אף אחד לא אמר שזה יבוא עכשיו. דיברנו על "אם".[/quote]
אבל אתם מדברים על לקנות אוכפים. לדעתי זה הימור, אבל כמובן שכל אחד רואה את העתיד אחרת - זה מה שיפה.
Printable View
אף אחד לא אמר שזה יבוא עכשיו. דיברנו על "אם".[/quote]
אבל אתם מדברים על לקנות אוכפים. לדעתי זה הימור, אבל כמובן שכל אחד רואה את העתיד אחרת - זה מה שיפה.
אבל אתם מדברים על לקנות אוכפים. לדעתי זה הימור, אבל כמובן שכל אחד רואה את העתיד אחרת - זה מה שיפה.[/quote]ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
דרגון, אני מסביר שוב. סתם דיון תיאורטי. אף אחד לא קונה אוכפים כרגע.
לקראת מאי:
הכל יחסי, כדי שנגיע לרמות של 2008 יש צורך בתהליך.
אני מדבר על כיצד למצות סטיות תקן שיעלו "באופן נקודתי" אם סטיה תעלה ל- 17-18 זה גבוה לתקופה זאת. החודש היה לנו את זה פעם/פעמיים בלבד.
לדעתי דווקא בתקופה זו זה עשוי לקרות כיוון שאם פעם דישדוש באמריקה אמר אצלנו עליות , בתקופה אחרונה דישדוש באמריקה שווה ירידות אצלנו, בנוסף הפער בין S&P 500 לת-א 25 נסגר, בנוסף כולם ממתינים לתיקון, בנוסף יש אומרים כי יש הרבה מחזיקים חלשים, דהינו קצת ירידות יכולים לבנות מומנטום.
ומכן אני חוזר לתהיה כיצד נוכל לנצל זאת לאחר שנפתח את שוקת מאי, ובטחונות יהיו מנוצלים, הרי כאשר הסטיה תעלה אז אצלנו יראה הפסדים על הנייר, השאלה כיצד נוכל לקטוף קצת מהסטיה הזאת שאנו לא יודעים אם תגיע ומתי ולהפוך את זה לרווח.
הכי פשוט - אל תנצל את כל הבטחונות. כשסטיית התקן תעלה והמחירים יזנקו - אז תמכור במחירים גבוהים.
קנה נמוך - מכור גבוה - זו כל התורה, וזה נכון גם באופציות, רק שאצלנו הסדר הפוך...
שחקן כתב בסקירה שהשבוע יפורסמו נתונים חשובים מארה"ב,הוא המליץ להמתין עד לאחר הפרסום .
אם הדוחות טובים יש מצב לעליות מעבר לים, אצלנו אולי דשדוש בגלל הזרים אך לא ירידות תלולות.אם המצב הפוך ודוחות לא טובים אז יכול להיות שיהיו ירידות של ממש.
בנתיים ס"ת עולה אבל עדיין היא נמוכה.
החודש אולי אכתוב פחות על מנת להשאיר בטחונות.
אני תמיד בעד לנצל 100% מהביטחונות בשוקת רחבה - בשביל זה היא רחבה!
מה שכן אפשר להוסיף קנייה של אוכף למשך שבוע - 10 ימים למקרה ויהיו תנודות.
אין כל כך בשר 10 סטרייקים לכיוון זה לא כזה רחב אולי 12 לפוטים
אבל עדיין זה לא כל כך רחב.
קניית אוכף זה יקר מדי, אם הפחד לירידות אז אולי לבחור באסטרטגיה לירידות מגודרת במקרה ששוק יעלה?
אני גם מתלבט עדיין לא יודע איך לפעול.
דן, המלכודת פשוטה, לא ניצלת את כל הבטחונות בשוקת רחבה ואני מדבר על הרחוקים ביותר שאפשר אז "הפסדת". במיוחד שלא ידוע מתי תגיע הקפיצה בסטיה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
הדיון שאני מנסה לערוך , זה במצב שיש לנו שוקת רחבה , סטיות קופצות, בטחונות תפוסים, האם להכנס כנגד המגמה ולהזיז רגל הפוט סטרייק אחד למעלה, שאז ניתן לקטוף את תקבול הסטיה, ובסוף אותו יום הרחוקים "תמיד מתכווצים" כך ניתן למקסם את תקבול השוקת הרחוקה, אבל עדיין מלכתחילה אנו כתובים רחוק ולכן עצם המרחק נותן הגנה.
דוגמא: התחלנו חודש מאי כתוב בפוטים 1090, מתחילים חודש ב- 1200, המדד יורד ל- 1180 זה מדליק את כל המנתחים הטכנים שמדברים על שורט, כל מי "שחלם" על השורט הגדול , מתחיל לקנות פוטים, הסטיה עולה וזה מתפשט יפה מאוד לרחוקים.
בנקודת הזמן הזאת לדעתי יהיה כדאי לסגור 1090 לפתוח 1100, אכן התקרבתי למדד כנגד המגמה, אבל רק כאשר הסטיה קפצה, התקבול יהיה נאה, לאחר שהרוחות ירגעו האופציה תתכווץ. ואני עדיין רחוק מאוד מהמדד.
יש תיקון אמיתי , המדד ממשיך לרדת ניתן לעבוד ולתקן על פי כללי שחקן.
מה דעתכם?
תיקונים מצרכים בטחונות(הכפלת כמויות).
אין הכפלות אין רווח.
שוקי כוונתי, תזוזה קדימה לא אחורה, לא מגדיל בטחונות, מגדיל תקבול, מתקרב למדד=מגדיל סיכון, אבל כיוון שמלכתכילה התחלנו רחוק אז עדיין מצוי רחוק ממדד.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שוקי