Re: שוקת רחבה יוני - דיונים ופרשנויות
השחקנים לא עושים שקתות רחבות. הם לא מתעסקים עם אופציות במרחקים כאלו.
אם מסתכלים על מחירי הסגירה של היום, רואים שסטיות התקן הנוכחיות, מאפשרות כבר בפתיחה הראשונה לקבל 5%:
פותחים ב 940 מוגן 920 - מרחק של 15% - 45 ש"ח
פותחים ב 1220 מוגן 1240 - מרחק של 10%. - 55 ש"ח
אגב, מאיר, הפסדתי כפית. בדיוק אותה כפית שאני מרוויח בחודש אחר. לא שזה לא מצער אותי, אבל זה לא הפסד בדליים. והייתי קרוב מרחק של כלום להרוויח. (הקפיצה היום ל 1115 והירידה אחר כך ל 1098, זה מה שדפק אותי. גרם לי לסגור בהפסד את שני הצדדים. אבל מי יכול היה לדעת שזה לא ימשיך לדהור. אפשר לשייך את זה למזל נאכס)
אגב, אפשר לדעתי לפתוח פוט 880 או 890 חשוף... כ 20% מרחק מסגירה של היום.
נכון,
מסכימה שבחודש כזה היחס ה"נורמלי" הוא שתיים לאחד - כלומר יותר קולים ופחות פוטים (שהרסו לי הבריאות החודש).
בנוסף, מאיר, השוק מתנדנד, את זה ראינו. כל החוכמה היא סבלנות ושוב סבלנות. כשהשוק טס - כתבתי קולים ושלושה ימים אחכ כמעט נמחקו. כנ"ל לגבי פוטים. הבעייה צצה כבר קרוב לפקיעה עם הלחץ של המדינות המפותחות וכל הטררם. כשאין זמן עושים שטויות. בדיעבד יכולתי לשלש את הרווח (שהיה מלא 3/4 דלי הפעם:) אם הייתי מחכה או לחילופין אם הייתי סוגרת את רגל הפוט ביום ראשון (אבל לא - נרוויח עוד כמה גרושים...)
אחרי עמלות ומס כ-8% רווח בחודש כזה מטורף - ובכל זאת עייפתי מהשוקת (עבודה רבה מידי ודפיקות לב מואצות וטוכס כואבבבב)
red,
8% זה יפה מאד. כל הכבוד.
הנה, רק דיברתי, וכבר וול נופלת לה פתאום. חבל שלא הצלחתי לקנות אוכף היום (סחירות בזבל). מה שאומר שמחר יום טוב לפתוח את הפוטים. ררררררררררררחוק. ובנוסף, אני הולך לנסות את קניית האוכף.
שיט!!!!!!!!!!!!!!!
דיגדג לי לקנות פוטים היום ליולי....
דווח לנו בבקשה איזה אוכף.
לגבי שוקת - לא יודעת.....שכנעו אותי :d
נראה לי שאני עומד לעשות סיבוב של 180 מעלות החודש:
הולך להיות לי חודש לחוץ מאד בעבודה. אין לי זמן להתעסקות בבורסה ביוני. יש סיכוי טוב שאני לא אהיה בארץ באזור הפקיעה. אני עומד לפתוח שוקת רחבה בטוחה וזהו. שוקת מהסוג שלא צריכים להסתכל עליה. המקסימום זה שאני אנסה לפתוח אותה טוב. מי שרוצה, מוזמן להצטרף. הפתיחה תהיה הדרגתית. כל פעם קצת, כך שיהיה מיצוע של מחירים.
צעד ראשון:
25% מהכסף
1220-1240. נתן לי 80 ש"ח ליחידה (4% תשואה).
מחכה לירידות על מנת לפתוח בצד של הפוטים.
הצלחות
לטעמי להסתובב מידי פעם בחו"ל שווה שוקת בריבוע
לדמי כיס שלום רב.
מעונין ללמוד אסטרטגיה של שוקת רחבה. אנא בטובך ציין היכן ניתן לקבל נתונים באתר או המלצות ביחס
לשוקת דהיינו איזה אופציות למכור בשלב זה של סוףמאי דהיינו במרחק נכיר מהפקיעה של יוני.?
בתודה מראש
black
אני כתבתי היום שוקת לא מוגנת.
פוטים: 990, 980, 940.
קולים: 1210, 1220, 1230.
הכל בכמויות קטנות ועם אצטרך אוכל לדלג אחורה ולהכפיל כמויות.
בנוסף לזה יש לי גם כמה אוכפים כתובים על 1075 עם הגנות במרחק חמישה סטרייקים.
פתחתי אותם כשהינו ב-1080 וגילגלתי לחודש הבא רוב הפוטים של השוקת החודשית
כדי להקטין סיכון.
עריכה:
14:25
פוטים 990 ירדו יפה מהבוקר: מ-400 ש"ח ל-300.
קניתי אותם בחזרה ומכרתי במקומם P970 ב-190 ש"ח -
כמות יותר גדולה ביחס 5/8.