מתי כבר יסתיים החודש הארוך הזה? בחודש רגיל היינו סופרים היום את הכסף! :d :d :d
Printable View
מתי כבר יסתיים החודש הארוך הזה? בחודש רגיל היינו סופרים היום את הכסף! :d :d :d
אם תביט אחורה בשירשור תראה שאני "במגננה" כבר שבוע וחצי ומת שהעסק ייסגר :dציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
כעת צריך לחשוש מהתפרקות :d לפני זה חששנו מהתפרצות :d רק דאגות ....
sun,ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
איפה הגבולות שלך?
יש לי 20 יח' 1160 ומגרד לי להזיז אותם...
הי גומר,ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
לאורך כל הפוסט הזה אני מתאר פעם בשבוע את המהלכים שעשיתי ומיקום הרגלים, אתה מוזמן לדפדף אחורה.
סופ"ש נעים,
ד.
אני כתוב 1150/1140, מספר יחידות קטן ב- 1170, אם הגנה כפולה ב- 1160.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
לעומת זאת היום ברגל הקולים זזתי מי 1270, הורדתי מחצית הכמות ל- 1250/1240, הגנות ב- 1260. ולשם ההרגשה הטובה רכשתי לי קול 1230 בזול, למקרי עליות.
אני מנסה להזיז את הפוזיציה שלי כך שאמצע "במרכז" לקראת סוף היום ,ומצד שני התזוזות יהיו כאלו ,שאשמור על אותה כמות מזומן.
סאן, הצלחת לקבל משהו סביר על המעבר מ 1270 ל 1240-50?
חשבתי על להזיז חלק אבל העמלות אוכלות אותי אז לא היה לי שווה
אני סגרתי היום את שאריות ה C1270 שהיו לי בעלות של 10 ש"ח לסגירה. למעשה רציתי לפנות ביטחונות למקרה (שמאד יכול להיות שיקרה) של עליות ביום ראשון, שיאפשרו לפתוח משהו באזור 1250.
למטה ה C1140 יושב לו בשקט ולא מפריע לאף אחד. וגם החבר הצעיר שלו C1170 שיש לי ממנו קצת, עדיין ברווח. יש מצב שאני אקח את הרווח של C1170 ביום ראשון ואסגור אותו. עם השאר, לא נראה לי שיש בעיה ללכת לפקיעה.
מה הלאה?
אי אפשר להתעלם מהעובדה שמאז הנגיעה בשיא השוק יורד. אם פעם הייתה תחושה שהשוק נמצא תחת הסתערות ג'אמוסים, וכל ירידה היא לצורך עליה, הרי שעכשיו יש תחושה של שוק שאין לו כוח. גם ימים שמתחילים בעליות נגמרים בקול ענות חלושה. בסך הכל השבוע לא הייתה ירידה משמעותית. אבל עם הרבה זיגזוג. זה נראה כאילו הזיגזוג הזה ימשיך.
למי שמאמין בכוחם של השחקנים, הם ינסו לשמור על השוק באזור הזה. כמה שיעשו זאת מוקדם יותר, ככה יגרמו לציבור לצאת מהפחד ולקבל תחושה של הזדמנות.
אופיר, 10 ש"ח לסגירה הכוונה לכל זוג אופציות? (קונה כתיבה, מוכר הגנה?)
מה עם עמלות? (כ-5 ש"ח לזוג)
אני כתוב 63 יח' על 1270 (הגנות צמודות), וסגירה תעלה לי 630 (אם מניחים 10 ש"ח) + 345 ש"ח עמלות... אני לא רואה איך אני מכניס יותר מ-1000 ש"ח על הזזת הרגל הזו ולכן "תקוע" איתה.
יש רעיונות?
אם ללכת על מדוייק, זה היה 8 ש"ח הפרש. כולל עמלות זה היה 13. עדיין בסדר. אם יהיו עליות אני אשתמש בביטחונות האלו על 1250. ואם לא, אז לא נורא. זה עדיין גרושים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
לא כל כך. עשיתי את זה רק כדי לקבל כמה לירות בשביל תזוזה לאחור ב- 1170 והכפלה פי אחד וחצי ב- 1150, כך תהיה לי שחיקה גדולה יותר בצד של הפוטים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
הצלחתי, להשאר באותה רמת מזומן ומצד שני לא נצלתי את כל הבטחונות בצד הקולים, עדיין הכל יכול להתהפך והשוק יזוז כלפי מעלה, אנו כעת בגבול הדישדוש התחתון=1200. אם יהיו עליות נוכל לכתוב בשבוע הבא יותר גבוהה.
שמו לב כיצד הפסכולוגיה עובדת יש נתונים טובים אבל השווקים בחו"ל לא דוהרים ואצלנו נסגר הארביטרג בין S&P 500 לת"א 25, היה פער של שמונים נקודות שנסגר!