מה שיקבע אם יהיה ראלי או לא אלו שוקי חו'ל, אז כל הניחושים לא שווים הרבה כרגע...
Printable View
מה שיקבע אם יהיה ראלי או לא אלו שוקי חו'ל, אז כל הניחושים לא שווים הרבה כרגע...
דמי כיס שלום,
1. קודם כל הפסד מקסימלי 269K יקרה ב-1200 מה שדיי קשה שיקרה ב-9 ימי המסחר שנותרו,
אך כמובן שאין לדעת.
2. לגבי ה-CALL יש לי הפסד של 3K ולגבי ה-PUT רווח של 13K -סה"כ רווח של 10K,
רווח מקסימלי 31K הפסד מקסימלי 269K.
ובכל זאת אולי כדאי להזיז את ה-CALL ולהקטין את הרווח ב-3K?
מאיר טל
אני לא יכול לייעץ לך, כי אני לא מתיימר לדעת יותר ממך.ציטוט:
פורסם במקור על ידי מאיר טל
אני יכול להגיד מה אני הייתי עושה במקומך. מזיז. אתה רחוק מתחילת השיפוע מרחק של 4.2%. היום הבורסה עלתה במחזור קטן 1.2%. בקצב כזה היא מגיעה ל 1170 תוך 3.5 ימים. אני לא בטוח שיהיה נעים להסתובב בקירבתך אם המדד יטפס ל 1150. 28K רווח זה לא מספיק?
תראה. אני הזזתי מ 1180 ל 1200. רוב הסיכויים שזה היה צעד מיותר לגמרי. אבל אולי אני לא דוגמא. אני שייך לפחדנים. ואפילו חושב שבבורסה זו תכונה טובה.
אופיר שלום,
א. פחדנות וזהירות זו תכונה מצוינת, ובוודאי שבנגזרים, על אף שאומרים שהאויבים הגדולים ביתר של המשקיעים זה הפחד מצד אחד ותאוות הבצע מהצד השני...
ב. אראה ביום א' איך מתחיל השוק ואוליבאמת אזיז ל-1200
ג. אשמח מאד לשמוע את דעתך בהקשר להרהורי ליבי בהודעתי "משחק סכום 0" - אני מתלבט מאד. בחודש שעבר נכוותי מאסטרטגית השחקן בפקיעה.
תודה
מאיר טל
אני מאד אשמח אם הכל ילך כשורה. מחזיק לך אצבעות.ציטוט:
כתבתי לך שם תגובה.ציטוט:
:d
[quote=דמי כיס]אני לא יכול לייעץ לך, כי אני לא מתיימר לדעת יותר ממך.ציטוט:
פורסם במקור על ידי "מאיר טל":1lri3zsc
אני יכול להגיד מה אני הייתי עושה במקומך. מזיז. אתה רחוק מתחילת השיפוע מרחק של 4.2%. היום הבורסה עלתה במחזור קטן 1.2%. בקצב כזה היא מגיעה ל 1170 תוך 3.5 ימים. אני לא בטוח שיהיה נעים להסתובב בקירבתך אם המדד יטפס ל 1150. 28K רווח זה לא מספיק?
תראה. אני הזזתי מ 1180 ל 1200. רוב הסיכויים שזה היה צעד מיותר לגמרי. אבל אולי אני לא דוגמא. אני שייך לפחדנים. ואפילו חושב שבבורסה זו תכונה טובה.[/quote:1lri3zsc]
דמי כיס ומאיר ראיתי את השרשור שלכם על גבול העליון של ה Call וגם אני במשך השבוע התלבטתי לגבי זה ובסוף התחלתי להזיז לאט לאט את הרגל מ 1080 ל 1090...
גם אני כמו דמי כיס מעדיף קצת פחות רווח ויותר שקט ...
[quote=moti4196]ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
דמי כיס ומאיר ראיתי את השרשור שלכם על גבול העליון של ה Call וגם אני במשך השבוע התלבטתי לגבי זה ובסוף התחלתי להזיז לאט לאט את הרגל מ 1080 ל 1090...
גם אני כמו דמי כיס מעדיף קצת פחות רווח ויותר שקט ...[/quote:29lgb0x6]
סליחה...1180 ל - 1190 כמובן
שלום לכולם,
רציתי לבנות שוקת היום והלכתי לטבלת ההמלצות שפורסמה בשירשור הנ"ל.
מהטבלה ראיתי ששבועיים לפני פקיעה המרחק מהסטרייק הינו 8.5%+ למעלה ו- 12%- למטה.
על מדד של 1115 אני מקבל שוקת של:
C1210
P980
אם קונים הגנה צמודה במרחק של סטרייק בודד התקבול הינו 4 ש"ח על ה-P ו- 8 ש"ח על ה-C.
1. האם אני מפספס משהו? תקבול של 12 ש"ח על בטחונות של 1000 ש"ח?
2.האם זו שוקת רחבה מידי יחסית לשבוע זה?
כשהם חישבו את הטווחים המומלצים הם בעצם לקחו היסטורית מה היו התנודות החודשיות החדות ביותר וקבעו שזה צריך להיות המרווח כדי לקבל 100% ביטחון (לפחות לפי ההיסטוריה) שלא יהיה הפסד. כמובן שעם הביטחון באות הפרמיות הנמוכות, ולכן כדי לקבל משהו סביר יש צורך להתכנס הרבה יותר לכיוון המדד. ניתן להשתמש גם במפת הפוזיציות הפתוחות כדי לקבל מושג משוער לגבי גבולות הגיזרה של הפקיעה שכרגע עומדים חזק על P1060 מלמטה, ויותר רך באזור C1170 למעלה. אין זה אומר שאין סיכוי שהמדד יצא מגבולות אלה כפי שהיה חודש שעבר, אבל הכותבים הגדולים מאד ישתדלו למנו ממנו לחרוג. אני אישית עשיתי ביום ה שוקת ם כתיבות של C1170 P1040 וביטחונות 4 סטרייקים החוצה. בנוסף הקרבתי כשליש מהתקבול כדי לקנות C1150 P1080 כהגנה מפני תנודות חדות כך שאם המדד יתחיל לדהור אז במקביל להזזת הרגלים אני גם אפצה את עצמי קצת על אותה אופציה שערכה יזנק (עשיתי 10 מכירות לכל צד).
השקפתי על הדיון מהצד ואני צריך לציין שהוא היה הפורה והמעניין ביותר שראיתי כאן באתר בחודשים האחרונים. עם כל הכבוד לשחקן מעוף שמפרסם את האסטרטגיות שלו ואפילו טורח להסביר את הרציונל מאחוריהן לדעתי מרבית האנשים כאן מבצעים אותן מבלי להבין עד הסוף מה הבסיס שלהן ואין להם מושג גם איך לתקן אותן, ולכן הם נלחצים כשהיא לא הולכת בכיוון הרצוי. אישית אני לא מבצע את האסטרטגיות שלו (אם כי מנסה ללמוד מהן) כי אני לא אוהב כתיבות חשופות, ואני לא אוהב להיות תלוי בהודעת עידכון שיוצאת עשר דקות לפני תום המסחר, ולכן הדיון על השוקת היה הרבה יותר פורה מבחינתי מאשר האסטרטגיות השבועיות.