Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות
לחברים שלום:
בבסיס הדיון כאן נדמה שמובן מאליו שהולכים במאי על שוקת והשאלה היחידה היא רק על הגבולות ועל תזמון הפתיחה של האסטרטגיה.
מה לעשות שאסטרטגיית השוקת מתאימה לשוק מדשדש ואני שואל האם זאת הנחת יסוד נכונה לחודש זה?
האם לא כדאי לחשוב על הנחת יסוד של שוק יורד?
אם כך, יש אסטרטגיות מסוג אחר שמתאימות יותר כמו למשל Covered Short וכד'.
מה דעתכם?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי רואה ממטר
לחברים שלום:
בבסיס הדיון כאן נדמה שמובן מאליו שהולכים במאי על שוקת והשאלה היחידה היא רק על הגבולות ועל תזמון הפתיחה של האסטרטגיה.
מה לעשות שאסטרטגיית השוקת מתאימה לשוק מדשדש ואני שואל האם זאת הנחת יסוד נכונה לחודש זה?
האם לא כדאי לחשוב על הנחת יסוד של שוק יורד?
אם כך, יש אסטרטגיות מסוג אחר שמתאימות יותר כמו למשל Covered Short וכד'.
מה דעתכם?
מה שטוב בשוקת רחבה שאתה בכלל לא צריך לחשוב על הכיוון.
אם השוקת מספיק רחבה גם בירידות תלולות היא אמורה להיות רווחית בפקיעה. כמובן עם דגש גדול על "רחבה".
מה דעתכם על
http://www.optionline.co.il/Stg/He/Stg.html?stgID=15148
זו אסטרטגיה שלא דורשת בטחונות (התשלום הוא מראש בגובה של כ-2,500 ש"ח). נקודת האיזון היא כ-1195 ששם מסתמנת התנגדות, והרווח המקסימלי הוא ב-1160 ששם מסתמנת תמיכה (תתקנו אותי אם אני טועה). גם היווניות נוחות:
דלתא
מתון של 34-, תטה חיובית של 28 ווגא שלילית של כ-120.
ירידות די חזקות וזה הזמן למכור את P1040 אפשר לקבל 95-100 ליחידה
מה דעתכם?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zeev11
ירידות די חזקות וזה הזמן למכור את P1040 אפשר לקבל 95-100 ליחידה
מה דעתכם?
אתה בטוח שאתה רוצה ללכת נגד השוק (אפילו שהיום ה-1040 נראה רחוק שנות אור)?
שוקת רחבה - לא?
12% מהסטרייק ויש עוד חודש שלם עד הפקיעה...
פתחתי היום C1270 מוגן C1300 (הצלחתי להוציא 40 ש"ח לחתיכה). הסיבה להגנה היא רק מטעמי ביטחונות.
כמו כן פתחתי היום P1040 לא מוגן. אופציה זו צפוייה להישחק ב 50% בשבוע הבא (בהתעלם מתנודות). בכל מקרה עדיין לא פתיחה מלאה, שכן צריך לראות מה יהיה בימים הקרובים.
שיקולים:
השוק יורד בפאניקה מסויימת. אבל הירידות קצת מוגזמות בעוצמתן. לא נגיע ל 1040 וגם לא קרוב לשם. מצד שני גם לא נשבור את שיא כל הזמנים. אני מניח שבקרוב, יגיעו כל מני הצהרות על כך שאירופה מאוחדת, ועוד כל מיני סיפורים כדי להרגיע את השווקים. שהרי אף אחד לא רוצה התמוטטויות כרגע. בסך הכל צריך לזכור שהמשבר של יוון כבר נמצא כאן הרבה זמן. וכל פעם מרגיעים את השווקים עם איזו הצהרה.
אני מעריך שבקרוב נטפס קצת בחזרה, לאזור ה 1180. יכנסו כל מני אנשים שיראו ברמת המחירים הנוכחית הזדמנות.
קחו בחשבון ששחקן בצ'ט עכשיו אמר שכדאי לחכות ליום ראשון עם פתיחת השוקת, שכן לא צפויה ירידה בסטייה, להיפך - ייתכן מצב בו השווקים סוגרים 2%- בסופ"ש והסטייה עולה ב25%, מה ש"יטרוף את כל הקלפים"
כמו כן הוא ציין 1080-1230 כגבול הגיוני לשוקת חודשית. והמליץ אולי אף סטרייק אחד אחורה.
מהצט מהיום:
אל הלא נודע:שחקן - האם אתה ממליץ על שוקת בטווח 1080-1230?
(12:31) שחקן מעוף:לא נודע - אני מעריך שזה טווח שיאפשר בהחלט ניהול אסטרטגיה רגוע
(12:31) שחקן מעוף:מוטב אפילו עוד סטרייק לכיוון
(12:32) שחקן מעוף:בכל מקרה לא לבצע שוקת חודשית היום
(12:32) שחקן מעוף:אלא לחכות לראשון
(12:32) שחקן מעוף:התטא לא מתקרבת בכלל לזינוק אפשרי בסטיה
שוק מוטרף:
בבוקר פתחתי במחצית בטחונות.
התחלתי בבוקר ברכישת הגנות פוט 1040(כנראה קניתי את של אופיר), בנוסף רכשתי לי פוט 1090 .
הסתכלתי על המחירים ורציתי להתחיל למכור ב- 1060/1080. התחלתי ב- 1080 ראיתי מחירים קופצים עברתי ל- 1070 וסיימתי ב- 1060. כעת זה נראה קרוב מאוד ולא עומד בתנאים , בוודאי ביחס לאתמול שעוד חשבנו שתהיה פקיעה לכיוון 1190.
בצד הקולים קנתי הגנות בקול /1290/1280, בנוסף רכשתי קול 1240, הספקתי למכור קולים
1270/1260/1250.
נראה לי שצריך להמתין לראות לאן נושבת הרוח, האם ממשיך לרדת לכיוון 1100 או שעדר הגרמוקלים ידהר פנימה ויראה בזה הזדמנות קניה.
להזכרכם היתה לנו כבר פקיעה דומה, בה פקע 1178 ירד באותו יום ל- 1160 ומאז דהר ללא הפסק ל- 1240.
מי שעדיין לא פתח יכול בשקט לפתוח 1040-1260 עם הגנות.
הצלחות.