הדבר הכי מוזר כאן - שהחברה שהודיע על רכישה עצמית בשער הרבה יותר גבוהה לא עשתה אפילו קניה אחת גם ב50 אחוז פחות.
Printable View
הדבר הכי מוזר כאן - שהחברה שהודיע על רכישה עצמית בשער הרבה יותר גבוהה לא עשתה אפילו קניה אחת גם ב50 אחוז פחות.
נכון...
אך אם זכור לך הדיון המקורי אז כבר שם נכתב כי מקורות המימון אינם ידועים. מעבר לכך דווקא בגלל שיש ירידה ב-50% מסתבר שההחלטה של החברה לא לקנות היתה טובה :d כמה אבסורד שזה נשמע...
אני חזרתי לנייר (כפי שגם פרסמתי אתמול), אני לא מצפה לתשלום כולל, אני חושב שייה תהליך של הסדר ויכול להיות בהחלט כי הנייר ירד עוד (למרות העליות היום) לפני שיעלה. אך אני מאמין כי מדובר במחיר טוב וכי השקעה כעת גם לוקחת בחשבון אפשרות חיובית בטווח הקצר.
סך הכל נראה כי הנכסים שמחזיקה החברה (כפי שפורסמו אתמול) טובים, התפוסה טובה, אך תזרים המזומנים אינו מספיק.
לכן הסדר במסגרת פריסת החוב יהיה פתרון טוב לכל הצדדים, אך השוק יקבל את זה, קשה לי לדעת, ראינו מקרים לכאן ולכאן, אבל אני מאמין כי השוק התבגר מעט ומבין כי יציאה להסדר זה דבר טוב למשקיעים בטווח הארוך.
קישור למצגת של החברה עם פירוט הנכסים:
http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=536346
אלון שוב אני :)
מחזיק את הנייר מ-72 אג'. האם בעקבות הניתוח היית מציע להגדיל חשיפה ולמצע את שער הקנייה למטה או לנשוך שפתיים ולחכות עם מחיר הקנייה הגבוה?
תודה, רון
מיצוי בשלב זה לדעתי זה מהלך טוב, אך חשוב לזכור כי הדבר נושא סיכון שכן במקרה של יציאה להסדר בהחלט יכול להיות חיתוך חד במחיר הנייר.
הציין כי אני קניתי לאחרונה נייר זה במחיר גבוה של 45 אגורות. במחיר זה יש פוטנציאל רווח אך תוכלת נמוכה ולכן מדובר בהשקעה בסיכון גבוה.
מה קרה היום ????????????????????????????????
מחזורים גדולים מישהו יוצא מהנייר...
ועדיין לא היתה הודעה על קניה של החברה . כנראה נראה מחירים נמוכים בהרבה בקרוב.....
סומנה התחתית. כנסו ל-ביקושים/הצעים.
שימו לב ב-11 ימי המסחר האחרונים החליפו ידיים 13.7M אגרות מתוך 57M.כמעט רבע מהאגחים . מה זה אומר??????????