קבוצת רכישה לשחקן מעוף לאתר הנופש שלך...
Printable View
קבוצת רכישה לשחקן מעוף לאתר הנופש שלך...
שחקן? - מעוף!
1. "שחקן מעוף- הרווח שבשיתוף" .
(אפשר גם "הכח שבשיתוף" אך מכיוון שבמסחר עסקינן... רווח יותר מתאים).
2. "שחקן מעוף- ידע מעצים".
שחקן מעוף - כי אין אופציה אחרת
שחקן מעו"ף כי לסחור בבורסה זה לא משחק ילדים...
שחקן מעוף-הנוף האנושי של שוק ההון.
מעו"ף זה לא משחק - תפסיק לפני שתוציא למישהו עין
שחקן מעו"ף
האופציה הטבעית
שחקן מעו"ף
האופציה הנכונה
שחקן מעו"ף
האופציה החכמה
שחקן מעו"ף
הבחירה באופציה הנכונה
שחקן מעו"ף
אופציות מעולם אחר
שחקן מעו"ף
מהר יותר, גבוה יותר, חזק יותר
- אני מציע: "לאתר שחקן נכנסת? למכונת הכסף הגעת", אבל מה קרה לקובי ורחל?
- בבוקר יום שני התעורר יעקב בגלל חלום, ובחלומו הוא רואה אסטרולוג החוזה כי יתחיל משבר עצום בבורסות וול סטריט, אז הוא רץ לספר לרחל אשתו המעקמת את האף ורוטנת: "קובי, לא מספיק הפסדת לנו את כל הכסף שלנו?
- הוא שומע ומשיב: "רחל, אם חלומות שוא ידברו, אז למה בא לי החלום הזה? והוא אמר: "רחל, מה נורא החלום הזה, אין זה כי אם לרווחים וזה שער הכניסה"
- טוב, אז קובי קפץ למים הקרים, ועל הבוקר, בשעה 09:31, קנה P1140 במחיר 1780 ש"ח, ואח"כ הוא נישק את רחל, ט"ו באב, והלך לעבודה.
- בשעה 15:21 מצלצל הטלפון, רחל על הקו: "זה עלה וזה 2720, אני מוכרת"
- קובי: "לא, אל תמכרי, תקני C1100", והיא קונה אותו במחיר 1610 ש"ח.
- מה עשו כאן קובי ורחל? הם שימרו וקיבעו את הרווחים עד לפקיעה, כי עלות הקניות היא 3390=1780+1610, והתקבול בפקיעה הוא 4000 ש"ח.
- זה ברור לנו ששיחק לו מזלו של קובי, כי אם חלומו היה בהפוך על הפוך, ואם בשעה 09:31 הוא קנה את C1100 במחיר 2640 ש"ח, ואם הוא נלחץ בגלל הפסדים ומכר אותו בזול כדי לנקות את השולחן, וכדי להוריד את העקא מהלב? אז לכן זה ברור לנו שהיה להם אך ורק מזל בלבד.
- שאלה שאלתית: "האם אפשר לנטרל את אפקט המזל של קובי ורחל? כדי לבנות מזה מכונת כסף? אז נבנה כאן אלגוריתם מחשבתי:
(1) קונים קול+פוט בתוך הכסף
(2) מוכרים את הצד שעלה, ונשארים עם הצד שירד
(3) אם אותו הצד מונוטוני עלה עד לפקיעה, אז הפסדנו את כל הכסף
(4) אם קרה מהפך, ואם הצד השני עלה, אז קונים בחזרה את האופציה שמכרנו
(5) אם התקבול בפקיעה מנצח את מחירי העלויות, אז הולכים לישון עד לפקיעה
(6) אם מחירי העלויות גדולים מהתקבול בפקיעה, אז חוזרים וממשיכים את האיטרציה משלב (2)
- ומכאן לשאלת מליון הדולר: "מה ההסתברות לסיים את הלולאה הזו בשלב (3)? ומה ההסתברות לסיימה בשלב (5)? תודה
שחקן מעוף-תוצאות ללא משחקים.