לוי שלום
נראה שהגיעה ליעד
1335 במקום 1334
ולאחר יומיים של ירידות עם מחזורים נמוכים
האם יש למדד כח לפרוץ את 1354 ולהמשיך צפונה
תודה מראש
אייל
Printable View
לוי שלום
נראה שהגיעה ליעד
1335 במקום 1334
ולאחר יומיים של ירידות עם מחזורים נמוכים
האם יש למדד כח לפרוץ את 1354 ולהמשיך צפונה
תודה מראש
אייל
ערב טוב אייל,
תא" נפט וגז,
עדכון ל 17-6-14
קודם התשובה ראה כמה חשוב המקום הזה שנעצר המחיר היום וכפי שאמרת היה יעד בעדכון האחרון.
קובץ מצורף 3679
מקומות שכאלה אמורים להיות מאוד חזקים, ואכן הנר היומי מציין את כניסתם של הקונים , ולמרות הירידות היום הנפח לטובת הקונים.
אני בדילמה עם עצמי ועם גרף שבועי !!
גרף שבועי רוצה ש הרמות ב 1334 + 1320 ישברו ! ומצד שני גרף יומי מוכן לעליות .
דילמה זו מביאה אותי להחליט כרגע לטובת היחלשות נוספת , כאשר אני קורא את מתנדי המגמה שעדיין רוצים מטה.
אבל אין לי ספק שמחר נבין יותר,
אתך הסליחה , כי בדרך כלל אני נחרץ הרבה יותר, אבל המקרה של מיקום עם שלוש קווים מול גרף שבועי מחייב אותי להישאר בינתיים בטכני החלש של הגרף עד אשר יוכח אחרת , והיום ההוכחה לא מספקת עדיין, עקב מחזורים קטנים
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון בתוך יומי,
17-6-14
היה מאוד נכון אתמול לבחור בין הנתונים הטכניים , להמשך ירידות היום כאשר המחיר יורד מכלל הקווים לתמיכה האופקית ב 1330 ומשם שוב , בדומה לאתמול המחיר נתמך וקונים נכנסים !.
ירידה זו , נוספת של היום בהחלט יכולה לסיים את סיפור הירידות , אומנם היא קטנה אבל חשובה.
כמובן נמתין לסגירה ונקבל תובנות למחר.
קובץ מצורף 3692
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון לסופ"ש, 20-6-14
בסה"כ העדכונים השוטפים היו מדוייקים כאשר ניתן כאן את המיקום הטוב להיפוך מעלה שנמצא ב 1334.
המחיר אחרי יומיים כבר פורץ את ה 1356 , ופניו עוד מעלה.
יעד קרוב 1370 ' , לאחר התמודדות עם ה 1367.
צפי שבועי :
חיובי להמשך
קובץ מצורף 3736
תודה ובהצלחה
עובדיה שלום
סליחה שמשהו לא ברור
צפי שבועי
חיובי להמשך
אבל הצבע אדום ? (שאמור להיות שלילי)
כמו כן 1367 לא ניפרץ
אייל
היי אייל בוקר טוב,
אתך הסליחה, הצבע כאן בעדכון שבועי לא משמעותי מבחינתי, הוא רק בא לציין את העדכון השבועי + צפי שבועי.
סליחה על הבלבול.
לגבי ה 1367 ! אתה צודק. ומבחינתי הוא חזק כמו ה 1373.
אבל בוא נמשיך היום ונראה מה קורה , כי למעשה טכנית לא השתנה כלום בגרף אתמול, פרט לניסיון פריצה כושל של שני הקווים.
קובץ מצורף 3807
תודה ובהצלחה,
ושוב סליחה על הבלבול
תא" נפט וגז,
עדכון ל 24-6-14
הגרף בודק היום את ההתנגדות שרק אתמול שבר, כאשר זהוא היום השני ברציפות שהמחיר לא מצליח לפרוץ את ה 1367.
אני לא רואה דאגה כרגע אבל !! במידה והקו ב 1356 ישבר , אזי הירידות יהיו עמוקות יותר.
קובץ מצורף 3827
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון לסופ"ש, 27-6-14.
ליעדו על פי העדכון השבועי הקודם הוא הגיע , וזה היה ל 1370, אבל לפרוץ הוא כבר לא הצליח.
וכרגע כבר רואים בבירור שהמחיר נסחר בתוך תעלה יורדת.
המחיר שובר בהמשך את ה 1367 -- 1356 , ומגיע לסגירה שבועית ב 1350.
כול המתנדים כרגע שליליים, אבל נתון זה הוא פחות חשוב כרגע מהתעלה עצמה, כך שסביר מאוד שהמחיר בדרך לקו התחתון , או לאופקי ב 1334.
נתון התעלה חשוב עד כדי כך שניתן כרגע לקבוע ש:
לא פריצה של הקו העליון, אין כאן מחירים גבוהים, אלא ה היפך, מחירים נמוכים כול פעם עד הפריצה.
קובץ מצורף 3900
תודה ובהצלחה
מדד תא" נפט וגז.
עדכון לסופ"ש, 4-7-14,
קו ה 1350 מצליח להחזיק 6 ימי מסחר ולמעשה כול השבוע +, כאשר אתמול היה שלילי מהקו וחזר למצב סגירה חיובי עם פריצה של ה 1356.כאשר בסופו של יום המחיר כן נתמך על אותו קו מגמה עולה.
הגרף בדרכו ל 2 מקומות טכניים,
1- קו אופקי ב 1367 , שדיברנו עליו בפעמים הקודמות.
2- קו מגמה יורד ב 1370.
צפי שבועי :
חיובי לתחילת השבוע , עם ניסיון להגעה גם לגבוה ב 1390 . לגבי פריצה שלו, לא אוכל להיות בטוח כרגע אבל סיכוי קיים.
קובץ מצורף 3999
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 8-7-14
המדד שירד הים מעל 2% , יורד את הירידות החדות ביותר מאז דצמבר 2013 ( הנר הספציפי מסומן בגרף בחץ אדום ).
גם מדד זה היה חיובי בסופ"ש האחרון ושינה את פניו רק היום , לא כמו שאר המדדים שכבר נחלשו אתמול.
המדד שובר היום 3 תמיכות טכניות , וזה שוב המון !
את ה 1356 -- 1349 -- 1334 כך שפניו נמצאים בדרך ל 1320.
בהחלט יתכן שהמניות המרכיבות אותו שברו בחלקם את ה קו המגן הכפול שדיברתי עליו כול הזמן
צפי למחר שלילי.
קובץ מצורף 4047
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז ,
עדכון ל 9-7-14,
במגזר ממשיך לקבל מוכרים עצבניים, כאשר הוא משיל עוד שני אחוזים היום ,
את ה1320 שהיה יעד הוא שבר ועבר אותו מטה , שובר גם את ה 1305 ונעצר ב 1303, כאשר התמיכה הטובה הקרובה היא ב 1300.
המדד עדיין שלילי למחר , אבל בהחלט יתכן כבר מחר ריקוד סביב ה 1300 ללא שבירה, עקב מצבי קיצון בחלק ממתנדי מומנטום..
קובץ מצורף 4063
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון לסופ"ש 11-7-14
הגרף פותח בגפ מטה אל מתחת לתמיכה הטובה ב 1300 , וממנה מתרומם , והדבר הטכני החשוב שקרה כאן , הוא החזרה מעלה מעל קו מגמה יורד , כול השאר ויש , פחות עקרוני כאן.
כול דשדוש כאן באזורים אלא שבוע הבא יחשב כמצוין להמשך.
קובץ מצורף 4093
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן.
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 15-7-14.
אכן הדבר החשוב שקרה לגרף וכפי שצויין בעדכון השבועי הקצר היה החזרה של המחיר אל מעל קו מגמה יורד, מאז הוא נותן יומיים עליות ונחסם היום בדיוק באותו 1367 הידוע והמוכר.
טכנית זו נקודה מצוינת לחזור מטה, אבל פריצה כאן תוביל את המדד אל הגבוה ב 1390 , לאחר פריצה של ה 1367 - 1373.
1367 זו נקודה למוכרים.
קובץ מצורף 4148
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן.
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון לסופ"ש , 18-7-14
התנהלות הגרף הזה רק באה להוכיח כמה חשוב המעקב הצמוד עם כול הניואנסים הקטנים , וכל תזוזה קטנה.
והמדד עולה ברצף במשך 7 ימי מסחר ומגיע בגבוה ל 1387.5 , כאשר נתתי לו יעד ל 1390!
ישנו כרגע חילוקי דעות בין מתנדי מומנטום ל מתנדי מגמה כאשר המחיר נסחר באופן חיובי בכול הקשור למגמה ואילו במומנטום ישנה החלשה גדולה , כאשר בחלקם כבר בקניות יתר.
הגזרה מאוד ברורה וחשובה...
פריצה של ה 1390 = חיובי להמשך.
שבירה של ה 1376 = היחלשות ברורה.
קובץ מצורף 4188
אמן
תודה ובהצלחה
תא " נפט וגז,
עדכון לסופ"ש, 25-7-14
כול השבוע המחיר נסחר באותם ערכים, ו חשוב מכך מעל ה 1350.
המדד שאין לו סיבות טכניות לפרוץ לגבוה יותר, גם אין לו שום סיבה לפתוח במהלך יורד, כך שהליכה ימינה היא מצוינת למדד ולמניות אשר מרכיבות אותו.
רק במקרה של F.M. , המדד צפוי יהיה לשבור את ה 1330, אחרת אין שום סיבה כרגע.
קובץ מצורף 4269
אמן
תודה ובהצלחה
מדד הנפט והגז,
עדכון לסופ"ש , 1-8-14
אז נכון , כבתי לא מאט פעמים שפריצות כאן לא צפוית כרגע אבל התקרבות זו ל 1330 + ניסיון השבירה שלה אתמול, מחליש מאוד את הגרף ! באספקט השבועי, אבל נותן הזדמנות טובה ליום א" לחזור מעלה.
על כן הגזרה היא ....
שבירת ה 1330 = 1320 - 1300 בדרך (לא נראה כרגע )
פריצה של ה 1340 = 1350 בדרך.
קובץ מצורף 4377
נשתתף בצערם של משפחות של הנופלים ונאחל החלמה מהירה לפצועים
אמן
תודה ובהצלחה
מדד תא" נפט ןגז,
עדכון לסופ"ש, 8-8-14
המדד שובר את ה 1330 שבמשך חודשים שומר עליו, ולכן הוא נותן לעצמו יעד טכני , ל 1310 -- 1300.
צפי שלילי ליום המסחר הבא.
קובץ מצורף 4472
מדד הנפט והגז,
עדכון לסופ"ש, 15-8-14
המד אשר שבר את ה 1330 , תלוי כרגע באוויר ללא תמיכה כי הקרובה הייתה יעד להגעה ב 1310 , והוא לא שם.
אני עדיין צופה המשך היחלשות והגעה ל 1310 -- 1300.
הצפי כרגע נשאר כפי שהיה , שלילי קל.
קובץ מצורף 4593
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון לסופ"ש, 22-8-14
על פי רוח הדברים בעדכון הקודם ב סופ"ש האחרון, הגרף המשיך במהלך ההיחלשות,
הוא אפילו ירד לטעמי קצת יותר מדי , אבל ירידות אלא נותנות למניות להתקרב לכדאיות כניסה בקרוב, כי כמובן , הם רזות יותר, ולפני חודשים כבר כתבתי שפריצות לא צפויות על כן לרדת ולעלות זהו צעד מתבקש.
הגרף נתמך בינתיים על קו ה 1280 , ובמידה ולא יקרה שום דבר חריג, המחיר לא צפוי לשבור קו זה.
הצפי לשבוע הקרוב הוא רגיעה והליכה ימינה עם ירידות מואטות אם בכלל.
קובץ מצורף 4724
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז ,
עדכון בתוך יומי ל 26-8-14
כאן בגרף המגזר רואים בפירוש את הבעייה אשר רואים בחלק מהגרפים של הקבוצה,
ולמחזיקים ! שימו לב בבקשה
כול עוד הגרף הזה לא יפרוץ את ה 1317 , ההיסוס לגבי כול הגרפים במגזר צפוי להימשך !
שהם למעשה אותם בעיות שרואים , כרגע באבנר, ישראמקו, כהן פיתוח , קידוחים
וברגע שגרף זה יפרוץ את ה 1317, המניות הראשיות אשר בתוכו, יוכלו לפרוץ לגבהים.
קובץ מצורף 4775
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז ,
עדכון ל 27-8-14
לפעמים התנהלות עדכונים יוצרת מצב מדהים !!
רק היום בתוך יומי כאשר גרף זה היה סופר חלש כתבתי תנאי להבראה רק ב פריצת ה 1317, והנה בסגירה ישנה פריצה !!!!
אני חייב להוריד את כול הסימנים הרעים לגבי המניות המרכיבות את הגרף זה , עקב הפריצה המדהימה שכבר מאחרינו.
צפי חיובי להמשך.
קובץ מצורף 4779
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון לסופ"ש 29-8-14
התזמון לעליות כאן היו מדוייקים אבל על נשכח שגרף שבועי עדיין נמצא במהלך יורד ועל כן הסיום השבועי ב אדום.
המחיר עולה השבוע מ 1280 בו שהה כ 4 ימי מסחר , אל הגבוה ב 1355 ומגיע לסגירה ב 1338.
כפי שכבר הוזכר הכול בידי הגרף השבועי, על כן שני הכיוונים יכולים להגיע בשבוע הבא.
כאשר הגזרה כאן היא ברורה.:
פריצת ה 1350 = המשך עליות.
שבירה של 1330 = המשך ירידות
במידה והשוק יבחר בירידות יש לקחת בחשבון שהמחיר יוכל לרדת עד ה 1280 חזרה.
ורק מהלך עולה בתחילת השבוע מבטל זאת.
קובץ מצורף 4818
תודה ובהצלחה
מדד תא" נפט וגז.
עדכון לסופ"ש, 12-9-14
המחיר שוהה במקומות גבוהים ובטוחים, כאשר הוא סוגר את השבוע ב 1359 , שהם 9 נק" מעל התמיכה הטובה ב 1350.
לפרוץ את ה 1390 אין לו סיבה, ולשבור את ה 1330 בטח אין לו סיבה על כן זהו הטווח של תנועת המחיר כאשר אין צורך כאן
לא בצפי ולא בגזרה.,כי טכנית לא צפויה שום תנועה חדה לאף כיוון.
קובץ מצורף 4997
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 13-10-14
עבר חודש מאז העדכון האחרון כאן , ובאמת לא קרה שום דבר חריג,
אבל אתמול החלה תנועה מטה שהיא קצת אגרסיבית מהרגיל.
המדד שובר אתמול את ה 1350 , ובכך קובע יעד לתקיפת קו ה 1330 כבר היום או מחר.
להזכירכם 1330 הוא הקו המגן שלו, ובמידה וישבר היעד יעבור ל 1320.
הצפי שלילי להיום.
קובץ מצורף 5321
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון לסופ"ש 17-10-14
הצפי בסופ"ש קודם מדוייק היה , והמדד ממשיך בסבב ירידות כאשר הוא גם הגיע ליעד שניתן ב 1320.
לצערי אני רואה דברים לא טובים כרגע בהקשר להמשך,,, כאשר ישנה סכנה ברורה של תחילת ירידות עמוקות בגרף זה
שיכולות להורית את ערכו מה 1280, כמובן לא היום ולא מחר , כי ציינתי בהמשך.
והרבה תלוי בקו ה 1310 האם יחזיק או לא את התמיכה.
כרגע הצפי נשאר שלילי.
קובץ מצורף 5336
תודה ובהצלחה
מדד תא" נפט וגז.
עדכון ל 22-10-14
הגרף מאוד התחבר לעדכון בסופ"ש ובינתיים קו ה 310 עדיין מתפקד !
המדד נמצא בתיקון עולה כאשר היעדים כרגע הם פריצה של ה 1330 , ועלייה ל 1350 , ושם צריך לבחון את הגרף שוב.
צפי למחר חיובי.
קובץ מצורף 5403
תודה ובהצלחה
מדד תא נפט וגז,
עדכון לסופ"ש 24-10-14
הגרף כרגע בדילמה עם עצמו כאשר הטווח היומי מצפה לתיקון עולה ואילו הטווח השבועי מאוד רוצה ירידות במחיר והוא יקבל!!,
למרות ניסיון עלייה ביומיים האחרונים המוכרים עדיין על העליונה כאשר את קו ה 1330 הם לא נתנו לפרוץ.
באם בכלל יהיו כאן עליות אני צופה עד ה 1350 כרגע ולא יותר כי הגרף צפוי לחזור לירידות .
צפי חיובי במיידי אבל שלילי בהמשך.
קובץ מצורף 5447
תודה ובהצלחה
מדד תא" נפט וגז.
עדכון לסופ"ש 1-11-14
להזכירכם שלפני כשבועיים כתבתי שאני רואה דברים לא טובים כאן , ולאט לאט הם מתגלים בגרף ! כך שהגרף מאוד מחובר לעדכון של סופ"ש האחרון.
המחיר כבר ב 1300 נגע השבוע , והגרף עדיין שלילי.
כאשר ה 1280 -- 1260 הם בהחלט אפשריים בסבב זה.
כול עלייה ביום המסחר הבא, לא מבטלת את היעדים מטה אלא רק דוחה אותם בינתיים.
למרות שישנה אפשרות לעליות ביום המסחר הבא, הצפי הכללי הוא המשך חולשה.
קובץ מצורף 5500
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 3-11-14 1348 H
לחץ המכירות סביב קו ה 1300 נמשך מצד המוכרים , וכפי שעודכן בסופ"ש , שבירת הקו וירידה ל 1280 - 1260 בהחלט אפשריים בסבב זה של המהלך היורד.
כך שבמידה והקו הזה ישבר היום או מחר, אלא היעדים,
קובץ מצורף 5551
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 11-11-14 1150 H
הסיכום בסופ"ש היה .....
"המחיר כבר ב 1300 נגע השבוע , והגרף עדיין שלילי.
כאשר ה 1280 -- 1260 הם בהחלט אפשריים בסבב זה.
כול עלייה ביום המסחר הבא, לא מבטלת את היעדים מטה אלא רק דוחה אותם בינתיים.
למרות שישנה אפשרות לעליות ביום המסחר הבא, הצפי הכללי הוא המשך חולשה."
כך שגם בגרף זה כמו 95% מהנכתב בעדכונים של סופ"ש , היו מדוייקים,
כאשר המדד ב 1280 כבר הגיע והוא עושה דרכו ל 1260.
צפי שלילי להמשך
קובץ מצורף 5656
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 17-11-14,
בסופו של דבר הגרף הגיע מטה לכול היעדים שנתנו כאן, צ וכרגע הוא בעצירה, בלימה, בקו ה 1260.
שימו לב, מכאן המחיר יכול לצאת למהלך עולה מתקן אבל לא מחייב , כי ירידה ל 1250 עדיין אפשרית,
מה שיקבע הוא כן או לא פריצה של ה 1280.
קובץ מצורף 5667
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 18-11-14
כפי שעודכן בבוקר, או פריצה של ה 1280 או חזרה לירידות,
והגרף בחר מטה, כאשר כרגע סכנת שבירת הקו ב 1260 עובר למחר .
צפי שלילי להמשך.
קובץ מצורף 5683
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 18-11-14 1130 H
על פי רוח העדכונים האחרונים המשך היחלשות הגרף מגיעה כאשר הוא נסחר כרגע סביב או מתחת ל קו התמיכה ב 1260 שהיה יעד להגעה.
אני מזכיר ש ישנה עדיין אפשרות לירידה לקראת ה 1250 , אבל איני רואה ירידות מתחת לו.
קובץ מצורף 5707
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 20-11-14
כבר לא מאט טימים שאני כותב על סכנת המשך הירידות לקראת ה 1250 , עם שבירת ה 1260 , ואתמול זה קורה כאשר המחיר פותח בגפ מטה מתחת ל 1260 מנסה לפרוץ, לא מצליח ושם מתנהל עם סגירה יומית ב 1255.
כרגע לאחר שזה קרה , נוסף נתון חדש טכני והוא מאפשר כרגע המשך ירידות לקראת ה 1220 , וזאת בתנאי שקו ה 1250 לא יחזיק היום ויש לכך סיכוי טוב.
הצפי נשאר שלילי כפי שהיה .
קובץ מצורף 5735
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון לסופ"ש 22-11-14
דיברנו רבות השבוע על המדד הזה, ועקבו באופן צמוד אחרי תנועותיו.
זה שבעה ימי מסחר שהמדד נמצא סביב קו תמיכה חשוב ב 1260 , כאשר פעם אחת הוא הגיע גם ל 1251, ש היה יעד טכני להגעה על פי העדכונים.
אזור ה 1250 – 1280 הוא אזור לבלימה , ושם הוא נמצא כרגע , כאשר עליות רציפות המדד יוכל לקבל רק בפריצת ה 1280 שזה למעשה לא רחוק מכאן.
המדד בשל לגמרי למהלך עולה מתקן ועל כן אני מצפה ליציאה מעלה כול יום , כאשר כמובן שישנה חשיבות עליונה שקו ה 1260 -1250 יחזיקו.
צפי חיובי להמשך.
קובץ מצורף 5765
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 23-11-14,
בשל , בשל , אבל את התמיכות הוא לא שומר, והיום המחיר שובר גם את ה 1260 שרק פרץ בבוקר וגם את ה 1250 שהיה יעד להגעה.
כרגע התמיכה הקרובה ב 1244 והמחיר בדרכו לשם.
קובץ מצורף 5809
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 24-11-14 1030 H
הצפי שלי מתחיל להתממש , ואני תקווה שזה ימשך.
דיברתי כאן על יצירת בלימה ומהלך עולה מתקן בין ה 1250 - 1240, וכרגע המחיר ב 1243, לאחר שבירת ה 1240 בבוקר.
כמובן שאין לפעול ללא הסגירה, על כן נמתין לה.
הצפי נשאר חיובי כפי שהיה.
קובץ מצורף 5823
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז,
עדכון ל 25-11-14 1615 H
כמו שאני תמיד כותב, אחד היתרונות של הפורום הזה , ( ויש עוד הרבה כמובן ) הוא היכולת לחפש אחורה ולוודא מה כותבים ומה קרה, ומיכיוון שהכותבים זה אני, הלכתי לחפש מתי כתבתי שאני רואה דברים לא טובים בגרף והגעתי מהר מאוד ל 17-10-14, ששם כתבתי.....
"עדכון לסופ"ש 17-10-14
הצפי בסופ"ש קודם מדוייק היה , והמדד ממשיך בסבב ירידות כאשר הוא גם הגיע ליעד שניתן ב 1320.
לצערי אני רואה דברים לא טובים כרגע בהקשר להמשך,,, כאשר ישנה סכנה ברורה של תחילת ירידות עמוקות בגרף זה
שיכולות להורית את ערכו מה 1280, כמובן לא היום ולא מחר , כי ציינתי בהמשך.
והרבה תלוי בקו ה 1310 האם יחזיק או לא את התמיכה."
ומהסיבה שה 1310 נשבר אזי אותם דברים רעים החלו להופיע ואפילו יותר מהם.
כרגע הגרף בקו ה 1201, עם ירידות חדות של כ 2%, ואין ספק שטכנית לפחות, ( פונדמנטלית, איני יודע מה סיבת הירידות )שבירת ה 1200 = ביקור ב קווים שהגרף הזה לא היה מעל שנה.
נמתין לסגירה .
קובץ מצורף 5838
תודה ובהצלחה
מדד הנפט גז נופל היום בקרוב ל-2%. ככל הנראה הסיבה לכך היא סיבה טכנית ולא סיבה פונדמנטלית. גורמים בשוק ההון מעריכים כי הסיבה לכך נובעת מן העובדה כי גוף מוסדי החליט להקטין פוזיציה לסקטור הנפט גז דרךתעודת סלשל הראל אשר מחויבת למכור את המניות.
תודה לך על ההבהרה,
ולידיעתך, זו סיבה פונד, מה שכתבתה.
הרי גוף מוסדי המקטין או מגדיל החזקות, זו סיבה פונדמנטלית חזקה .
תודה