איך אתה מרוויח מ-1085 אם הקול שקנית הוא 1090 ?ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
Printable View
איך אתה מרוויח מ-1085 אם הקול שקנית הוא 1090 ?ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
היי,
הוא מרוויח כי יש לו פרפרים לא רק על 1100 אלא גם על 1090 ועל 1110 וגם על 1080.
הבנתי. רעיון יפה.
מה אתם אומרים : האם ההזדמנות שהיתה יום רביעי חוזרת גם היום וכדאי לכתוב כולים 1130 , או שלא כדאי לסמוך על על דשדוש / ירידה , שהרי השחקנים הולכים וסוגרים פוזיציות ביום יומיים הקרובים??
קצת מסוכן לא?ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
אישית מתלבט מה לעשות עם רגל ה 1140 מוגנת 1160 שלי. עליה נוספת מחר והרווח שם נעלם...
אותו זינוק היה גם בפתיחה ברביעי בשבוע שעבר רק בתוספת של ארביטראז' חיובי וחוזים קצת יותר חיוביים .. . ובסוף היום הכולים נחתכו בחדות . יוסי אמר {בקורס ברביעי}שזה היה כסף על הריצפה כי לפי מפת הפוזיציות היה ברור שהשחקנים הולכים להתאבד ולא לתת למדד להגיע ל -1120 .
אפשר לראות שהגלום נותר מתחת ליציג כל היום מה שמראה שאכן הם רוצים מדד נמוך יותר .
כעת ראיתי ששחקן כתב ששחקנים עדיין לא התערבו הבוקר ולכן בהתערבות אנו צפויים לראות תיקון מסויים היום .
בכל אופן החשש שלי הוא מגיוסי הקרנות שבסנטימנט כזה יכולות לטוס מעלה ולהקפיץ את המדד . { ב-15:00 ...} נקווה שכוחם של השחקנים עודו במותנם וכפי שנוכחנו לראות בשבוע שעבר - כשהםבאמת רוצים הם יכולים .
בנוסף ע"פ מפת הפוזיציות, ביום חמישי השחקנים הוסיפו כתיבות ב 1120 וב 1130 כך שעליות היום לא טובות להם.
החשש שלי מחודש לחודש גובר, שאנחנו יודעים לנתח יפה מאוד (וגם שחקן עוזר בסקירות ובאסט' שלו) - מה שחקנים רוצים שבוע לפני הפקיעה ואפילו בתחילת שבוע הפקיעה.
אבל אנחנו לא יודעים מה ההחלטות שלהם לפקיעה בסופו של דבר. מתי הם מחליטים להפטר מהפוזיציות. האם סוגרים פוזיציה בשני הצדדים? האם אנחנו (הקטנים והעלובים) נשארים חשופים בלי הגנת האח הגדול בפקיעה?
ומובן שאנחנו לא אמורים להיות שם בפקיעה, וגם לא מתכוון להיות. אבל האם אני רשאי "לסמוך" על השחקנים שלא ייתנו למדד לעבור 1120, כדי שעוד יום יומיים אוכל לסגור קולים ברווח יפה, ולא עכשיו בשיא העליות - האם זה בעצם סיכון?
לדעתי אין מה לסמוך על שחקנים בכלל.
זה לא אומר שאני ממליץ להיפטר מ C1140. זה נתון לשיקולך הבלעדי. אבל השחקנים הם לא שיקול לדעתי. יש אפילו סכנה הפוכה. שהם יתחילו להכנס לסקוויזים ודווקא יקפיצו את המדד למעלה.
לגבי העליות היום, הן לא מובנות לי בכלל. אני לא רואה שום סיבה לשימחה הפיתאומית שקפצה על כולם.
זה לא מדויק.
אכן ניתן לדעת מה הם החליטו לעשות אך זה דורש מעקב .
לא ניתן לסגור במהירות אלפי כתיבות מבלי שתוכל לראות את זה, תהיה עליה בהיקפי מסחר סביר להניח גם במחירים באותן פוזיציות.