הפקיעה היא ביום חמישי האחרון של החודש שלאחריו יש יום שישי (באותו החודש).ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
Printable View
הפקיעה היא ביום חמישי האחרון של החודש שלאחריו יש יום שישי (באותו החודש).ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
היי דמכ"ס
מסקנה מצויינת, מתקנים כשכדאי וכשאפשר ולא כשמוכרחים
הייתי מוסיף את זה למסקנה שיוצרים שוקת כשכדאי ולא כשרוצים
בעצם ביצעת תיקון בזמן שהייתה לתנודה בשוק
גם את יצירת השוקת ניתן לבצע כשיש תנודה בשוק, לא ניתן אמנם לתזמן את השוק במאה אחוז, אך גם אם נסתפק בכך שניצור את רגל הקול כשהשוק במגמת עלייה, ואת הפוט כשהשוק במגמתץ ירידה (+בטחונות שקבענו לעצמינו) ניתן יהיה 'לסחוט' מהפוזיציה עוד מספר אחוזים
הי HRL,
קודם כל, ברור שעושים את השוקת כשכדאי ולא כשרוצים. בזה אתה צודק ב 100%.
העניין עם לעשות קודם צד אחד ואחר כך צד שני, הוא שאתה הופך להיות מהמר על כיוון. כי מה יקרה אם זה ילך בדיוק הפוך מהציפיות?
ולמה זה שונה ממה שאני עשיתי? אני התכוונתי לעשות את ההזזה. ראיתי הזדמנות והקדמתי. לא חיכיתי להזדמנות. אם ההזדמנות לא הייתה מגיעה, אז הייתי עושה את ההזזה היום. ואם היום היה המשך ירידות, אז לא נורא. כי אתמול באופן אבסולוטי היו מחירים טובים.
לא לא
אין כאן הכוונה הימור על כיוון כי אני מבצע עם היוקר של האופציות
אם השוק עולה (ונניח שאני באמצע היום ורואה את השוק עולה= ירוק) אני כותב קולים רחוקים וקונה פוטים רחוקים. נניח כעבור יומיים השוק יורד- אני כותב פוטים רחוקים וקונה קולים רחוקים
אין כאן הימור אלא ניצול מצב זמני של השוק לבניית פוזיציה כשם שאתה ניצלת מצב זמני של השוק לתיקון פוזיציה
דמי כיס וחברים שלום,
הדיון מאד מעשיר ומפרה. כל הכבוד!!!
אני כתוב 100 פעמים בשוקת של
P1040
C1170
עם הגנות של 3 סטרייקים מכל צד, וזאת לאחר שמתחילת החודש הזזתי פעמיים את הרגל של ה-PUT.
כרגע יש רווח של כ-3% ואם הפקיעה תהיה בטווח יהיה רווח של כ-11%
האם לדעתכם כדאי לעשות תיקון נוסף?
מאיר טל
אבל מה אם הוא אחרי יומיים ממשיך לעלות? אתה מפסיד על הקולים הרחוקים שמכרת, ואתה מפסיד על הפוטים הרחוקים שקנית. ואין שום דבר שמאזן לך בקצת את ההפסד. לגבי הקולים שמכרת זה לא נורא, כי זה על הנייר. אבל לגבי הפוטים הרחוקים שקנית, זה הפסד אמיתי כי הם התרחקו מהכסף, וכבר לא רלוונטיים לשמש כהגנה עבור מכירת פוטים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי HRL
הי מאיר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי מאיר טל
גם ככה השוקת שלך צפופה לי. אני לא הייתי מקרב כלום. ורק מחזיק לך אצבעות ש C1170 יהיה בסדר. אמן ואמן. ובבקשה תהיה מאד עירני לגבי מה שקורה בשוק. וחודש הבא, רגוע יותר. פליז. אתה מפחיד אותי.
דמי כיס שלום,
תודה על הדאגה. מקווה שיהיה בסדר.
ראיתי בצ'ט עם השחקן שהעלת מאתמול, שהוא דיבר על הטווח בשוקת של
C1170
P1040
אם השוק יעלה עוד וארצה להרחיק את הרגל של ה-CALL כמו שלמדנו בקורס, זה ידרוש כנראה הרבה מאד בטחונות.
יש לך מושג כמה בטחונות יידרשו עבור הרחקה של 3 סטרייקים בקול (באותו סכום כמובן ובכמות פי כמה)?
תודה
מאיר טל
שמע, אם אתה ברווח על רגל ה CALL, או אפילו בהפסדון קטן, אתה פשוט יכול להזיז כמו שאני עשיתי, מבלי להגדיל כמויות ומבלי להגדיל ביטחונות, ולהסתפק ברווח יותר צנוע. זה הכל.ציטוט:
פורסם במקור על ידי מאיר טל
כל זה בכפוף לכך שאתה מודאג מהקרבה שלה, ומעדיף לקחת עוד רזרוות. אני לא יודע ולא יכול להגיד לך אם C1170 הוא בטוח או לא. זה מאד אידיבידואלי. לי אפילו C1180 היה צפוף. אבל קח בחשבון שאולי אני טועה. מה שבטוח, אף אחד עוד לא נפגע מעודף ביטחון. אבל מחוסר....
ובסך הכל לך יש 300K על הגריל. ההחלטה שלך. קטוני מלייעץ.
הי,
אני חושבת שכדאי לו להחליט במהלך שבוע הבא.
שחקןבאמת ציין את הטווח הזה כנכון לשוקת ל"שונאי סיכון". אז בסה"כ לא נראה לי שיהיה כזה ראלי לכיוון ה-1170.
שוב, זו רק תחושה שלי, וודאי כדאי לקרוא את הסקירה של שחקן ביום א' בבוקר.
ג.נ. מחזיקה בשוקת 1040-1170 אבל כמות זניחה.