תודה על חדש מלמד באופן נפלא.
תודה על מה שאתה עושה לכל כך הרבה אנשים.
לסגור חודש ברווח של 30% זה הרבה מאוד מעל המצופה, לפחות מבחינתי.
חזק ואמץ שחקן יקר
Printable View
תודה על חדש מלמד באופן נפלא.
תודה על מה שאתה עושה לכל כך הרבה אנשים.
לסגור חודש ברווח של 30% זה הרבה מאוד מעל המצופה, לפחות מבחינתי.
חזק ואמץ שחקן יקר
אומנם לא ביצעתי את האסט' הנ"ל מפאת חוסר זמן אבל עקבתי אחריה
ולו רק בגלל האספקט הלימודי ואני חייב לומר שהרווח פה לא נופל מאף אסט' אחרת
ואולי אף גדול הרבה יותר כי ידע וניסיון מסוג זה עולים פי כמה יותר.
לכו תבררו כמה עולה קורס בארה"ב מסוחרים מקצועיים ותבינו על מה אני מדבר
ולא התכוונתי לקורס פרטי ששם בכלל תצטרכו לקחת משכנתה.
שחקן אני מוריד את הכובע בפניך, אלף תודות.
אני אמנם לא חדש באתר אבל רק עכשיו התחלתי לבצע את האסטרטגיות. בראש ובראשונה, אני רואה באתר ובעבודה של שחקן כלי לימודי ממדרגה ראשונה, ולכן אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות, גם אם העניין נראה מובן מאליו:
את שתי האסטרטגיות האחרונות ביצעתי קרוב מאד למחירים שצוטטו על-ידי שחקן (הבדלים של 5-10 ש"ח לכאן או לכאן.
לפי הבנתי יעד הרווח מחושב כ- 10% מסכום הבטחונות פחות התקבול (בהנחה שהתקבול חיובי).
באסטרטגיה של 13/6 התקבול הראשוני שלי על ביצוע יחיד היה 2337 ש"ח ודרישת הבטחונות 4000 ש"ח. 10% מההפרש הם כ- 166 ש"ח. בפועל סגרתי את האסטרטגיה ברווח של 314 לביצוע יחיד ומכאן רווח של כ- 19%.
באסטרטגיה של 20/6 התקבול הראשוני היה 163 ש"ח ודרישת הבטחונות 4000 ש"ח. בהתאם יעד הרווח של 10% מההפרש היה כ- 384 ש"ח. כאמרו ביצעתי את האסטרטגיה במחירים דומים פחות או יותר לאלו שצוטטו על-ידי השחקן (כולל התיקון), ובסיכומו של דבר הפסדתי כ- 574 ש"ח המהווים, להבנתי, הפסד של כ- 15%
השאלות שלי הם אלו:
1. האם הבנתי נכון את דרך חישוב יעד הרווח?
2. אם הבנתי נכון, אז כיצד חישב שחקן הפסד של 320 ש"ח כהפסד של 7%
3. מה בכלל המשמעות של חישובי הרווח המצטברים באחוזים אם סכום הבסיס לחישוב אחוזי הרווח שונה בין כל אחת מהאסטרטגיות. בדוגמא למעלה האסטרטגיה הרווחית השיגה יותר אחוזי תשואה אבל נומינלית פחות מזו שהפסידה.
תודה
איל
הבנת נכון רק שכחת שבכל אסט' סכום שונה "שוכב"/"תפוס" בשביל האסט'ציטוט:
פורסם במקור על ידי eaea
שזה בעצם הבטחונות פחות התקבולים.
אם היית מכפיל את האסטרטגיות כך שאותו סכום כסף ה"שוכב" יהיה זהה בכל האסטרטגיות האחוזים היו מסתדרים לך.
תודה על התשובה. לפי ההסבר שלך אז בד"כ את האסטרטגיות המוקדמות של החודש צריך לבצע ביותר יחידות מכיוון שהפרש הבטחונות והתקבול קטנים יותר. מה שלא ברור לי זה איך אתה יודע בכמה להכפיל כדי ליצור את האיזון הזה (אני כמובן לא מחפש איזון מוחלט אבל אפילו משהו בקירוב נראה קשה להערכה - איך אתה יודע מה יהיה ההפרש באסטרטגיות המאוחרות יותר?)
קודם כל אתה צריך להחליט כמה כסף מקס' אתה מתכווןציטוט:
פורסם במקור על ידי eaea
לנצל מהקרן למען האסט' (צריך להשאיר מרווח בטחון).
למען ההסבר נניח שהחלטת להשתמש ב10k מתוך מתוך 15k שזה בערך 66%.
אם באסט' הראשונה הכסף ש"שוכב"(בטחונות פחות תקבולים) הדרוש הוא 1000
אתה אמור להכפיל בעשר.
אם באסט' השניה הכסף ש"שוכב" הדרוש הוא 3000
אז תצטרך להכפיל בשלוש (הכי קרוב ל10K)
הבעיה מתחילה כאשר יש אסט' שלא נסגרות בשבוע שלהם ואז הם "תופסות" את הכסף
לאסט' הבאות אחריהן. לכן אפשר להחליט שלכל אסט' אתה מקצה שליש מההחלטה הראשונה כלומר בערך 3k.
אם הקרן שלך גדולה פי כמה הבעיה מתגמדת והפערים מצטמצמים.
לשחקן הרבה תודה מקרב לב.
למעשה הכל כבר נאמר ונכתב עליך: ענק, גאון,צנוע ועוד.
התברכת במעלות רבות והלואי וירבו כמוך.
אנו קבוצה מהדרום הרחוק עמלים קשה לפרנסתנו(10 ש"ע ביום) שבר נמוך מהממוצע במשק שהערים קשיים לא מעטים להטרף לאסט' שלך .האמונה באדם שבך ניצחה את הקשיים איחדנו כוחות לגיוס כספים מכל מי שרק אפשר, בנוסף שלחנו נציג לקורסי נגזרים א+ב, עדיין חורקים שיניים אבל שורה תחתונה והחשובה מכל מצליחים להחזיר חלק מההלואות, ובעזרתך כמובן מאמינים שאף נסגור את המינוס בבנק.
יישר כוח ושוב תודה ענקית מכולנו.
נ"ב:נראה לכם שלשחקן יש זמן לקרוא את כל התגובות?
איך נדע שחיממנו לו את הלב ולו במעט ???
שוב תודה!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי eaea
אין בעד מה :)
אסטרטגים יקרים
קראתי את התגובות, ואני ככה בסיכום של הכל רוצה לפנות לאנשים
מלב אל לב, לכו לקורסים של יוסי אלוף תשתדרגו תלמדו וזה יקל עליכם
את המשך הדרך.
לכל אלו שלא נמצאים ליד המחשב ומחשב לא זמין להם, תעשו טובה לעצמכם
בעלות כמעט אפסית תדאגו שיהיה לכם שירות SMS, תבינו, אתם משקיעים ממיטב כספכם ובתזמון אחד שלא בזמן תשלמו יותר.
המלצתי זו היא מתוך ראיית התמונה הכוללת. סוחר טוב צריך שיהיו בידיו כלים טובים לעבודה מוצלחת.
בהצלחה לכולם! :d