לפי קנה מידה הגיוני בין גל לגל ופרק הזמן.גל חמש צריך להיות בקנה מידה הגיוני לגל שלוש שהיה לפניו.לכן אנחנו רק בגל אחד של גל חמש שיהיה מורכב מחמישה גלים בעצמו.
Printable View
לפי קנה מידה הגיוני בין גל לגל ופרק הזמן.גל חמש צריך להיות בקנה מידה הגיוני לגל שלוש שהיה לפניו.לכן אנחנו רק בגל אחד של גל חמש שיהיה מורכב מחמישה גלים בעצמו.
סללום שלום,
אני מאוד מעריך את דעתך ואני חושב שיש לך את הכלים הנכונים לנתח ולהבין את השוק.
האם יש לך הערכה מה יקרה למניה בטווח הקצר מאוד? קרי, מחר או ביום ראשון?
אני מתלבט מאוד איך לנהוג, החזקתי במניה עד הבוקר וכשראיתי בבוקר את הירידות ממשתי ברוו לא משמעותי מחשש להמשך הגל היורד כרגע אני יושב על הגדר ובגלל העליות בהמשך היום אני לא יודע האם כדאי להכנס חזרה או להמתין לסיום הגל היורד שייתכן ותם.
תודה
טוב דבר ראשון צריך להבין שאנחנו עדין בגל 5 אדום עולה מה שאומר שצריך לעבור בזמן הנראה לעין את שער 2800 אלא אם כן גל 5 הוא גל מקוטע שזה פחות אופיני.
עכשיו אם גל חמש הוא גל רגיל הוא צריך להיות בנוי מחמישה גלים ונכון להיום סימנו את גל 1 עולה מסומן באפור ועכשיו אנחנו בגל 2 מתקן מסומן באפור שיכול להיות מדשדש בטווח מחירים זה. או יורד לאזור מחירים שבין 2275 עד 2590 שזה טווח המחירים המותר לגל 2.
ולאחריו יבוא גל 3 עולה שיביא לשאים חדשים.
אז נכון להיום אנחנו בגל 2 יורד והייתי מחכה שהמחיר יירד קצת מהחלק העליון של רצועת בולינגר מטה ו ושמתנד הסטוכסטי יירד מקניות יתר ולאחר שישנה כיוונו מעלה נכנס לפוזיציה ראה שרטוט.
אז באיזה שער כדאי להכנס?
סללום תודה על הניתוחים וההסברים :d
צירפתי שירטוט עם קו מגמה עולה
אם גל 2 ירד עד 2275 ואפילו יותר - קו המגמה נשבר
האם זה שובר את התבנית :?:
אם הוא ירד בכל זאות עד 2275 כל גל 1 נמחק וחזרנו להתחלה
תודה
אייל
עדין גל 2 יורד של גל 5 עולה
סללום שלום,
מה לדעתך הסיבה לדשדוש של המניה בימים האחרונים? כל החברות שנכנסו למדד הביומד החדש, עלו באופן משמעותי,קמהדע מדשדשת די הרבה זמן, האם לדעתך יש הסבר לדשדוש?
מימוש רווחים לצד איסוף בטווח של 2600 עד 2800 פריצת 2800 במחזור גבוה ונר ירוק גדול תאשר כניסה
היי סללום
איך ניראת לך המניה כעת למי שבפנים
תודה
אייל
הי סללום,
כדאי להכנס ?
באיזה מחיר?
תודה
נראת לקראת סיום תיקון גל שתיים רק במבט עיניים יש לחכות לאישור המתנדים שהתהפכו כלפי מעלה ואז לראות האם להכנס. אם מישהו ישים לב לשינוי שיעלה תגובה ונראה מה לעשות בנתיים לחכות בחוץ
גל 2 נגמר ב-2600 בערך נכון?
כלומר אם היא פורצת אותו לבחון מחדש?
תודה סללום
גל 2 עוד לא הסתיים וגם כשיסתיים הכי בטוח להכנס אם פריצת אזור 27.5 עד 28 ששם גל 2 החל ואז אתה בטוח שמתחיל גל עולה חדש והתנאי נר ירוק בעל חזות ונוכחות ושמתנדים יהיו עם הפנים מעלה.
ללא שום קשר לניתוח הטכני, מישהו יודע מתי אמור להתקבל באופן רשמי אישור ה FDA המיוחל או כמה זמן זה אמור לקחת עד שתתקבל איזו הודעה?
תודה, אסף.
לדעתי זה מזמן מגולם במחיר המנייה....
:d
זהו, להערכתי הגענו לרגעהאמת, אם המחיר ממשיך לרדת מ 2500 המשקיעים צריכים ללכת לחפש תחתית חדשה.
לכל הלחוצים מהירידות :
למנייה כמוקמהדע צריך הרבה סבלנות אז מי שמחכה לאישור FDA זה אמור להגיע בחודש אפריל אחרי כל התיקונים הקטנים מהביקורת.
משהו יודע מתי יגיע האישור של ה FDA
תחילת אפריל סוף אםריל
יש למישהו קישור בנושא
תודה
אייל
שלום לכולם
האם המשולש הזה תיקני
אם היה למעלה אז לא היה מפריע לי
אך הוא פרץ למטה
תודה
אייל
המניה נמצאת בתוך תעלה יורדת מתוך תבנית יתד ולדעתי נמצאת בתחתית התעלה.
לכאורה פריצה של התעלה תיתן איתות קניה רציני אבל לדעתי מבחינת רווח אפשרי לעומת סיכון סיכון נמצאת כבר בנקודה אפשרית לכניסה ללונג באם שומרים על SL קרוב.
לשים לב לפריצה...
בשורות טובות לקמהדע
מינהל המזון והתרופות האמריקאי, ה-FDA, הודיע לחברה כי בדיקת תיק הרישום (ה-BLA - Biological License Application) של תרופת ה-AAT בעירוי של החברה לטיפול במחלת החסר הגנטי בחלבון האלפא 1 אנטיטריפסין, צפויה להסתיים במהלך הרבעון השני של שנת 2010, ולפיכך אישור השיווק לתרופה זו צפוי להתקבל ב-1 ביולי 2010.
http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp ... _cd=524410
הזדמנות בשוק דובי לנצל את מומנט התיקון וההודעות החיוביות שיוצאות.
קמהדה נבלמה במקום מובן מראש קו ירוק.
ויוצרת משולש מתכנס באדום שמהווה תיקון לגל היורד האחרון מהשיא ועד שער 1800.
מה שאומר שלפנינו הזדמנות לרווח מהיר שער 25 עד 28 שח למניה
קטיעת הפסד 17 שח למניה.בהצלחה חברים לא להתבייש להגיב.
קמהדע רק מחפשת תירוץ כדי להמריא
איסוף מסיבי ברמות אלה
רק מחפשים תירוץ עולוב כדי להצית את הגפרור ולשחרר את הטיל.
חצית קו ירוק מעלה יוציא מהלך זה.רק עניין של זמן שכלב פיראי יפרוץ את החומות
וישתולל ללא יכולת ריסון
אני לא בטוח שהיא תעלה כ"כ הרבה מכיוון שיש לה התנגדויות של ממוצע נע 50 100 ו 200 עד 2460
לדעתי איתות הקנייה המשמעותי יתקבל בפריצת ממוצע נע 200 ואז הדרך לשמיים פתוחה...
מה דעתך?
אחרי שלב האיסוף יוצא מהלך מהיר.נכון שהממוצעים הנעים יכולים להוות התנגדותציטוט:
פורסם במקור על ידי tomb6
.אבל ההתנגדות יכולה להיות תוך יומית ולהפרץ מעלה.
וגם כל המהלך שאני רואה זה לכיוון 25 עד 26 (חלק עליון של משולש)יכולה להיות פריצה מעל הממוצעים וחזרה אחורה.
כי כפי שציינתי אנחנו בתוך תבנית משולש מתכנס.וממוצעים נעים הם איטים והמחיר עצמו מהיר
כך שבתבניות של דשדוש חשיבותן קטנה והם נשברים לשני הכיוונים בתדירות גבוהה.
לדעתך פרצה או שאתה מחכה לסגירה?
אם אנחנו הולכים על ניתוח יומי צריך לחכות לסגירה והכי הרבה לקחת כיוון במכרז נעילהציטוט:
פורסם במקור על ידי tomb6
אם לא עלתה הרבה מידי .
אם עלתה לחכות לתיקון ולראות אם נבלמת בקו תמיכה במקרה הזה קו ירוק ולהכנס לפוזיציה לונג.
שאלה כללית בניתוח טכני
אם נר הפריצה הוא נר אדום, הפריצה נחשבת פריצה?
לדוגמא הנר שלקמהדע היום
תודה
נחשבת אבל הייתי מחכה לאישור עוד יום נוסף כדי לראות שזאת לא פריצת שבציטוט:
פורסם במקור על ידי tomb6
פרצה :d
ואפילו סגרה בגבוה היומי
קמהדע נמצאת בדיוק על קו התנגדות בשער 2260 פריצה שלו מחר והמשך תמיכה
של המתנדים תוביל אותנו עוד צעד לכיוון שער 25 מה שנראה כאופציה היותר עדיפה בשלב זה.
היא יכולת שבירה תוביל לתיקון ולבחינה נוספת שלנו את המצב אם זה תיקון לצורך צבירת אנרגיה
או תיקון לצורך ירידות.
מי שנכנס מאז ההמלצה מורווח מעל עשרה אחוז אבל זה רק על הנייר בואו נראה כמה
רווח נצליח להוציא מהמהלך זו החוכמה.
בדרך הנכונה עוד רגע מהיעד משולש אדום מה אומרים אפשר להכין את השמפניה?
שימו לב:
כנס הביומד השנתי שהחל היום (http://www2.kenes.com/biomed/Pages/Home.aspx) גורם למניות הביומד להתנהגות "על סטרואידים" ולכן, לדעתי, שלושת ימי הכנס אינם ימים רגילים לחישובים טכנים רגילים.
סללום שלום
האם אתה יכול לפרט איפה המשולש
תודה
אייל
לא צריך להיות גאון כדי לראות
את המשולש קווים אדומים זה המשולש
וכפי שרואים אנחנו מרחק יריקה מהיעד (קו אדום עליון)
שיכול להוות התנגדות.פריצה שלו תוביל אותנו לשער 27.5
שזה בסיס המשולש.
מה אומרים חברים מרוב אלם אין תגובות
עד עכשיו מעל 20 אחוזי רווח תפרגנו קצת לא עולה כסף
נתתי שתי המלצות בשוק הדוביקמהדע. ומזור טכנו .ושתיהן עושים ביה"ס מכים את המדדים.
לא רואה שאביאל מזרחי וגקי ברוך נתנו המלצות היו בטוחים שהשוק הדובי ממשיך לא שמו
לב לשינוי והפסידו את הרכבת שומרים על שתיקה.ואני נתתי לכם שני מהלכים משלב האיסוף ועד ההתפרצות.
מפרגנים...
רוצים עוד מטעמים...
תודה
אכן מטעמים...
אבל לצערי פספסתי את הכניסות - ממתין למטעמים נוספים :geek:
תודה רבה סללום!
תכננתי להגיד תודה בסוף הטרייד אבל באמצע גם טוב...
אני מתלבט מתי לצאת
מצד אחד יש לי רווח יפה של 15% ואני רוצה לממש אבל מצד שני כאשר תקבל אישור FDA (וזה יקרה עד ה1.7)היא תטוס למעלה
מה דעתך?