http://www.s-maof.com/Forum/threads/...9C%D7%95%D7%9D
קח אחד שבמקרה מצאתי היום.
רק בלי ספויילרים, אני רק בעמוד 9 :)
Printable View
http://www.s-maof.com/Forum/threads/...9C%D7%95%D7%9D
קח אחד שבמקרה מצאתי היום.
רק בלי ספויילרים, אני רק בעמוד 9 :)
התייעצות קטנה - מתוך מסגרת הבטחונות כמה מסגרת לא מנוצלת לדעתכם כדאי להשאיר בחודש יחסית רגוע ?
לרון68
מאד פשוט עוברים על כל הודעות באתר וככה תוכל להגיע לכל ההודעות המעניינות שקיים באתר, כולל הודעות מעניינות של חברים, לאו דווקא של שחקן (בכל מקרה זה מה שאני עשיתי).
בוצע התיקון באותם מחירים
עכשיו אנחנו ממש בשוקת צרה וצריכים זהירות גם למטה
כי התיקון יגיע
אבל נראה שלא הייתה ברירה.
הביטחונות הוכפלו אחרי התיקון. האם אני צודק?
אכן הוכפלו --אפילו קצת יותר
במידה ואין לך בטחונות או אתה נמצא על הקצה
אתה יוכל בעלות של 30-40 ש"ח לקרב את ההגנה של הפוטים
לקנות פוט 1050 ולמכור 1040 ---- כך הבטחונות יעמדו על כ- 2400 ש"ח ליחידה במקום 3300
אילן תודה, אבל כרגע עדיין הביטחונות בסדר. האם אתה יודע איך מבצעים את התיקון בזירו?
לא מציע לאחרים לעשות כמוני.
לאחר שהרחקתי לפני מספר ימים מ-1120 ל-1130
הרחקתי חצי כמות היום מ-1130 ל-1140 (עלתה לי ההרחקה -100 ש"ח ליחידה)
אם ממשיכים לעלות ארחיק עוד חצי כמות.
גם כך אני בהפסד לא קטן באסט' זו.
אולי אסתפק ברווח קטן משל שחקן ,
אך כך אני מרגיש יותר בטוח.
כפי שכבר כתבתי בעבר
התיקון שבוצע על ידי בנוסף לפוט שנכתב
קנית הקול 1120
כתיבת 2 קולים ב 1130
קניה 1 בקול 1140
פשוט קניתי פרפר על ה 1130
מה קיבלתי? 2 מרווחים בן 1130 ל 1140
במרווח של 10 נקודות
מאמין שיסגרו ב 100 שח כל מרווח
אם ימשיכו לעלות נבצע עןד 2 פרפרים על ה 1140
עד שהשוק ימחק את המרווחים
כל ביצוע ]פרפרים ילווה בקידום רגל הפוט למימון
רעיון טוב הפרפר על 1130 --- במעט כסף יחסית מרחיק את הסיכון מעליות
בבקשה
שים לב זה ל-15 יחידות:
http://www.zerosum.co.il/Users/2901/...ons/Show/28012
המחירים בתחילה היו לא מאוד טובים
כרגע אני ב-1140 מוגן ב-1150 חצי כמות
ו-1130 מוגן 1150 חצי כמות
ראיתי שהחודש בפורום דיברו כמה פעמים על אפשרות לשורט סקוויז . בדקתי באתר של הבורסה וראיתי שיתרות השורט במעוף דווקא עלו בכ 40% מ 09/08 עד 16/08 . האם עדיין קיימת אפשרות לשורט סקוויז לדעתכם ?
נמכרו 10 קול 1150 למימון "אסטרטגיית אירן".
השווקים באופן מפתיע מתנהגים בעוצמה.מקווה שלא יהיה שורט סקוויז עד לפקיעה כי אז אני אוכל אותה פעמיים ונראה איך שחקן יוציא אותנו מזה.
יום טוב
הלילה זה קורה.הילדים חזרו מהחופש.מחר גנים ובית ספר.כולם בבית עם ההורים.יתכן והבורסה תסגר
בשורות טובות ובהצלחה.אתם מוזמנים לגחך אבל זהו העיתוי הטוב ביותר לפני הבחירות בארה"ב.
סגרתי את האסט' , שלא לפי עצת שחקן מעוף, בכ200שח רווח ליחידה. לא יודע מה יהיה בימים הקרובים ובוודאי שלא מחר. מעדיף להסתפק בפחות. בהצלחה לכולם. דרך אגב הסגירה היתה ב16.15.בהצלחה לכולם
החוזים לא עולים בארה"ב
המעוף עולה - הבנקים עולים
האם השחקנים התחילו בסגירה.
נראה לי שצריך אצבע על הדופק.
יכול להיות סקוויז מתחיל?
יגאל
דוד אתמול לא היתה בקורס
יגאל
לא
מה אמר שחקן?
ואם יש סקוויז למה לא מתקן את האסט'?
אני החלטתי לא לקחת סיכון. הסקוויז של מרץ עוד זכור לי היטב.
סגרתי את הקולים ב 120 ו 660 ש"ח בהתאמה והשארתי הפוטים להשחק.
במקרה הטוב ארוויח כ 100 ש"ח ליחידה (אם אשאיר הפוטים לפקיעה).
בהצלחה לכל מי שנשאר.
לנשום ולהירגע.
אנחנו לא בסקוויז עדין והמדד תחת שליטה.
אם יהיה שינוי כמובן איידע ואתקן במידת הצורך.
תודה שחקן על ההרגעה.
למרות שאני בטוח והוכחת את מימנותך והדאגה שלך לכולנו.
תודה שחקן
למרות שאני כבר ב-1130 ו-1140
האם להרחיק גם 1130 או 1140 אם רואים סקוויז?
ציטוט של שחקן
אנו לא בסקוויז11:35; 1116.8
בינתיים המדד תחת שליטה ואע"פ שסקוויז קרוב אנו עדין לא שם.
במידה ויתרחש כמובן שאעדכן, והודעה מיידית תצא ב SMS .
הרבה מסתפקים אם לסגור או לא, לכאורה אם סוגרים לא לפי היעד, זה סתם עניין של מזל.
אני אבל סגרתי היום עקב יציאה לחופשה (וזה היה התוכנית הראשונית).
בהצלחה לנשארים.
מצו"ב זירוסם ל 2 יחידות http://www.zerosum.co.il/Users/3662/...ons/Show/28013
אני סגרתי את החלק העליון.
ישחקו התטות לפנינו, אבל בחלק התחתון. זה משאיר רווח לפקיעה של 270 ש"ח ליחידה.
תודה לשחקן
אני ממשיך עם האסטרטגיה באש ובמים עם פחדנות לא מרוויחים גרוש
אסטרטגיה מאד מסוכנת.לא מתאים לשחקן.מי שישן טוב בלילה -שיקום.אני בחוץ.
אולי נפסיד באסטרטגיה ואולי לאו אבל היא ממש לא מסוכנת יותר מכל אסטרטגיה אחרת שבצענו, בטח אם
מכניסים למשוואה את המרחק מפקיעה.
ירידה של 1.5 ביומיים היא משהו שעומד על הפרק? נאמר וכן - עדיין תרויח שהרי ברביעי בתום מסחר
במדד 1100 PUT1100 - יהא שווה 500 ש"ח וכמובן שהרווחת יותר מהקול הכתוב.
ירידה של 2% ביומיים היא משהו שעומד על הפרק? נאמר וכן - עדין תרויח מאחר והתקבול הנוכחי הוא
600 ש"ח + רווח מהקול + העובדה שהפוט הכתוב בשל התקבול נכנס למשוואה רק ב 1098.
ירידה של 2.5% ביומיים היא משהו שעומד על הפרק? נאמר וכן - אז נצא ללא רווח אך תרחיש זה יכול
להתממש רק אם יהא גאפ מאחר ובכל תרחיש אחר אנו נסגור "בדרך" ונצא ביעד הרווח.
בבקשה לבחון את האסטרטגיה לפני הסקת מסקנות. גם ביחס לקולים, 1120 משרת אותנו וגם 1125
לא אידיאלי אבל עדין לא היסטריה.
היי
החשש שלי הוא משני מצבי קיצון שלהן לא התייחסת:
1)קטסטרופה למטה(אירן)
2)סקוויז למעלה
לא הייתי כותב על החששות שלי באם לא היינו בשבוע הפקיעה.
אל תכעס עלי.אתה הרי מכיר אותי בתור מלך השפנים ולא נותר לי אלא לאחל לך ולאלה שבפנים לצאת מהאסטרטגיה בכבוד ובהצלחה.
אותי דווקא מלחיץ הצד העליון של האסטרטגיה, ולכן גם סגרתי אותו היום והשארתי רק את מרווח הפוטים.
זה לא רק שאנחנו ממש על 1120 יומיים לפני הפקיעה ובמרחק גדול יותר בצד התחתון (15 נק'). איראן לא רלוונטי ליומיים הקרובחם (ספק אם לחודשיים הבאים).
המדדים בעולם לא רק שלא מגלים סימני התממשות אלא שהם בעמדות זינוק על קווי התנגדות ידועות.
כנ"ל המדד בארץ שיושב לו בניחותא על התמיכה ב-1115.
אותי דווקא מלחיץ הלחץ שלכם, הוא גובל בפאניקה ולדעתי לחינם ואסביר :
אם היינו בהפסד כבד ונאלצים לקדם ולהיות תלויים בחסדי ה - 1120 - זו סיטואציה אחת...
אבל, המצב הוא שאנו נמצאים ברווח וכל הנלחצים למינהם יכלו לסגור אתמול והיום בכל רגע נתון ברווח וכנ"ל מחר על הבוקר תוכלו לסגור ברווח, אמנם לא 25% רווח המיועדים אבל ברווח נכבד של 10% ...
אני, עם שתי טעויות שבצעתי במהלך האסטרטגיה, סגרתי היום ברווח של 1,100 ש"ח ל - 10 יח' :
1.כתבתי קולים 1130 מוגנים ב - 1150 , התחילה עליה וסגרתי בהפסד
2.כששחקן קידם את הפוטים ל - 1080 , אני קידמתי גם את ה - 1040 ל - 1060
שתי הפעולות הנ"ל הקטינו את הרווח בחצי ולמרות זאת סגרתי ב - 110 ש"ח רווח לכל יחידה.
הצעתי ללחוצים : תסגרו בבוקר , אם אתם בלחץ, ברווח ותשתדלו לא להלחיץ את הנשארים באסטרטגיה - שאני מאחל להם ולשחקן, שבסוף תמיד מוכיח שקור רוח הוא מצרך חשוב - לסגור ביעד הרווח המיוחל של 25% ואף למעלה מכך.
הצלחות לכולם במסחר
שימו לב לנתונים האלו המובאים בביזפורטל : " יתרות המכירה בחסר על מניות מדד המעו"ף
ממשיכות לטפס. בשבוע החולף היתרות רשמו שבוע שלישי ברציפות של גידול וזאת כאשר אנחנו מתקרבים ליום פקיעת האופציות. יש לציין כי בעוד היתרות על מניות המעו"ף הגיעו לשיא מאז ה-27 באוקטובר 2011 (10 חודשים!), בשלושת השבועות האחרונים המגמה במניות ת"א 75 היא הפוכה." למי ששכח הפקיעה באוקטובר 2011 היתה מאד אלימה (3%+). כל מה שנמכר בחסר צריכים לקנות חזרה והזמן הכי מתאים למצוא קונים הוא בפקיעה. אני לא יודע מה יקרה בפקיעה החודש אבל תיזהרו!!
יתרות השורט זהו נתון מאד בעייתי.
לעולם לא תדעו מה עומד מנגד לשורט שנפתח על מניה מסויימת,ולכן אתם לא רואים את התמונה הכוללת וחסרים במידע שיכול להיות מכריע.
אני מתקשה לראות איזו מסקנה בכלל אפשר להסיק מיתרת השורט הכוללת, חוץ מעוד אידיקטור שולי מאד בחשיבותו.
הזדכות על שורט-גופי ארביטראז' גדולים,שעובדים על המרווח בין המדד המחושב לסינטטי,יכולים באופן תיאורטי להישאר עם המון סחורה(לונג או שורט) שחייבים לזרוק לשוק ביום הפקיעה כנגד החוזים הפוקעים(אם סגירת המרווח לאחד הכיוונים הייתה גדולה באופן משמעותי במשך החודש מלכיוון השני).
חוץ מזה,אני לא רואה סיבה להיפטר מכל השורט דווקא ביום הפקיעה,בטח לא בצורה שתשפיע על המדד באופן אגרסיבי.
כל טוב