במקרה של מימן גם 10 שנים לא היו עוזרים, כי הבן אדם לא רצה להביא כסף, אז במקרה כזה שווה לשלוח מסר לשוק. אבל המסקנה בשבילך צריכה להיות, אם בחברה חדלת פירעון כמו אמפל, כמה ייסורים מימן העביר את בעלי האג''ח וכמה זמן עד שהחברה נלקחה ממנו, אז בחברה שעדיין לא הפרה תשלום אתה מצפה למשהו קל? כמובן בהנחה שאתה רוצה החזר על ההשקעה שלך.
אגב, ראיתי את ההערכות שעשו לשווי אג''ח אמפל בהנחה של 120M שקל בקופה בזמנו, והיום נשארו 130 אלף דולר בלבד, פשוט לא להאמין, אני עוד לא ראיתי התנהלות כל כך מגעילה ושערורייתית של בעלים ככה, דנקנר לעומת מימן הוא צדיק הדור,
וזה דווקא מדגיש באור חיובי את ההסדר באחזקות, הזרמה של 235M שקל במזומן ועוד 225M בעתיד זה הטוב ביותר שאפשר היה להשיג בשביל להבריא את החברה, ואם יהיה הסדר בפיתוח (למרות שבמקרה הזה אני לא כל כך בטוח שיהיה) האג'ח החדשים ייסחרו במחיר גבוה, ויהיה שווי גבוה לחבילה כמו בהסדר אפריקה.
לסיכום, ונראה לי מספיק שהגנתי כאן על אידיבי, כמו שאמרתי בעבר, יהיו עוד רעשים (כמו העו''ד המצחיק), איומים לשבור את הכלים, כמו ששומעים לאחרונה בתקשורת, דה מרקר יצא עם עוד כתבות ארמגדון, אבל בסוף, הכל יתכנס לפי ההסדר שנחתם, ואני מקווה לחזור מהחופש בעוד חודש עם ההסדר ביד...
בהצלחה לכולם ולהתראות.