נכון מאוד, הטווחים שצויינו הם טוחי המכסימום - ללא ניוד פוזיציה
ההסתברות שתיפול בטווחים הללו היא די נמוכה - פחות מאחוז
לגבי האסטרטגיות של שחקן, אולי כדאיבאמת לפתוח דיון של מקרים ותגובות לכל אסטרטגיה, מה עומד מאחוריה ככה נלמד כולנו וככה החשש יפחת
Printable View
נכון מאוד, הטווחים שצויינו הם טוחי המכסימום - ללא ניוד פוזיציה
ההסתברות שתיפול בטווחים הללו היא די נמוכה - פחות מאחוז
לגבי האסטרטגיות של שחקן, אולי כדאיבאמת לפתוח דיון של מקרים ותגובות לכל אסטרטגיה, מה עומד מאחוריה ככה נלמד כולנו וככה החשש יפחת
לפי דעתי, המקרים שהועלו פה קיצוניים ביותר והסבירות להתרחשותם נמוכה.
בקורס, יוסי תמיד אמר לשמור לפחות 50% לבטחונות ורזרבות. אני בטוח שניתן לתקן כל אסט' אם שומרים על כלל זה.
אחלה דיון, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לבקש משחקן מעוף לומר כמה מילים בנושא - אני בטוח שנשכיל ממנו.
קראתי בדיון אחר כאן משהו מענין שאמר המרצה בקורס
שוקת מתקנים בכיוון ההפוך לתנודה. דהיינו- אם יש עליות מניידים את הפוטים, אם יש ירידות, מניידים את הקולים
ניתן אפילו להגיע למצב של X על מנת לשמור את העקרון הזה
מעניין, לא?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי loona
הביטחונות במרחק כזה בדר"כ נמוכים מ- 1000 ש"ח
בנוסף -כיום אנו שבוע לפני הפקיעה - נמרוד הולך על אזור ה- 6% ואני באופן אישי עדף להיות סטרייק אחד החוצה מנקודת ההפסד של הכתבים הגדולים (היום 1050 - 1140)
כך שאם נסתכל על שוקת 140 - 1190 עם הגנות צמדת, עדיין מקבלים כמעט 4%
עכשיו - אם עשית זאת בתחילת החודש - ולאחר מכן צמצמצת רגליים, מגיעים לאזור 4-5 % עדיין ממרחק סביר שנותן לישון בלילה.
הפקיעה הקודמת הייתה ב- 1093.
שוקת שנכתבה בתחילת החודש בין 950 ל- 1200 עם הגנות במרחק 2-4 סטרייקים הניבה קצת יותר מ- 5%
בהצלחה
שלום חברים,
אז כבר בקושי כותבים באשכול הזה...
כפי הנראה בגלל שהפאניקה ירדה באופן יחסי :d
השחיקה בימים האחרונים עשתה את רוב הרווח של האסטרטגיה הזו.
מקווה שסה"כ ימשיך ככה.
אני כרגע נמצא פחות או יותר ב 1160-1060
גם שמעתי שדמי כיס בחו"ל...
כנראה שזה מסביר את ה"שקט" :P
בהצלחה לנו
כנראה "הכי טוב" כאשר כתובים בשוקת רחבה זה "רוב הזמן לטוס/לצלול" ורק מדי פעם "להרים פריסקוף" או לשלוח יונה ולבדוק אם יש כבר "יבשה".ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
היציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
אני אכן בחו"ל. אבל לא יכול להיפרד מכם :d
אכן, הטווח 1060-1160 נראה בטוח. מבט במפת הפוזיציות מראה שהפקיעה האידאלית עלתה לאזור ה 1100. כמו כן רואים ש 1060 מהווה חסם תחתון די חזק. למעלה התמונה פחות ברורה, אך 1160 נראה בטוח.
אבל, אנחנו עוסקים בשוקת רחבה, ולא באסטרטגיה סטנדרטית לפקיעה. והמשמעות של שוקת רחבה היא (למשל), שאפשר יהיה לנסוע לחו"ל ולהשגיח על המדד ברמה של פעם ביום. המשמעות היא שלא מחפשים רווח גדול, אלה רווח בטוח. בטיחות מעל הכל.
כפי שלמדנו בדיון שלנו, הסכנה כלפי מעלה די זהה לסכנה כלפי מטה. כפי שיש ירידות פיתאומיות חדות, ככה יש עליות פיתאומיות חדות. ולכן אפשר לעבוד סימטרי. נאמן לעקרונות אלו, נראה לי שלהכנס לשבוע הפקיעה עם 6% בכל צד זה בטוח וטוב. נכול להיום זה נותן לנו טווח של 1045 ועד 1178.
מאד קל עכשיו להזניח את העקרונות, וללכת על שוקת צרה יותר. זה מאד מפתה. אבל זה יכול לדפוק את כל השוקת אם משהו יוצא משליטה. לכן אני מעדיף אפילו ללכת ל"חומרה". זאת אומרת לקחת טווח של 1040-1180.
במידה מסויימת, הירידה היום "הזיקה" לנו. כי אם לא הייתה ירידה, התזוזה הייתה צריכה להיות רק למטה, והייתה יכולה להיות יותר ריווחית. אבל אלו החיים. נכון להיום אין רווח כלכלי בתזוזה למעלה, וחבל להתעסק.
למטה, אני כתוב כרגע על 30 יחידות 1020 עם 30 הגנות על 980. ההפרש כרגע הוא 40 ש"ח, מה שאומר ששווי הרגל הזו הוא 1200 ש"ח.
תזוזה ל 1040 עם הגנות ב 1000 תעלה את שווי הרגל הזו ל 2500-2700 ש"ח (תלוי במחירי הביצוע). זאת אומרת שהרגל הזו יכולה להביא עוד כ 1000 ש"ח אחרי עמלות, וזה מעולה.
מה שחשוב לראות, שכשכותבים את השוקת לראשונה, לא צריך להסתכל על הרווח ה"קטן" בכתיבה הרחוקה, ובגלל זה ללכת על שוקת יותר צרה. צריך לזכור שבחודש נורמלי, יהיו עוד רווחים יפים בדרך בזמן התזוזות.
אם מחר יהיה תיקון לירידות היום, וסביר שיהיה כי ההתרגשות בארה"ב הייתה קצרה, וכבר המדדים התאפסו שם, יהיה ניתן לשקול תזוזה ל 1050 עם הגנות על 1010.
טוב לשמוע ממך דמי כיס,
רציתי לשאול אותך והאמת גם את האחרים.
האם באופן עקרוני אתם מתכוונים להישאר לפקיעה, ואם כן, אז מהו התחום סטרייקים מעלה / מטה
אני חושב על 5 סטרייקים שזה לדעתי די בהתאם למה שיוסי המליץ לנו.
ד.א. (לדמי כיס)
הרשיתי לעצמי להרים את רגל תחתונה בתיאום עם מפת הפוזיציות (העמוד הגבוה ב 1060) סיכון מחושב...
תודה
הראל
שימו לב לקפיצה הענקית (מעל 100%) בשווי הפוטים באיזור שלנו ! אם זו תחילתה של קריסה אז הזינוק בערכם יכול לעלות לנו הרבה כסף אם נרצה להרחיק/לסגור את הרגל.
תהיו מוכנים !