Re: אסטרטגיית מעופ פשוטה -האם היא עובדת??.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי 13051972
שחקן שלום לכולם! ראשית אני רוצה לומר שאינני מבין כמעט דבר באופציות מעופ- ובכול זאת אני חושב שעם קצת משמעת, שיטה ודרך ניתן לעשות המון כסף- גם מאופציות "חשופות". אתם בטח שואלים כיצד? והכן: 1. תמיד לסחור בכיוון המגמה היומית- כשיש עליות לקנות קול וכאשר יש ירידות לקנות פוט. 2. תמיד להשקיע את אותו סכום של כסף בכול פוזיציה. 3. הכי חשוב זה לקבוע מטרה לרווח שתהיה גדולה מהסטופלוס. 4. מכיוון שהסיכוי להרוויח מכול פוזיציה במצב זה היא חמישים אחוז- הרי או שניחשתי את כיוון המעופ או שלא- הרי שאסורטגיה זו מניבה במשך הזמן תוחת חיובית. בתנאי שמקפידים על כל הכללים שציינתי. מה דעתכם חברים?
שלום! אודה לך מאוד אם תתיחס לשאלתי זה- יתכן ואני מדבר מתוך חוסר ידע או נאיוויות. בברכה, הנאיבי
אענה לך בצורה הפוכה:
1. נניח שאתה, שלדבריך בעל הבנה מועטה מאד באופציות, מצליח למצוא שיטה בעלת תוחלת חיובית.
2. וכידוע שוק אופציות המעו"ף הינו "משחק סכום 0" , לא תיאורטית, אלא 100% בפועל.
3. כלומר - כנגד כל שקל שמישהו מרוויח, ישנו שקל שמישהו מפסיד.
4. ז"א , שחקני מעו"ף גדולים, שמשחקים במיליוני ש"ח כל חודש, וכן שחקני מעו"ף קטנים שעובדים באסטרטגיות ובעלי נסיון וידע של שנים - כולם אמורים להפסיד כסף, מול אלו אשר יישמו את השיטה שלך.
5. מכיוון שהשיטה שלך פשוטה, ואינה דורשת ידע רב באופציות, היא ניתנת לביצוע ע"י המוני סוחרים, כלומר - די מהר, יכולים אלפי ועשרות אלפי סוחרים "חדשים" להיכנס לתחום ולהכות "שוק על ירך" את הגדולים/הוותיקים בענף.
באם סעיף 5 נשמע לך הגיוני, אתה מוזמן להצטרף למסחר היומי באופציות, אולם קח בחשבון שבמסחר יומי עומדים מולך: שחקני מעו"ף גדולים, שחקני ארביטראז' (כגון תעודות סל), ושחקני אלגו-טרייגינג (בעלי מערכות תוכנה ומסחר שאתה ואני עדיין לא חולמים עליהן).
ואם עדיין לא קיבלת "רגליים קרות" , תנסה חצי שנה לעבוד בסימולציה (בלי כסף אמיתי) אבל כזו סימולציה שבה "נגעת הלכת" ללא אפשרות להתחרט רטרואקטיבית. ואם אחרי חצי שנה התוחלת חיובית - ייתכן ומצאת שיטה להכות את השוק של האופציות.
תודה רבה על תגובתך שחקן.
יש לי הרבה מאוד מה ללמוד.
קח את הקורס של יוסי אלוף (נרשמים כאן באתר), תגלה שהתשלום עליו יהיה ההשקעה הכי מוצלחת שלך בשוק ההון! :d
שיהיה המון בהצלחה ועוד יותר בזהירות. :)
- חבר יקר, לך על זה, אבל בהפוך על הפוך, כלומר, כתיבה במקום קניה, וזה בגלל שאופציות יורדות יותר מהמתבקש ממדד הבסיס, והן עולות פחות מהמתבקש מהמדד.
- וחוץ מזה, תהפוך את סעיף 3, כלומר, לקבוע מטרה לרווח שתהיה תמיד קטנה מהסטופלוס - כלומר, אם קבעת שאתה תמיד חייב לממש הפסדים כאשר ההפסד הוא של 20 אחוז - הרי אתה חייב למכור כאשר יש לך רווח 10-15 אחוז.
- זה יצליח לך לפי עקומת התפלגות "הרעש הסטטיסטי", כלומר, הסתברות האמפליטודה לחצות את 10-15 אחוז, גדולה בהרבה מההסתברותה לחצות את 20 אחוז, ואתה יכול לעשות המון סיבובי רווח יומיים של 10-15 אחוז, לפני הפעלתו של הסטופלוס.
- אם תעבוד בהפוך על הפוך, אז "הרעש" יזרוק אותך מהמשחק בגלל בגלל הסטופלוס הקרוב, ולכן יהיו לך המון סיבובי סטופלוסים ביחס לסיבובי רווח מעטים מאד, תודה