שלום
האם כדאי לכתוב שוקת למרץ עם כתיבת PUT1120 בשווי 174 וכתיבת CALL1250 בשווי 133
עם הגנות כמובן של סטרייק מכל כיוון?
תודה.
Printable View
שלום
האם כדאי לכתוב שוקת למרץ עם כתיבת PUT1120 בשווי 174 וכתיבת CALL1250 בשווי 133
עם הגנות כמובן של סטרייק מכל כיוון?
תודה.
שוה זו שאלה קשה מאד וזה מאד אידיבדואלי תלוי כמה אתה מצפה להרוויח עד כמה אתה בנוח מהסטרייקים הללו איפה יהיו הגנות תילי תילים של דיו כבר נשפכו על זה כל מה שעליך לעשות על מנת לפשט את הענין זה לעשות חיפוש על צמד המילים "שוקת רחבה" (כמובן בלי הגרשיים) לדעתי תמצא המון חומר שיש באפשרות לשפוך המון אור ותובנות בענין
בהצלחה
ראשית תודה,
מכיוון שזו פעם ראשונה שאני מבצ את האסטרטגיה הנ"ל, אני לא מצפה להרוויח , הנ"ל יותר בשביל התירגול בחי.
אם זה בשביל התרגול, אז למה ללכת כל כך צפוף? תרחיב. C1250 זה ממש קרוב. ויש מצב שנמצא עצמנו מחר מסתכלים שוב על רגל הקול.
- שלום לכולם , עם כל הכבוד, אחת הבעיות החמורות שמשפיעות על שיקול הדעת באופציות, היא לחשוב שיש קבוצת משקיעים שמנהלת את השוק, למרות שניתן לנהל את השוק למספר דקות בלבד, וגם זה לא לתמיד, ולכן בניתוח השוק, יש להתייחס אך ורק לשיקולים רציונלים, כמו רמת המחירים, וכמו רמת הנזילות בשווקים, ולמרות זאת קראתי כתבה מפחידה בכלכליסט, ולהלן ציטוט מהכתבה, ואשמח לקבל תגובות, תודה.
- - "אף שבארצות הברית הוכח כי כניסת המכונות תרמה לנזילות. "השוק האמריקאי", מסביר שמש, "נזיל מאוד, ופעילות של מכונות עשויה לתקן עיוותים בתמחור ואף לתרום להגדלת המחזורים. פה השוק הוא עלה נידף: פעילות של מכונה עם גב פיננסי רחב יכולה להזיז את השוק לאן שהיא רוצה".
- "יש פה כמה מכונות שמחליטות לאן ילך השוק, ובעזרת סכומי כסף אדירים הן מזיזות אותו", מוסיף פרידמן. "פעם היה מסחר רציף בין הרבה סוחרים, היום יש בחלק גדול מהיום מסחר בין מכונות. אתה מסתכל על המסך ופשוט נגנב, כי אתה רואה איך מכונה אחת קונה חבילה ענקית ומקפיצה את המחירים".
http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... 54,00.html
סאסי בוקר טוב,היו כבר דיונים על הכתבה הזו.
די ברור שבשוק קטן כבישראל כאשר גופים יכולים להשפיע על שער הבסיס מצד אחד עקב גודל השוק וגודל המחזורים בו ומצד שני יש להם את המכונות החזקות מובן כי במסחר תוך יומי אין כל סיכוי לאנשים הקטנים מולם.
על כן כל שנותר לנו זה לתכנן אסטרטגיה לפרק זמן ארוך למהלך חודש הפקיעה.
אני כתוב בקול 1270 עם הגנה צמודה ובפוט 1050 עם הגנה צמודה
אני מתלבט מה לעשות עם הפוט? אם אני אקדם ל-1100 אני ארויח סכום מאד נמוך
השאלה האם כדאי? או שיש לכם רעיונות אחרים... אשמח לשמוע
הפרש P1110-P1090 נותן לך 50 ש"ח ליחידה. שזה לא רע.ציטוט:
פורסם במקור על ידי zeev11
קצת יותר נועז זה P1120-P1100 שנותן לך 60 ש"ח ליחידה.
בצד של הקול לא הייתי נוגע בנתיים. עליות כרגע עלולות להיות יותר מסוכנות מאשר העליות שבוע שעבר, כי הן באות כבר אחרי אתנחתא.
תודה רבה
אניבאמת אחשוב על 1110 והגנה ב-1090 זה יכול להיות רעיון מצויין
אל תשכח שאם עבדת עם הגנה של סטרייק אחד עד עכשיו, מעבר ל 2 סטרייקים מכפיל לך את הבטחונות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי zeev11