זה מראה כמה התחום של האופציות מסוכן ומסובך. שחקן בדרך כלל מצליח יפה. החודש לא הלך.. קורה... יהיו חודשים נוספים מוצלחים יותר...לא צריך להתאבל..
זאת תגובה לאלי ורטמן ולכל אלה שמספידים את החודש...
Printable View
זה מראה כמה התחום של האופציות מסוכן ומסובך. שחקן בדרך כלל מצליח יפה. החודש לא הלך.. קורה... יהיו חודשים נוספים מוצלחים יותר...לא צריך להתאבל..
זאת תגובה לאלי ורטמן ולכל אלה שמספידים את החודש...
לא עקבתי עד עכשיו.
האם זה הרכב האסטרטגיה הנוכחי ?
http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35508
לותיקים ולמבינים , אני חוזר על השאלה שלי מאתמול רק לצד השני - למה הקולים הרחוקים יורדים ב30-40 אחוז והפוטים הרחוקים עולים כנגדם רק 7-10 אחוז , ואתמול זה היה ההיפך . ?
אני מבין שזה הסטיה אבל למה יש כאלה פערים .
משתוקק לתשובה ...
ממה שאני מבין, בשוק עולה, אם הסטייה לא יורדת, הפוטים הרחוקים ירדו מהר יותר מאשר הקולים הרחוקים יעלו. לעומת זאת בשוק יורד אם הסטייה לא עולה במיוחד הקולים הרחוקים ירדו מהר יותר מאשר הפוטים הרחוקים יעלו. בעצם "עיוותים" כאלו מתקבלים כאשר כיוון השוק לא תואם במיוחד עם חוזקה של עלייה/ירידה בסטייה. זה נראה לי הסבר היגיוני כי כאשר יורדים והסטייה לא כ"כ תואמת הפוטים הרחוקים לא "מתרגשים" וההיפך.
אני לא מומחה כך שזה הסבר שלי מההיגיון ולא יודע אם זה הכי מדוייק שיש...
חברים יקרים,
עקבתי אחרי האסטרטגיה (בלי לבצע) ולפי המחירים של השחקן אני מבין שבמצב הכי טוב יהיה הפסד של 143 ש"ח. זאת אומרת שגרף האסטרטגיה לפקיעה כרגע מתחת לציר ה-0 ולכן אין אפשרות של רווח. אני מניח שהשחקן יבצע פעולות נוספות כדי למנוע מצב זה. אבל האם זה מה שאתם רואים גם?
תודה,
ארז
תראה לי אחד שיתנגד להפסיד 143 ש"ח ליחידה נכון לעכשיו
הדרך להיות ברווח היא להגדיל כמיות באסטרטגיה ב10 אחוז
הוספת יחידה על כל 10 יחידות קיימות (לא מתאים לכל אחד )
בהצלחה