ששי צודק 100%.
ותפסיקו עם המשפט של ריבית נמוכה => אין אלטרנטיבה => אנשים ישקיעו במניות בארץ.
אנשים משקיעים היום בכל דבר כמעט דרך תעודות סל ולא חייבים להשקיע דווקא בשוק המקומי !!!
ככה שיש הרבה אלטרנטיבות בעולם גם בלי הבורסה המקומית
אורן
Printable View
ששי צודק 100%.
ותפסיקו עם המשפט של ריבית נמוכה => אין אלטרנטיבה => אנשים ישקיעו במניות בארץ.
אנשים משקיעים היום בכל דבר כמעט דרך תעודות סל ולא חייבים להשקיע דווקא בשוק המקומי !!!
ככה שיש הרבה אלטרנטיבות בעולם גם בלי הבורסה המקומית
אורן
- לאורן, תודה רבה מאד מאד, ולמנהל התיקים, אם הייתי כמוך, אז הייתי כותב כי הצלילה של מדדי ת"א, ובהובלת מדד הבנקים, מוכיחה את צדקת טענתי, אבל אני לא אופורטוניסט, ואני אוהב לומר את האמת, ואך ורק את האמת בלבד, אז למה צוללים מדדי ת"א?
- הם צוללים, כי עד כמה אפשר למתוח את הפערים ביחס למדדי אירופה? ומה גם שאירופה נסחרת איתנו בזמן אמת, אז כל הכבוד לת"א השומרת על דדיה ומדדיה מירידות, אבל כאשר צוללים מדדי אירופה, ובהובלת מניות הבנקים, אז גם ת"א מצטרפת לירידות, ולהלן גם הקישורית, תודה
http://www.reuters.com/article/idCALDE6 ... 816?rpc=44
sassi
אני לא מבין על איזה צלילה אתה מדבר במדדים של ת"א.
כל מדדי אירופה , פרט לוינה, אדומים ואילו אצלנו הכל , עדיין ירוק.
גם אם פה ושם נראה שהשוק בת"א מובל ע"י השווקים באירופה ובארה"ב
אם מסתכלים במבט ארוך טווח אז רואים שנבנה פער לא קטן ,כפי שציין בצדק "מנהל תיקים", ועד כה הפער היה לטובתנו.
מכיוון שאנו היינו ועדיין שוק מתפתח.
- devy, אם נפילה מ+0.8%+ ל-0.04%- בתוך שעה איננה צלילה, אז מה זו צלילה? ולא התכוונתי לצוללנים של השייטת שלנו.
- אז נכון, אתה צודק בכך שמדדי אירופה אדומים מדם הפסח והירידות, ואילו ת"א25 חזרה לירוק לשמירת איכות הסביבה, אבל תסכים איתי שהאירופים הצליחו לשבור לת"א25 את מומנטום העליות, כי ת"א25 רצתה לסגור היום על שער 1160, וחסרו לה אך ורק 2.58 נקודות בסיס, אז בהצלחה לך, ותודה
ומה בדבר הצמיחה בארץ שהפתיעה לטובה?
ודוחות של בנק מזרחי שעקפו את התחזיות ב30% בשורת הרווח?
אתם לא חושבים שבלי קשר לאירופה או לחוזים בארה"ב המצב אצלינו פשוט טוב יותר?
מנהל תיקים.
המצב אצלנו גרוע מאוד כל יום מפטרים עובדים,אנשים קונים פחות,גם מהסיבה שהכל עולה חוץ מהמשכורות{נישאר הרבה פחות כסף בכיס}.ציטוט:
פורסם במקור על ידי מנהל תיקים
זה שהגדולים לוקחים יותר ויותר כסף מהאזרח הקטן,זה לא גורם שיהיו יותר קונים בשוק,וכאשר אין קונים אין כלכלה.
בנוסף מר פישר מחלק לשפקולנטים כסף בגלל מדיניות הדולר.{כסף של כולנו}.
sassi אתה חמוד אמיתיציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
תסכים איתי שאם נסתכל על יום בודד נוכל למצוא איזה תופעה שנרצה: שאירופה משפיעה עלינו , שארה"ב משפיעה עלינו, יש ימים שאנחנו משפיעים עליהם, (באחד השרשורים נדמה לי ששאלת איך ת"א מנחשת את הצבע העתידי של אירופה, נכון?) שום דבר מזה לא נכון , לפעמים הסנטימנט משפיע אבל ההשפעה שלו הינה כהרף עין. לעומת זאת לנתונים האמיתיים של צמיחה וריבית ורווחי חברות וכו' וכו' יש את ההשפעה האמיתית לטווח הארוך.
אז בוא לא נתבלבל ותמשיך לכסח , זה נחמד.
משהציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
קל מאוד לפזר סיסמאות אבל בפועל % האבטלה אצלנו נמוך משמעותית מארה"ב וחלק מאירופה.
בשדה התעופה כל יום שוברים שיאים של יוצאים לחו"ל (גם ביזנס וכעת בעיקר פלז'ר)
מחירי הנדל"ן ממשיכים לעלות (כי כנראה יש מי שמשלם)
אנשים לא קונים פחות אלא אפילו יותר , כל גדג'ט חדש שנכנס מתנפלים עליו כאילו הוא חינם.
אז כמובן שיש עניים אבל עוני הוא דבר יחסי ואצלנו עני יכול להחשב עשיר במקומות מסויימים ואצלנו לא מתים מרעב וממגפות.
משה יש לי חדשות בשבילך במבט כלל עולמי אתה(ואני וכל מי שגולש כאן באתר) עשיר כקורח
לא הייתי מציעה לקחת את רוווחי בנק מזרחי כדוגמא מובהקת לריווחיות ארוכת טווח ויציבות. אמנם האשראי צמח, וכך גם התפעולי - אבל חלק מהכנסותיו נובע מאוכלוסיית נוטלי המשכנתאות (שלקחו משכנתא כאילו אין מחר ).
בועה אמרנו?
מתי תתפוצץ? אם תתפוצץ? זו השאלה בנתיים.
משהציטוט:
פורסם במקור על ידי devy
קל מאוד לפזר סיסמאות אבל בפועל % האבטלה אצלנו נמוך משמעותית מארה"ב וחלק מאירופה.
בשדה התעופה כל יום שוברים שיאים של יוצאים לחו"ל (גם ביזנס וכעת בעיקר פלז'ר)
מחירי הנדל"ן ממשיכים לעלות (כי כנראה יש מי שמשלם)
אנשים לא קונים פחות אלא אפילו יותר , כל גדג'ט חדש שנכנס מתנפלים עליו כאילו הוא חינם.
אז כמובן שיש עניים אבל עוני הוא דבר יחסי ואצלנו עני יכול להחשב עשיר במקומות מסויימים ואצלנו לא מתים מרעב וממגפות.
משה יש לי חדשות בשבילך במבט כלל עולמי אתה(ואני וכל מי שגולש כאן באתר) עשיר כקורח[/quote
לא יודע בן כמה אתה בשנות השיבעים יכולת לעבוד שבועיים וליחיות כל החודש כמו מלך.
היום אתה עובד כל החודש בכדי ליחיות שלושה שבועות בקושי.
יש אבטלה סמויה בשפע שאנחנו מממנים אותה.
חוץ מרכוש שאנשים צברו במדינה,ליחיות עם משכורת בלתי אפשרי,היום גם מעמד הבניים לא יכול להרשות לעצמו לחשוב על דירה.
מי שמעלה את המחירים של הנדלן הם עולים מצרפת+מדינות מערביות שמיתנפלים על הדירות.