדים שליליים לחיוביים למספר ימים.( מקרה זה יחייב את הנדל"ן לרדת חזק וכנראה גם נפט )
2-ההיפוך יוכל להתעכב . כולם שמחים.
3-הפתעה.
השקלול של מניות הנדלן במעוף הוא5.97% , כך שזה בהחלט אפשר לפועלים לעלות היום 3% , יחד עם ירידות אפילו חדות ב בנקים אחרים.
וזה רק מה אמרתי,לא יותר עמוק או נסתר מעצם הכתוב, , וגם ציינתי שאני זקוק לעוד פתיחה אחת לפחות מחר בנדל"ן ובבנקים בכדי לקבל דעה נחרצת יותר, כי כרגע זה רק מחשבות בכיוון.
על כול פנים המעוף לא יוכל לסבול שגם בנקים, נדל"ן, דלק יהיו באותו כיוון כי אז או שיש ירידות חדות או עליות חדות. כי שלושת החברה האלא הם 12 מניות כבדות במעוף.
תודה וערב טוב
תודה!
אחכה אתך לפתיחה מחר, לראות לאן הולך מדד הנדל"ן (גם בגלל שאני נמצאת בגזית גלוב, שנראית לי מתהפכת יחד עם המדד שלה והמתנדים שלה..)
לאן הולכים הבנקים - לשמחה, להפתעה..?
ולנסות להבין את הפלונטר במעוף-בנקים-נדלן והשאר...
בוקר טוב ורדה,
לדעתי גזית התהפכה והיא בדרך מטה ולא מאט.
בהצלחה
תודה! קראתי את שכתבת
ואמש גם כתבתי על ההיפוך והמתנדים שלה..
שלום
התפתח כאן נושא מעניין שהתחיל במדד הנדלן שעלה והמשיך לבנקים דרך שחקני המעוף
למעשה זה התחיל מהפיבוט שורדה העלתה בפורום נרות יפניים
ביררתי מה זה דרך הקישור
http://stockcharts.com/school/doku.p...s:pivot_points
ומסתבר שבתוכנה FXG יש לחצן של פיבוט
ולקחתי כדוגמה את עזריאלי שעלתה לא מעט עם פיבוט שבועי
ומסתבר שהיא עלתה 500 נקודות מעל ההתנגדות השבועית השלישית
אין לי ניסיון בזה אבל
אם אין הודעה חשובה ידועה או מתבשלת זה ניראה חריג
גרף מצורף
קובץ מצורף 6785
היי אייל,
צהריים טובים.
1- לא שאלת שאלה לכן איני יודע על מה לענות.
2- ממליץ לך בחום רב ומניסיון רב שנים לא לגעת בפקודות שהתכנה יודעת לעשות על פיבוט !!!!! ,פיבוט יש לחשב לבד ולא על פי התוכנה,. ( כי ישנם הבדלים בתכנות התוכנות השונות.)
3-אין סיכוןי שהפיבות שמופיעות בגרף שלך נכונות !!
4- אתה השתמשת בפיבוט של טווח גדול יותר ושמתה אותם על גרף יומי. הנתון לא מענין לצורך העינין.
5- אמור לי במה אוכל לעזור. והעבר את הדיון לנרות יפנים.
תודה
מדד נדל"ן,
עדכון לסופ"ש 7-2-15
קובץ מצורף 6815
מדד הבנקים ,
עדכון לסופ"ש 7-2-15
קובץ מצורף 6833