-
Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zapod
שלום elade וכולם
אם כבר על בטוח אז למה אתה לא פותח את השוקת בשבוע השני של כל חודש? כי הרי בשבוע הראשון השחיקה כמעט ולא מורגשת ומצד שני השוק יכול להתחיל מהלך של תנודה מסוכנת. פחות זמן = צמצום סיכון.
תודה
אם אתה באמת מאמין בזה אז תקנה אוכף על הכסף לשבוע הראשון של כל חודש.
לשאלתך:
במקומות שאני כותב בהם, השחיקה לדעתי כן פועלת, והסחירות קטנה. אז אני משתדל לאסוף לפחות שני שליש מהכתיבות (ניחוש) בשבוע הראשון. אבל אני ממש לא מנסה לכתוב על היום הראשון את הכל, אבל קורה שאני כותב גם ביום של הפקיעה כמות מסוימת.
חוצמזה, אני מנסה לנצל ימים תזוזות לכתוב קצת נגד השוק וימים של דשדוש לכתוב לשני הכיוונים.
-
כתיבה כדאית בתחילת החודש באופציות הרחוקות עד רחוקות מאוד.
שם יש שחיקה גם בהתחלה של החודש.
יש עוד יתרון לכתוב בתחילת החודש,אם יש תזוזה אפילו תזוזה חזקה ניתן בקלות להתרחק מפני שיש בשר (פרמיה)באופציות הרחוקות.
ככל שמתקרבים לפקיעה הרחקה מתחילה להיות יקרה יותר מרווחים(דלתא) בין האופציות מתקבצים.
לכן אני אישית מעדיף להיות אמיץ בהתחלת החודש ופחדן לקרת הסוף,רוב הנזקים ספגתי בשבוע פקיעה כולל פקיע עצמה.
מה שכן חשוב להשאיר בטחונות למקרה של תנוע חריגה.
-
היום זה יום טוב להשתכשך בתוך השוקת :)
ירידה בסטייה מכניסה כסף גם מלמעלה וגם מלמטה
כתבתי עוד קצת 1200 במחירים 105 עד 95 לדעתי אם לא יהיו ירידות חריפות השחיקה של סופ"ש פלוס יום העצמאות גומר
את האופציה הזו לגמרי
-
אני כבר עברתי לרווח. אמנם קטן, אבל רווח.
צריך להזהר משאננות. למרות הסטיה הנמוכה, עדיין יש חוסר יציבות. עוד לא הגענו לדישדוש המיוחל.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי freedom
כתבתי עוד קצת 1200 במחירים 105 עד 95 לדעתי אם לא יהיו ירידות חריפות השחיקה של סופ"ש פלוס יום העצמאות גומר
את האופציה הזו לגמרי
פוט 1200 באווירה הזאת של השוק, ובזמן שיש עד לפקיעה, שווה למשחק בגפרורים בתחנת דלק.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי פועל קטן
ציטוט:
את האופציה הזו לגמרי
פוט 1200 באווירה הזאת של השוק, ובזמן שיש עד לפקיעה, שווה למשחק בגפרורים בתחנת דלק.
אני כתוב ב-1200 (מכרתי די הרבה ב-220 ש"ח לפני מס' ימים.)
היום למרות הירידות 132 ש"ח.
אתמול כתבתי 1340 ב-250 ש"ח היום סיימו ב-111 ש"ח (לא הייתי ליד מחשב אחרת הייתי קונה אותם חזרה - אני לא בטוח שלא נראה עליות לאחר עצמאות)
בינתיים השוקת ברווח של 2.2%
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי פועל קטן
ציטוט:
את האופציה הזו לגמרי
בכל זאת 77 נק'...אחרי מימוש של 4%...
ואל תשכח שיש לי הגנות שלא פירטתי אותם כאן :)
-
הייתה איזו התדרדרות במצב לקראת סוף היום. חבל. חזרתי ל 0%.
פועל קטן, אתה צודק ש 1200 קרוב. הדימוי שלך קצת קיצוני, כי אנחנו (עדיין) לא במפולת ויש אפשרות להזיז בנזק קטן.
ארה"ב נסוגה קלות היום. בלי פרופורציה לירידות אצלנו. מה שמגדיל את הסיכוי אצלנו לעצירת הירידות ועד מעבר לעליות קלות.
נראה מה יהיה מחר.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
הייתה איזו התדרדרות במצב לקראת סוף היום. חבל. חזרתי ל 0%.
פועל קטן, אתה צודק ש 1200 קרוב. הדימוי שלך קצת קיצוני, כי אנחנו (עדיין) לא במפולת ויש אפשרות להזיז בנזק קטן.
ארה"ב נסוגה קלות היום. בלי פרופורציה לירידות אצלנו. מה שמגדיל את הסיכוי אצלנו לעצירת הירידות ועד מעבר לעליות קלות.
נראה מה יהיה מחר.
ניו-יורק אפילו יותר קרובה לעליות מאשר לירידות - רק הארביטראג' באיזור 0.3 (כשאם משקללים את עליית הדולר מתקרבים לחצי אחוז..)
השוק משול בעיניי לקפיץ שכאשר ישתחרר יוכל לעלות במהירות ובעוצמה שלא ראינו.
-
נקודה מעניינת לגבי השוקת (שלי):
פתחתי אותה לפני שבוע, כאשר המדד הסתובב באזור ה 1320 והסטיה הייתה נמוכה.
הימרתי על כיוון ולכן פתחתי בעיקר למטה. רק אחרי יומריים כשראיתי שההימור כשל, פתחתי גם למעלה. במחירים ככה ככה.
ללא ספק, נקודת מוצא רחוקה מאידאלי.
שבוע אחרי, 43 נקודות נמוך יותר, מצב השוקת 0%. מה שמראה שהמרחק הרב (יחסית), נתן את ההגנה. הישיבה בחיבוק ידיים בשלב זה הייתה הדבר הנכון לעשות.
בשבוע הבא, אם המגמה תמשיך, כבר אי אפשר יהיה להסתפק בהמתנה פאסיבית, ויהיה צורך להתחיל להזיז.
אם לעומת זאת יהיה דישדוש/עליות, הרי ששבוע הבא צפוי להיות שבוע ריווחי.
-
כמה פתחת למטה שאתה על 0 רווח או פסד ?
-
יש מצב לעליות קלות מחר. לא משהו היסטרי, אבל יעלה.
יש לנו יום מסחר אחד, ואחר כך יומיים מנוחה.
-
בוקר טוב לכל המהמרים
רק תעזרו לי להבין בבקשה, למה P1200 מסוכן, הוא רחוק מאד , ואם התחיל החודש ב1320-30, נדיר שירד בפתאומיות כל כך, גם המשבר אצל הערבים שהזיז לנו רק בנפט, לא הפיל את השוק עד כדי כך, ואם יפרוץ חלילה עימות עם אירן, -שלפי ההיסטוריה של 30 השנים האחרונות לא נראה עדיין בקרוב ראש ממשלה עם אומץ מספיק להתחיל איתם- זה עדיין לא יזיז ביום אחד עד כדי כך, לדעתי גם אם אירן 'יתחילו' לאף ראש ממשלה לא יהיה את האומץ 'להחזיר' וישאירו את העבודה השחורה לאוב/סמה.
-
מלי בעניין המהמרים אני לא מסכים לחלוטין.
בעניין ה1200 אין מדובר שביום אחד המדד יגיע לשם אך בהיתחשב בזמן הארוך עד הפקיעה הסבירות קיימת,המחיר שלו משקף את זה.
לכן אם השוק ממשיך לרדת עדיף להזיז על מנת לא להיות כתוב ב1200 כאשר המדד לדוגמה ב1220 או 1230 .
-
אני שוקל להתחיל להתקרב למעלה.
יש לי עדיין 1390 שאפשר לקרב קצת.
יומיים עכשיו לא יהיה מסחר, ואחרי זה זה כבר שבועיים לפקיעה. זאת אומרת שזמן הקרובים אוזל...
-
טוב. אז קרבתי קצת ל 1360. זה הכי קרוב שבא בחשבון מבחינתי. טעם או לא טעם.
כמיטב המסורת שלי החודש, עשיתי את זה בתיזמון ככה ככה.
סתם יש ריח היום של שינוי מגמה אולי. כי כבר היינו בירידות, אין חוצלארצים היום, ופתאום צצו קונים והתחילו לקנות.
כנראה שהגיעו למסקנה שיש כאן איזה מינימום מקומי, ויש הזדמנות.
-
ציטוט:
סתם יש ריח היום של שינוי מגמה אולי. כי כבר היינו בירידות, אין חוצלארצים היום, ופתאום צצו קונים והתחילו לקנות.
היום זה השחקנים בעיקר!!!
השתמשו בבנקים באופן מובהק
מה שנקרא בפי הסוחרים "השחלה" :)
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
ציטוט:
היום זה השחקנים בעיקר!!!
השתמשו בבנקים באופן מובהק
מה שנקרא בפי הסוחרים "השחלה" :)
ת"א 75 עולה כרגע 1.14%...
-
פתחתי פוטים ב-1210 ו-1220
קולים פתחתי ב-1380 לא מוגן (קבלתי רק 45 ש"ח, אבל גם משהו)
בבקר נתתי הוראה ל- P1180 ב-80 ש"ח , נסחר אז ב-75 , לא תפס.
עכשיו נסחר ב-35 ש"ח
לי נראה שהמגמה מעט השתנתה בשלב זה לדשדוש בין 1280 ל- 1295
הירידה ל-1272 נראה כמו סידור ידים של השחקנים.
חשבתי כך כאשר זה קרה, אך חששתי לעשות צעדים כמו למקור פוטים גבוהים.
תוך כדי כתיבה המדד בורח למטה, שמישהו יעצור אותו ויסובב אותו חזרה למעלה.(עכשיו כבר 0.7)
-
השוקת שלי הרביצה היום גז בכיוון הטוב. הרווחים מתחילים להצטבר. P1200 נראה פיתאום רגוע מאד.
גם C1360 שפתחתי בתיזמון בינוני, גמר ברווח. בקיצור, אין תלונות. אני מזמין המשך הסתובבות באזור הזה. ויש מצב שזה גם מה שיקרה.
-
פתחתי פוטים ב-1200 ו-1220
קולים פתחתי ב-1380 לא מוגן (קבלתי רק 45 ש"ח, אבל גם משהו)
עיתוי לא טוב לפוטים וטוב לקולים.
קבלתי רק 110 ש"ח על 1220 עכשיו 124 ש"ח
קבלתי 61 ש"ח על 1200 עכשיו 60 למרות שמכרתי לפני חלק ממחיקת הירידות(אגב חלק גדול מה-1200 שלי נמכרו בתחילת החודש ב-220 ש"ח)
ה- C1380 נסגר ב-30 ש"ח (לצערי רק 10 יחידות, ואולי נראה עליות רציניות אחרי יום העצמאות וזה יהיה לשמחתי)
סה"כ ברווח יפה מאוד החודש בין 1220 ל-1380 ( יש לי גם ב-1340 לטעם בינתיים ברווח יפה)
-
הולך מצוין
נראה ש-1200 מחוק
גם 1220 בדרך
משום מה קשה לפרוץ את 1295
האם זה אומר לפתוח עכשיו קולים???
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
הולך מצוין
נראה ש-1200 מחוק
גם 1220 בדרך
משום מה קשה לפרוץ את 1295
האם זה אומר לפתוח עכשיו קולים???
מי אומר שלא פורצים את 1295?
עכשיו צריך לעלות ל-1305 ויהיה מאוד נחמד.
צריך לשים לב שבארה"ב היו מס' ימים עליות רצופות ,
יצטרכו שם מעט הפוגה, אם כי הכיוון נראה למעלה.
-
אני מתחיל להתכונן לפקיעה:
קרוב (כנראה אחרון) בפוטים - הזזה מ 1190 ל 1240.
כמות חלקית בלבד. משהו שיהיה אפשר להזיז חזרה אם יהיו בעיות, בנזק סביר.
שבוע הבא אמור להיות השבוע עם השחיקה המקסימלית של השוקת.
אחר כך, בשבוע הפקיעה כבר השוקת צריכה להיות שחוקה, וכבר לא לתת כלום.
בצד של הקולים לא מזיז כלום. יש לי 1360, שזה הכי קרוב שאני מוכן לרדת. וגם זה בכמות חלקית.
-
אני כתוב גם ב-1340 מכרתי ב-240 ש"ח בממוצע לפני מס' ימים,
הגיע כבר ל -111 אבל לא קניתי חזרה, עתה נסחר ב-150.(מעט יחידות)
השאר ב-1380
היום פתחתי עוד 10 יחידות ב-1370 במחירים מצחיקים - 50 ש"ח קבלתי.
נראה שזה הולך לפקיעה.
-
ה 1240 שמכרתי יחסית במחיר זול, המשיך בדרכו למטה, מה שאישר שזה היה רעיון טוב.
מצד שני ה C1360 כמעט ולא זז היום, וזאת למרות העליה החדה.
הענין טמון כמובן בסטיה, שירדה היום כבר לשפל של 11.3%, ועדיין לא אמרה את המילה האחרונה.
אז מה הלאה? קשה מאד לדעת. מצד אחד יש אופטימיות קוסמית קבועה. הרי אם לפני כמה שנים היו הורדות דרוג חזקות כאלו למדינות אירופאיות, הרי שזה היה מצית תבערות.
ואילו היום, זה הופך להיות ידיעה קטנה בעמוד 19 בעיתון. לא מזיז לאף אחד.
מצד שני, הייתה הרגשה שבוע שעבר, שנגמר הדלק שמזין את העליות.
בקיצור, אני לא יודע מה הולך להיות. אבל אם בכל זאת הייתי צריך להמר, הייתי אומר שהולכים לנוח קצת באזור ה 1300. זה טוב לכולם.
-
ירידות בארה"ב שהתמתנו בסופו של דבר. אחוז אחד. ממש לא התפרקות, אלא משהו סביר אחרי כל כך הרבה עליות.
ירידות במחירי הסחורות, שזה דבר טוב.
עליות יפות בטבע.
אירופה עמדה.
מסקנה: מחר יתחיל בירידה קלה. משהו כמו 0.3%-0.5%. לגבי המשך היום, כמובן שאי אפשר לדעת.
-
שלום לך דמי כיס, אתה ענק בתחום השקתות
מה מצב הנזק של אפריל? תעדכן!
בהצלחה
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ptreus
שלום לך דמי כיס, אתה ענק בתחום השקתות
מה מצב הנזק של אפריל? תעדכן!
בהצלחה
רוב תודות על הקומפלימנט.
מצב הנזק בחתימה מעודכן לאפריל.
-
פתחתי היום C1350 קבלתי 55 ש"ח
ומעט C1340 קבלתי 100 ש"ח
הפוטים מאתמול לא ניזוקו באופן משמעותי.
לעומת זאת ה-C1340 שהיו לי הניבו תשואה יפה.
סה"כ יום עם מעט הפסדים, זניחים בינתיים,
מקווה שהעליה בחוזים תגיע אחה"צ ואז הירידות תחלשנה.
-
C1240 שפתחתי אתמול, מזיק לי היום. נזק סביר מאד. כרגע לא מזיז ולא נוגע. בסך הכל זו כמות קטנה. הרוב אצלי עדיין ב 1200 ו 1190. נראה מה יהיה בוויקאנד.
-
ציטוט:
C1240 שפתחתי אתמול, מזיק לי היום. נזק סביר מאד. כרגע לא מזיז ולא נוגע. בסך הכל זו כמות קטנה. הרוב אצלי עדיין ב 1200 ו 1190. נראה מה יהיה בוויקאנד.
אתה ודאי מתכוון P1240
-
ציטוט:
יש לי שאלה בקשר לשרשור כולו: שמו: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנות.
מאי - הבנתי למה
כנ"ל גם דיונים ופרשנויות.
שוקת זה כבר טיפה מטעה כאשר חופשי פותחים צד אחד עם או בלי בטחונות.
אבל אני כותב את התגובה הזו בגלל המלה "רחבה" האם פוטים 3.8% מהכסף נחשבים שוקת רחבה? שבועיים לפקיעה! אחרי ספטמבר כמה אחוז נשבעת שאתה לא נכנס לשבוע פקיעה?
נו באמת, אני לא צריך את התשובה אבל יש בזה משהו קצת לא בסדר להטעות את ציבור הקוראים של האתר, ולגרום להם לחשוב שיש כאן חברה שמשוקת רחבההה מרווחים בסיכון די נמוך 3-5% לחודש. כאשר כמעט מכל טעם שאני יכל לחשוב עליו, זה תאור טיפה מטעה. מה גם שחדשים באתר או בשרשור יכלים להגיע לשרשור שלי ולגלות לזעזוע לשהם שיש פריאירים (אני) שמסתפקים (מפחדנות וטיפשות) באחוז אחד פלוס מינוס פירורים וזה מוציא לי שם רע (למעשה זו הסיבה שאני כותב, לשמור על שמי הטוב).
לכן אני מציע את השם הבא בשביל השרשור של יוני:
[center:2l7yir24]אסטרטגית מגל כפול,
מתחיל רחוק נגמר קרוב,
בד"כ מספקת תשואה חודשית מאידוף-ית ולעיתים נדירות כורתת את ראש המבצע.
יוני - דיונים ופרשנויות.[/center:2l7yir24]
הרעיון של המגל בא לי גם בגלל חג הקציר הקרוב וגם בגלל שהאסטרטגיה פשוט קוצרת את האופציות הרחוקות, המגל הכפול מסמל את הפוטים והקולים.
אני חושש שהשם שהצעתי טיפה ארוך, אשמח לקבל רעיונות לקיצור.
שלכם,
א.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי elade
ציטוט:
יש לי שאלה בקשר לשרשור כולו: שמו: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנות.
מאי - הבנתי למה
כנ"ל גם דיונים ופרשנויות.
שוקת זה כבר טיפה מטעה כאשר חופשי פותחים צד אחד עם או בלי בטחונות.
אבל אני כותב את התגובה הזו בגלל המלה "רחבה" האם פוטים 3.8% מהכסף נחשבים שוקת רחבה? שבועיים לפקיעה! אחרי ספטמבר כמה אחוז נשבעת שאתה לא נכנס לשבוע פקיעה?
נו באמת, אני לא צריך את התשובה אבל יש בזה משהו קצת לא בסדר להטעות את ציבור הקוראים של האתר, ולגרום להם לחשוב שיש כאן חברה שמשוקת רחבההה מרווחים בסיכון די נמוך 3-5% לחודש. כאשר כמעט מכל טעם שאני יכל לחשוב עליו, זה תאור טיפה מטעה. מה גם שחדשים באתר או בשרשור יכלים להגיע לשרשור שלי ולגלות לזעזוע לשהם שיש פריאירים (אני) שמסתפקים (מפחדנות וטיפשות) באחוז אחד פלוס מינוס פירורים וזה מוציא לי שם רע (למעשה זו הסיבה שאני כותב, לשמור על שמי הטוב).
לכן אני מציע את השם הבא בשביל השרשור של יוני:
[center:wnrprtps]אסטרטגית מגל כפול,
מתחיל רחוק נגמר קרוב,
בד"כ מספקת תשואה חודשית מאידוף-ית ולעיתים נדירות כורתת את ראש המבצע.
יוני - דיונים ופרשנויות.[/center:wnrprtps]
הרעיון של המגל בא לי גם בגלל חג הקציר הקרוב וגם בגלל שהאסטרטגיה פשוט קוצרת את האופציות הרחוקות, המגל הכפול מסמל את הפוטים והקולים.
אני חושש שהשם שהצעתי טיפה ארוך, אשמח לקבל רעיונות לקיצור.
שלכם,
א.
ענק :d
-
כתבת חריף ויפה מאד.
וביקורת זה דבר מבורך.
אבל אני לא מסכים עם התוכן.
מכיוון שציטט את ההודעה שלי, אני אתייחס לפוזיציה שלי, שלגביה אתה מתעלם מנקודה חשובה:
השוקת שלי למטה, היא בעיקר 1190-1200.
השוקת שלי למעלה היא בעיקר 1370-1380.
יש לי כמות קטנה שאיתה אני מוכן לקחת ריסק יותר גדול, והיא ב 1240-1360.
זהו סיכון שאני מוכן לקחת כרגע, מכיוון שלאור ההערכות שלי, לא נגיע לשם (סטיית תקן נמוכה מאד, וכו' וכו').
במידה והמדד יתקרב לאחד משני הצדדים, אני ארחיק אותו, וזה יעלה לי ב 1%-2% מהרווח החודשי הצפוי.
שיטת העבודה שהחלטתי עליה, (ולא בשליפה, אלא כתוכנית מחושבת) היא להיות נועז יותר בהתחלה, ופחדן מאד לקראת הפקיעה.
זו המסקנה העיקרית שלי לגבי ספטמבר. אסור להתקרב בשבוע פקיעה. תדפדף אחורה ותראה שאני מאד נזהר מהעניין הזה. בשבוע הפקיעה קשה עד בילתי אפשרי להרחיק.
זו השיטה שלי. ושכל אחד יעשה איך שהוא מבין.
-
ובנתיים, ארה"ב עברה לירוק יפה. גם הירידות באירופה התמתנו מאד.
כך שאם מחר האווירה האופטימית תמשיך, יש מצב שנראה ביום ראשון עליות. מה שישאיר את המדד ברצועה שמתאימה לכולם.
-
סחתיין על קבלת הביקורת הטובה!
אני כותב גם כדי לשעשע את עצמי, זו מגרעה שלי ממזמן - לשעשע את עצמי :), אבל מאז שהשתחררתי מצהל אני לא מסתבך בגללה.
לדעתי, זה קצת חצוף , אבל אתה כן מסכים עם התוכן. אתה מסכים ש קול 1240 כרגע הוא מסוכן ואתה אומר שאתה לוקח ריסק גדול יותר בגללו. אתה לא כתבת את כל הפוזיציה שם כי זה באמת סיכון גדול גם לשיטתך. אני כמובן מסכים, שהיחס בין הכתיבות הרחוקות יותר 1200, ו1240 הוא חלק מרכזי ונכון שהתעלמתי מהיחס בינהם, בעיקר כי אני לא יודע מה הוא. לגמרי לא ברור מהשרשור אם זה יחס של 1:1 2:1 או 10:1 לטובת הרחוקים, אולי אפילו 20:1 אין לי מושג. אם מתחשק לך לחשוף פרט זה אתה מוזמן אבל זה לא באמת קריטי לדיון.
שום דבר לא קריטי, למיטב ידיעתי אני לא אחד מהיורשים שלך ולמעשה של אף אחד באתר אז לא באמת משנה לי מה תעשו אם הכסף. אבל מה בדיונים על מה מסוכן ומה לא ואיך מתכננים אסט' מביאים כל מיני סטטיסיקות לתנועה X ב Y ימים. ואז באים כל מיני חחמולוגים כמוני ואומרים אני כותב ככה וככה רחוק וזה מספיק בטוח לי. או אולי לא יותר מידי מסוכן לי. ואז אתה מגיע ואומר או אולי משתמע ממה שאתה אומר (בתחילת החודש הזה) שאתה כותב סטרייק וחצי או 2 קרוב יותר ועושה הרבה יותר כסף. עכשיו אני סקרן לדעת בעצם מה היחס בין הכתיבות, או למעשה היחס בין התקבול של השוקת הקרובה לרחוקה... מה היחס בין הבטוחונות של כל אחת (בערך)? ככה תהיה השוואה פיירית בין האסטרטגיות שוקת רחבה (לא יודע מי אשכרה כותב כך אולי איציק אמרת שהציע זאת) שלי - אוכף רחב, ושלך - מגל כפול וגו'
כתבתי הרבה מידי, זה הבעיה בכתיבה עיוורת אני כותב כמעט באותו הקצב שאני מדבר ואני גם מדבר מהר מידי וגם הרבה מידי אז...
בכל מקרה הצלחות לכולם,
א.
נ.ב.
בתיק שלי מימשתי היום כמה מניות ברצף הגעתי ל35% נזילות. אני מתחיל לחשוש ממה שקוראים לו כולם הקלקלה העולמית, לא יודע אולי אני בתקופה של פארנואיה. אבל אני לא אוהב את העניין שאין שום יבשת שמשהו לא גרוע קורה בה (אנטרטיקה בסדר, ואולי גם אוסטרליה אבל אני מתכוון למקומות שאשכרה יש בהם אנשים...) יפן, ארהב, PIGS וחברים , לך תדע מה ענינים עם סין, החברים פה מסביבנו עושים שמח. אללה יסתור אני ממשיך להפחיד את עצמי.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי elade
סחתיין על קבלת הביקורת הטובה!
אני כותב גם כדי לשעשע את עצמי, זו מגרעה שלי ממזמן - לשעשע את עצמי :), אבל מאז שהשתחררתי מצהל אני לא מסתבך בגללה.
לדעתי, זה קצת חצוף , אבל אתה כן מסכים עם התוכן. אתה מסכים ש קול 1240 כרגע הוא מסוכן ואתה אומר שאתה לוקח ריסק גדול יותר בגללו. אתה לא כתבת את כל הפוזיציה שם כי זה באמת סיכון גדול גם לשיטתך. אני כמובן מסכים, שהיחס בין הכתיבות הרחוקות יותר 1200, ו1240 הוא חלק מרכזי ונכון שהתעלמתי מהיחס בינהם, בעיקר כי אני לא יודע מה הוא. לגמרי לא ברור מהשרשור אם זה יחס של 1:1 2:1 או 10:1 לטובת הרחוקים, אולי אפילו 20:1 אין לי מושג. אם מתחשק לך לחשוף פרט זה אתה מוזמן אבל זה לא באמת קריטי לדיון.
שום דבר לא קריטי, למיטב ידיעתי אני לא אחד מהיורשים שלך ולמעשה של אף אחד באתר אז לא באמת משנה לי מה תעשו אם הכסף. אבל מה בדיונים על מה מסוכן ומה לא ואיך מתכננים אסט' מביאים כל מיני סטטיסיקות לתנועה X ב Y ימים. ואז באים כל מיני חחמולוגים כמוני ואומרים אני כותב ככה וככה רחוק וזה מספיק בטוח לי. או אולי לא יותר מידי מסוכן לי. ואז אתה מגיע ואומר או אולי משתמע ממה שאתה אומר (בתחילת החודש הזה) שאתה כותב סטרייק וחצי או 2 קרוב יותר ועושה הרבה יותר כסף. עכשיו אני סקרן לדעת בעצם מה היחס בין הכתיבות, או למעשה היחס בין התקבול של השוקת הקרובה לרחוקה... מה היחס בין הבטוחונות של כל אחת (בערך)? ככה תהיה השוואה פיירית בין האסטרטגיות שוקת רחבה (לא יודע מי אשכרה כותב כך אולי איציק אמרת שהציע זאת) שלי - אוכף רחב, ושלך - מגל כפול וגו'
כתבתי הרבה מידי, זה הבעיה בכתיבה עיוורת אני כותב כמעט באותו הקצב שאני מדבר ואני גם מדבר מהר מידי וגם הרבה מידי אז...
בכל מקרה הצלחות לכולם,
א.
נ.ב.
בתיק שלי מימשתי היום כמה מניות ברצף הגעתי ל35% נזילות. אני מתחיל לחשוש ממה שקוראים לו כולם הקלקלה העולמית, לא יודע אולי אני בתקופה של פארנואיה. אבל אני לא אוהב את העניין שאין שום יבשת שמשהו לא גרוע קורה בה (אנטרטיקה בסדר, ואולי גם אוסטרליה אבל אני מתכוון למקומות שאשכרה יש בהם אנשים...) יפן, ארהב, PIGS וחברים , לך תדע מה ענינים עם סין, החברים פה מסביבנו עושים שמח. אללה יסתור אני ממשיך להפחיד את עצמי.
אכן הודעה מבולבלת מאד.
לגבי השוואה, אני לא בתחרות עם אף אחד, ומציע גם לך לא להיות בתחרות. אני בהחלט מכבד את אלו שמנסים לקחת 1.5% בחודש, כפי שאני מכבד את אלו שמנסים לקחת 15% בחודש (ואף 25% כמו ששחקן עושה). כל אחד שיעשה מה שמתאים לו. לי מתאים להיות בגבול של 3% - 4.5% בחודש. זה לא שאני עובד לפי הרווח. אני עובד לפי הסיכון שאני מוכן לקחת. וזה אחוז הרווח שיוצא. אם הולך לי טוב (תפסתי מרווחים טובים, בדיוק נפלתי על נקודות קצה טובות) אז זה יגיע ל 4.5%. ואם הלך פחות טוב (בדיוק פיספסתי מגמה) אז זה יהיה 3%. ואם לפני חודשיים זה היה רק 2% אז גם אמרתי תודה רבה.
היחס אצלי הוא 1:4 (לטובת השוקת הרחוקה כמובן). על פי החישוב שלי, אני מסכן רווח פוטנציאלי ולא קרן. זה לא מספר ברזל. זה יצא ככה החודש. והגבולות הם כי זה מתאים להערכות שלי החודש. חודש שעבר התקרבתי הרבה פחות. ואולי חודש הבא אני גם לא אתקרב. הכל בהתאם לנסיבות.
-
P1240 הוזזו היום אקספרס ל P1220 (ללא הכפלות).
ההימור נכשל, אבל זה מה יש. כרגע המטרה שלי לגמור את מאי ברווח. לא כל כך משנה כמה.
כרגע השוקת נמצאת בהפסד של 1%.
-
אם אנחנו בדשדוש,
אז אנחנו בתחתיתו.
וצפויה עליה.
אני כתוב די הרבה ב-1220 וגם התחלתי לשקול להזיז(את הכמות האחרונה מכרתי בערך ב-55 ש"ח)
אבל אחכה עד מחר אחה"צ ונקוה שתהיה עליה.
הקולים (אפילו ה-1340 כל שכן ה-1370 ששם רוב הכתיבות שלי בקולים) נשחקו יפה
השוקת שלי היום הפסידה לא מעט, היות ורוב הכתיבות שלי בפוטים.
לדמי כיס:
אני מעריך מאוד את הזהירות העיקבית שלך.