אופיר - 4 בבוקר! איפה איכות השינה?
Printable View
אופיר - 4 בבוקר! איפה איכות השינה?
דמי כיס
יש משהו במה שאתה אומר, אולם בכל אופן צריכים לבדוק איזה שהם נתונים ולדעתי לבדוק בין פקיעה לפקיעה זו אינדיקציה די טובה
כמו שאמרתי צריכים לקחת מקדם הגנה וכמובן גם סיכון מסויים
שיהיה יום טוב לכולם
דוד אריאל
ירושלים
בדיוק גמרתי להִתְחַפֶשׁ מול הטלוויזה בסלון...ציטוט:
פורסם במקור על ידי sb69
הי גדעון
תוכל להעלות את האקסל (מדדי הפקיעה)?
מאוד מעניין.
תודות
מתוך אתר הבורסה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
תוכל לקחת מה שתרצה
http://www.tase.co.il/TASE/MarketData/D ... 102&Type=1
השוקת נכנסה כבר לאזור מסוכן, על פי ההגדרות שהגדרתי. המרחק כרגע כלפי מעלה הוא 7.5% וזה בשלב מאד מוקדם של החודש. זהו מצב לא תקין. ביום חמישי אנחנו אמורים להתחיל את השבוע עם מרחק של 8.5%.
לכן, אם מחר יהיה המשך עליות, אני אבצע תזוזה של החלק העליון ל 1190 עד 1200 וקידום של החלק התחתון לאזור 970. שתי הפעולות הללו אמורות לקזז אחת את השניה, ואין צורך להכפיל כמויות. אם מחר יהיה דישדוש / ירידות, אחכה עם ההחלטה לתאריך המקורי שהוא יום חמישי.
לא הבנתי למה זה יקזז.
הקולים יותר יקרים ולכן יהיה הפרש לרעתך.
כי בצד של הפוטים עולים 5 סטרייקים. ואילו בצד של הקולים זזים רק 2.ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
לפי המחירים כרגע, הזזת הפוטים מכניסה 100 ש"ח לאופציה. הזזת הקולים עולה 70 ש"ח לאופציה. עדיין אנחנו ביתרון של 30 ש"ח לשוקת.
הבנתי
אבל אז במקרה של ירידה חדה אתה מסתכן
לא מסתכן. נצמד לתוכנית המקורית שאמרה ששלושה שבועות לפני פקיעה אני יכול לרדת ל 12.5%.ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
אני הייתי מחכה גם צעדים דרסטיים כאלו עוד יום
בקורס יוסי אמר לנו לחכות יום יומיים עם הזזות רגליים
והוא גם לא דיבר על הרחקות רגליים... רק על קירובים של רגל שהמדד התרחק ממנה
נכון. המועד המקורי לתזוזות הוא יום חמישי. אם מחר לא יהיו עליות יוצאות דופן, אני אחכה ליום חמישי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
אתה תתחיל עם קירוב התחתונה היום?
אני כבר התחלתי אתמול, ואני ממשיך היום
אני מקרב בעיקר את הכתיבה של ה PUT.
משתדל ליצור מצב שבו ההפרש בין הכתוב לקנוי ב PUT הוא בסדר גודל של חצי מההפרש בין הכתוב לקנוי ב CALL.
הבטחונות בקושי השתנו (עלו בקצת)
הראל
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
בנתיים לא, אפילו שזה מאד מפתה לעשות זאת היום. הסיבה היא, נקרא לזה, פסיכולוגית. יוסי (המרצה בקורס) אמר שהמלחמה הקשה ביותר היא עם עצמנו. הפתרון לכך הוא לקבוע מראש כללים נוקשים ככל האפשר. הכללים צריכים להכיל בתוכם כמובן גם תגובה לאירועים יוצאי דופן. אבל כרגע אין אירוע יוצא דופן. היו קצת עליות. זה הכל.ציטוט:
לכן, על פי הכללים שאני קבעתי לעצמי, אני עושה שינויים ביום חמישי. רק עם משמעת עצמית קפדנית אוכל למנוע מעצמי לעשות שטויות. ולכן היום אני לא נוגע בכלום.
מחר אני אזיז את הרגל התחתונה, כנראה לאזור 970. הרחקה של הרגל העליונה תתבצע בכפוף למדד שיהיה מחר. תיתכן הרחקה ל 1190 ואולי אף ל 1200. תלוי במצב מחר.
דמ"כס
טוב שאתה מביא לנו טיפים מהקורס, (לרבות ציטוטים מפי הגבורה) אנא המשך כך, ותבוא עליך הברכה
למה יום חמישי ולא יום ראשון ? ככה אתה יותר חשוף לשני ימי מסחר נוספים בוול סטריט (למשל ירידות חדושת של 4-5% ביומיים. מצד שני אולי תרוויח טתות, אבל לא בטוח שזה שווה את הסיכון)
אני מסתכל על המתמטיקה...
נראה לי שהשוק יחסית בורח למעלה מהר. יכול להיות שזה ייפסק, ויכול להיות שזה יימשך, ויכול להיות שנרד למטה.
נראה לי שעדיף לנו להיות עםדלתא של האסטרטגיה שהיא יחסית סביב ה 0 לאורך זמן.
אם אתה לא מקרב את הרגל, המצב הוא שהדלתא שלילית מדי (כל עלייה, הירידה בשווי האסטרטגיה גבוהה בגלל שאין קיזוז גדול עם הרגל התחתונה).
אני לא חושב שעכשיו צריך לקרב רגל כך שהדלתא תהיה 0!! אבל שתהייה קצת פחות שלילית... :)
ועוד דבר, אני לא חושב שנכון לעשות תיקונים רק בימי חמישי / ראשון או יום ספציפי אחר. צריך לנסות להרגיש את השוק, לעקוב אחר פוזיציות שחקנים, לעקוב אחרי P/C, ולקבל החלטה.
אני קיבלתי החלטה כבר אתמול שאני מתחיל להזיז את הרגל התחתונה מעט מעלה ובהדרגה!!!
בכל אופן, כמובן בהצלחה לכולנו!
בדיוק בגלל הטתות. ועדיין זו שוקת רחבה, שאמורה "לעמוד" בכבוד גם בירידות כאלו של 4-5 אחוז. חשוב לציין שהחוקים ה"קשוחים" לא באים במקום היגיון בריא. זאת אומרת שאם עכשיו הייתה תקופה מטורפת, אז יש להניח שהייתי עושה רק חצי שוקת (קולים בלבד). אבל אנחנו לא בתקופה מטורפת (מלבד הטרוף של הקונים המסתערים).ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
ה"חוקים" שכל אחד קובע לעצמו, זה דבר מאד אידיבידואלי. אין "נכון". דעתך נכונה ומכובדת בדיוק כמו דעתי.ציטוט:
לרגע אני לא חושב שאני צודק או אתה. זה בכלל לא העניין.
אני פשוט רושם את מחשבותיי / דעותיי ונהנה לקרוא את שלך ושל השאר.
מבחינתי זה דיון פורה שבעיקר יכול להועיל לנו ולאחרים שמשקיעים באסטרטגיות דומות
לא התכוונתי לומר שאני צודק או משהו כזה ובטוח שלא לפגוע...
ציטוט:
חס וחלילה. מי נפגע? הכל בסדרציטוט:
התכוונתי שדעתך שווה בחשיבותה לדעה שלי. רובנו חדשים ומחפשים את דרכנו בעולם האופציות.
אז סבבי בבי :-)
ציטוט:
בוקר טוב דמי כיס
אשמח לשמוע את מה אתה מתכנן לתקן היום ואיך...
יום טוב ואדום לנו
:P
הראל
הי.ציטוט:
כפי שזה נראה, גבול הגיזרה למעלה נפרץ. קיבל את כל הצ'אנס לתקן לבד, אבל זה לא הולך.
אף אחד לא מבטיח לנו שלא התחלנו מרוץ מטורף לכיוון ה 1200. מצד שני, אחרי כזה צבר עליות, צריך להזהר גם מהרבה ירידות.
אחד הכללים שלי, הוא לא לעשות שום דבר בדחיפות בבוקר. נראה מה קורה לקראת הצהריים. ולפי זה אקבל את ההחלטה.
מסכים איתך לגמרי. רק אחה"צ צריך לקבל החלטות.
כנראה שאצטרך להמשיך בתיקונים שהתחלתי לפני יומיים
אשמח לשמוע עדכונים בהמשך היום ממך
ציטוט:
כרגע אני בתהליך של הזזת הרגל התחתונה. זאת משום שאני מעריך שבתוך יומי, הסיכוי לירידה גבוה מהסיכוי לעליה.
אני מתכוון להזיז את הרגל התחתונה ל 980. מכיוון שהעמלות הופכות לעניין רלוונטי בכמויות האופציות הללו, אני די מתעקש על המחירים, והתהליך יכול לקחת כל היום.
לגבי הרגל העליונה, יש לי הרגשה שצריך יהיה להתפשר.
למעשה, לפי התוכנית, צריך לעלות ל 1200. עליה זו מאד יקרה, כי היא מכתיבה הזזה של כל הצד העליון, והעמלות כבר הופכות למשמעותיות.
כנראה אני אזיז מ 1180 ל 1190, ללא הגדלת כמויות וללא הזזת ההגנה. העלות היא 2000 ש"ח. הזזת הרגל התחתונה אמורה להכניס 2000-2200 ש"ח. נוסיף לכך את העובדה שעליות לא יכולות להמשך לנצח.
הביטחונות ירדו (קרוב רגל עליונה להגנות), מה שיאפשר יותר מאוחר, לבצע עוד קצת מכירות, בנחת.
דמי כיס, תודה על העדכונים :)ציטוט:
מה עם ההגנות של הרגל התחתונה? (יש לך 5 ב-860 ו-5 ב-880).
גם אותן אתה מזיז באופן יחסי להזזת הרגל של הפוט מ-920 ל-980?
דמי כיס
אתה עושה בשכל שאתה מתעקש על המחירים
סבלנות זה דבר חשוב פה
אתה יכול לפרט איך זה מכניס 2000 ש"ח בבקשה?ציטוט:
תודה
אני מזיז הגנות ל 940.
מכרתי את 860 בעבור 160 ש"ח
מכרתי את 880 בעבור 280 ש"ח
קניתי 940 בעבור 1600 ש"ח
כרגע, מנסה לקנות בחזרה את 920 בעבור 1000 ש"ח
מתכוון למכור את 980 בעבור 3400 ש"ח
סה"כ מכניס 1240 ש"ח (קודם טעיתי בחישוב)
הזזה של ה 1180 ל 1190 תעלה 2000 ש"ח.
הקטנת רווח ב 760 ש"ח לפני עמלות. עוד יצא להחזיר את הכסף הזה בהגדלת כמויות יותר מאוחר או בהזזות הבאות
דמי כיס, כמה פעמים עשית את השוקת? 40, לא?
כן. בדיוק.ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
בינתיים התרחיש היותר גרוע מתרחש
תזוזה למעלה, ועוד בניגוד לציפיות שהיו דשדוש ו/או ירידות
אני הרמתי את הרגל התחתונה לאיזור ה P1000
שלום לכולם,
היה מעניין לקרוא את השרשור הזה.
שים לב דמי כיס כמה שילמת על השיפוץ שלא לדבר על העמלות. וכל זה בשביל להזיז סטרייק אחד. תאר לך מה היה קורה אם במהלך החודש המדד היה יורד/עולה 13%.
תחשוב על כמות השיפוצים שהיו נדרשים לך.
ל"מצע" כדי להחזיר לא עובד. כמות השיפוצים והעמלות יאכלו לך את כל הרווח, אם בכלל.
אני מסכים עם ציקו שזו לא אסטרטגיה מוצלחת. די מפתיע אותי שזה מה שמלמדים אותכם בקורס.
דרך אגב אתה עוד במצב טוב. שיפוצים בירידות עולים הרבה יותר כסף בגלל העלייה בסטייה.
מילה אישית נוספת. בדרך דומה הפסדתי את כמות הכסף הגדולה בחיי (6 ספרות). במשך מספר חודשים הייתי חוזר לאשתי ומספר לה על ה"ביטוח" שאני מספק לפראיירים. ואז קרה אותו חודש שבו היו ירידות משמעותיות ומהירות שבהן עלות השיפוצים היתה גבוהה, הבטחונות עצרו אותי מלבצע שיפוצים מהירים, סטיית התקן עלתה וההפסד היה כואב אבל לימד אותי דבר או שתיים. לעולם אני לא מתעסק עם סטרייקים רחוקים! אם כן, אז רק כדי לקנות אותם מהפראיירים האמיתיים.
שיהיה בהצלחה ותשמור על עצמך.
סביון.
כנ'ל, והרמתי את העליונה שלי ל-1180. נקווה שיהיה סופ'ש אדום בארה'ב, אחרת אולי גם זה לא יספיק...
סביון,
עם כמה בטחונות פנויים היית כשהשוק ברח לך ב 13%?
האם השוקת שלך היתה כתובה עם הגנות צמודות כמו שדמי כיס עשה?
השוקתות היו עם הגנות צמודות וכמעט כל הבטחונות הלכו על הוספת שוקתות כתובות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי צ'יצ'ו
השוקתות היו בסטרייקים קרובים יותר למדד מאלה שפה מוצעים והרווח שרציתי לקחת מכל צד היה 100 ש"ח.
אצלי הבריחה היתה פחות מ-13% אבל מספיק בשביל שאכנס להפסדים גדולים. דרך אגב המדד חזר לאחור אחרי ה"בריחה" אבל זה היה כבר מאוחר מדי עבורי וכמובן שלא ניתן לבנות על זה.
יכול להיות שאנחנו צריכים לבצע אסטרטגיה על פחות מ 30% בטחונות...
הדרך שלי "לחסוך" בעמלות היא לקרב את החלק הכתוב ב PUT בלבד, כרגע עד ל 3 סטרייקים מרחק בין כתיבה לקנייה
[quote=סביון]השוקתות היו עם הגנות צמודות וכמעט כל הבטחונות הלכו על הוספת שוקתות כתובות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי "צ'יצ'ו":3uqdf40b
השוקתות היו בסטרייקים קרובים יותר למדד מאלה שפה מוצעים והרווח שרציתי לקחת מכל צד היה 100 ש"ח.
אצלי הבריחה היתה פחות מ-13% אבל מספיק בשביל שאכנס להפסדים גדולים. דרך אגב המדד חזר לאחור אחרי ה"בריחה" אבל זה היה כבר מאוחר מדי עבורי וכמובן שלא ניתן לבנות על זה.[/quote:3uqdf40b]
יכול להיות שהטעות שלנו היתה בכך שנכנסנו מוקדם מדי לפוזיציה ?
יש בהחלט מצב... אע"פ שאני חושב שאנחנו יחסית במצב קיצוני.
עלייה של יותר מ 4% (1070=>1115)
מה שאני עשיתי זה מיהרתי להרים את הרגל של ה PUT
מקווה שלא מיהרתי מדי... ימים יגידו :roll:
צריך לראותבאמת באופן סטטיסטי אם הימים הראשונים של החודש תנודתיים
אם כן, צריך לבצע את האסטרטגיית שוקת מאוחר יותר בחודש
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74