Re: אסטרטגיית 19/9 – המשך תיקון/מיקסום רווח !
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ארי1
מה קורה אם לא יכולתי לתת פקודת התיקון כי מגדל הייתה להם בעיה באינטרנט ולא ענו לי לטלפון?
האם הנזק עצום? אפשר לתבוע אותם על זה?
עוצמת הנזק תלויה במספר הכפולות שבצעת את האסטרטגיה. אם מדד הפקיעה יהיה, כפי שמסתמן, מעל 1200, אז הנזק הוא הפרמיה שלא קיבלת על כתיבות הפוטים, בסביבות 600-700 ש"ח לכל יחידה על שני התיקונים.
לגבי תביעות, אני לא עו"ד, בל בטוח אפשר לסמוך עליהם שהחתימו אותך כמה פעמים על הצהרה שאם יש תקלות מסוג זה, אז הנזק עליך.
אם אתה מסכם את החודש, כולל הבאסה הזאת, תראה שהרווחנו יפה מאוד הודות לשחקן.
עשיתי הרבה יחידות אז הפסד די גדול נראה לי. יש בעיה גם שנידרש פי 3 פי 4 מהבטחונות ששמנו בהתחלה לתיקונים.שחקן חייב להגיד כמה בטחונות נידרש לכל יחידה וכמה להשאיר לתיקונים ואיך לשחרר בטחונות אם יש בעיה.אופשן ליין סימולטור טוב לשימוש בכל שלבי האסטרטגיה?
כמות הביטחונות נובעת ממספר התיקונים שיהיו לאחר השקת האסטרטגיה. אין כל אפשרות לדעת מראש אם לא ניחנת בכישורי נבואה
דוד
בהמשך לדבריו של דוד:
(א): בד"כ ניתן להקטין בטחונות, ע"י רכישת אופציות רחוקות יותר (C או P תלוי באיזה צד התיקון), רק שזה צפוי להקטין את הרווח.
(ב): optionline נותן שירות טוב מאוד, רק שהוא מתעדכן בפיגור של 20 דקות כמו רוב התוכנות החינמיות.
מקווה שעזרתי.
במקרה למשל שקניה עולה פחות מהמכירה עדיף לקנות כמה שיותר כדי לבצע מכירה כלומר לבצע יותר קניות הגנות כדי לשחרר בטחונות שיאפשר לי לכתוב את כל הכמות?
כמה בטחונות אתם משאירים באסטרטגיות השבועיות חוץ מהבטחונות בהתחלה כי ל אידוע כמה תיקונים יהיו ובאיזה היקף?
ארי:
בקשר לבטחונות שצריך לשמור כדי שזה לא ישבש את מהלך ביצוע האסטרטגיה (שהוא קריטי להצלחתה) - אני מנהל וירטואלית שני תיקים מקבילים, למרות שלמעשה זה תיק אחד אצל ברוקר אחד וכו'. התיק הראשון, שבו נמצא כמעט כל הכסף, הוא לטווח ארוך (פנסיה וכד') ובו נכסים סולידיים (אג"ח מדינה, אג"ח חברות בדירוגים גבוהים ומניות מהשורה הראשונה). תיק זה בגלל היקפו משמש כבטחונות לתיק השני (שהיקפו קטן יחסית לראשון), שהוא לטווח קצר, המכיל אסטרטגיות מעו"ף, סווינגים וכד',. התיק השני הזה משמש לפעמים גידור לתיק הראשון. זו הסיבה שלי אישית אין אף פעם בעייה של בטחונות.
אתה יכול לעשות סימולציות ב- optionline איך רכישות כאלו או אחרות של אופציות רחוקות משפיעות על הבטחונות (שהן ההפסד המקסימאלי שצפוי).
כעיקרון, כמו שדוד הסביר קודם, לא ניתן לדעת מראש מה היקף הבטחונות שצריך לשמור. אם היינו יודעים איזה תיקונים נצטרך לעשות, אז מלכתחילה לא היינו בונים את האסט' כך שנדרש לתקן אותה...
מקווה שעזרתי.
מישהו יכול לרשום כמה הפסד יצא לאסטרטגיה זו?
תודה!!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonjon
מישהו יכול לרשום כמה הפסד יצא לאסטרטגיה זו?
תודה!!
http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=127&t=10674
ציטוט:
פורסם במקור על ידי רואה ממטר
תודה לך ולשחקן!!
ארי1 שלום אי אפשר לתבוע חברה לניהול תיקם בגין נפילה של חומרה את חתום על מסמכים שמונעים ממך תביעות מהסוג הזהאני עובד באקסלנס ואתמול בשיא הלחץ המערכות נפלו פעמיים אני מקווה בשבילך שלא היתה כתובכל קולים